hahaha nie no rozbrajacie mnie dziołchyteraz to walne na nosmoze bycna nos bo i tak zwiedly
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Za wszystko czego jest zdecydowanie za dużo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i ja niestety też:-(chyba że w totka wygram
Pewnie że pamiętamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!! TYLKO NIE NADĄŻAM!!!!!!!!!!!!
Miałam isć się kąpać (bo to mój dzień na kąpanie ) a siedziałam i czekałam na YOKĘ, potem się dziec obudził więc musiałam iść się potulić a potem to już tylko nadrabiałam, bo cholera jak nic nie piszecie to nic nie piszecie, a jak już piszecie to qrna jak za cały tydzień
Ale mądrość wymyśliłam
Agatkas....inne nadarzaja ty tez sie musisz nauczyc
Agatkas
Mamusia Zuzolka
teraz to ja sikam i cieszę się ze nie mamy z Tygerem wspólnej łazienki! (A z Pyciolkiem tym bardziej!!!!!!)sikam jezuś znowu sikam
tygrysek82
Fanka BB :)
taka zyciowa ta mądrość bym powiedziała
Miałam isć się kąpać (bo to mój dzień na kąpanie ) a siedziałam i czekałam na YOKĘ, potem się dziec obudził więc musiałam iść się potulić a potem to już tylko nadrabiałam, bo cholera jak nic nie piszecie to nic nie piszecie, a jak już piszecie to qrna jak za cały tydzień
Ale mądrość wymyśliłam
pyciolek87
sikam jezuś znowu sikam
łap w kubek,bedzie jutro na kąpiel
a widzisz jak tu miłohahaha nie no rozbrajacie mnie dziołchy
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agatkas....inne nadarzaja ty tez sie musisz nauczyc
Przepraszam:-( Na pewno się poprawię:-zawstydzona/y:
pyciolek87
tobie tez radze w kubek....bierz przyklad z Tygrysa...teraz to ja sikam i cieszę się ze nie mamy z Tygerem wspólnej łazienki! (A z Pyciolkiem tym bardziej!!!!!!)
tygrysek82
Fanka BB :)
A co ci Tygrys z Pyciolem przeszkadzają!!!!!!! Pyciol czy ty to czytałaś!!!!!!!!teraz to ja sikam i cieszę się ze nie mamy z Tygerem wspólnej łazienki! (A z Pyciolkiem tym bardziej!!!!!!)
pyciolek87
bo nie dostaniesz kolejki na ciazePrzepraszam:-( Na pewno się poprawię:-zawstydzona/y:
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Hmmm pod ręką mam tylko niekapek