reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakby ktoś nie zauważyl to mnie 2 dni nie było!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie martwcie sie zyję:cool2::cool2::cool2:

dziekujemy wszystkim cioteczkom za życzenia!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak: jeny mam normalnie roczniaka w domu:szok::szok::szok::-D imprezka wczorajsza się udała , jedzonka to mi zostało że chyba do świąt nam starczy:-D:-D:-D jeszcze teściowa z mamcią naprzywoziły pieczeni i rybek na święta więc ja już z domu na zakupy wychodzić nie muszę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

U nas snieg hhhhih byliśmy na spacerku i Fifi miał oczy jak 5 złotych:-D:-D:-Dtak bialutko jest:-D

Co do ściągania to ja tez ściągam z chomika na koncie mężowego:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie Kochane...

Kanus ja zawsze bardzo dokladnie czytam Twoje posty:-D:-D:-D:-D

U nas śnieżek prószy, bylysmy na spacerku i zakupach, bo dzisiaj po poludniu mamy spotkanie w restauracji(mniam mniam nie musze gotowac zjem cos dobrego)z naszymi znajomymi co maja 6 miesięczna laleczke, wiec kupilysmy z Julcia jej zabaweczkę...

Tak jak pisalam imprezka udala sie dziś wieczorem postaram się co nieci pokazac...

Tygrysku ty tez pochwal sie...aaa i czekam na fotke Filipka na mailu...

Kaja obiecuje że fotką Deniska kochanego też lada dzień zajmę się

Wszystkiego najlepszego dla Lilianki i kochanego Filipka od Julci i cioci Magdy
531.gif

no teraz musisz tam wpisywac czego szukasz
musisz zapoznac wszystkie warunki, poczytaj sobie jak to dziala

Mamusiu, a powiedz mi jeszcze, jak chcę ściągnąć np. jakiś film, to powinnam dać "ściągnij plik" czy "zachomikuj" ? bo nie wiem :zawstydzona/y: i jak zrobić, żeby filmy były w j. polskim :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, jeśli mogę, to proszę o pomoc :sorry::zawstydzona/y: z góry dziękuję :zawstydzona/y:

Mamusiu, a powiedz mi jeszcze, jak chcę ściągnąć np. jakiś film, to powinnam dać "ściągnij plik" czy "zachomikuj" ? bo nie wiem :zawstydzona/y: i jak zrobić, żeby filmy były w j. polskim :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, jeśli mogę, to proszę o pomoc :sorry::zawstydzona/y: z góry dziękuję :zawstydzona/y:
klikasz na nazwę ( tytuł filmu) w kolorze niebieskim i się ściąga

klikasz na nazwę ( tytuł filmu) w kolorze niebieskim i się ściąga

ok. a jeśli tam niżej pod tytułem, nacisnęłam pobierz plik, to też mi się ściągnie ? bo tak zrobiłam, i coś się ściąga, tylko nie wiem, czy dobrze zrobiłam (zanim mi kochana napisałaś :zawstydzona/y:), i jeszcze o ten język bym chciała zapytać, bo wolała bym, żeby filmy, były po pl. :zawstydzona/y:

zachomikuj to znaczy ze zapiszesz go sobie ale nie sciągniesz...

Witam popołudniowo:)

Bardzo dziękujemy za wszystkie życzonka:)

100 lat dla Filipka:)

A u nas dzisiaj jakiś koszmarny dzień. Lilka cały czas marudzi.
Od rana leje i zimno brrrr
Niestety zaraz musimy się zbierać i po Młodego do szkoły:no:
Mężuś do 22 w pracy i jak Lilka sie troszkę nie uspokoi to chyba zwariuje do wieczora.

cos na pocieszenie

Po 30 latach małżeństwa przyjrzałem się mojej żonie:

- Kochanie, 30 lata temu mieliśmy tanie mieszkanie,tani samochód, spaliśmy
na sofie i oglądaliśmy TV w 10-calowym,czarnobiałym telewizorze, ale za to,
co noc spałem z cudowną 25-letniądziewczyną.
Teraz mam dom za 500000 dolarów, samochód za45000dolarów, duże łóżko i
telewizor plazmowy, ale sypiam z 55-letniąkobietą.

Na to moja żona, która nigdy nie traci zimnejkrwi:

-Kochanie! Znajdź sobie cudowną 25-letniądziewczynę, a ja sprawię, że
znowu będziesz mieszkał w tanimmieszkaniu,jeździł tanim samochodem, spał na
sofie ioglądał TV w 10-calowym,
czarno-białym telewizorze!

Super:)

reklama
Do góry