reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrych to idź do Apteki i zmierz a jak nie to może masz od kogo pożyczyć ciśnieniomiesz??

A Młoda już wstała:sorry::-D:-D
Ale marudzi to pewnie padnie znowu.

reklama
Tygrysku posłuchaj się Marzycielki i idz do apteki, tam zmierzą ci cisnienie:tak::tak::tak:

Czy ktoras z was dostala zaproszenie z streetcomu do testowania plymu Jonhson Baby??do nas dzisiaj doszla paczka a w niej duzy plyn 500ml i 17szt.:szok::szok:malych 50ml do rozdawania.....i oczywiscie ulotki:-D:-D:-D:-D

Tygrysku posłuchaj się Marzycielki i idz do apteki, tam zmierzą ci cisnienie:tak::tak::tak:

Czy ktoras z was dostala zaproszenie z streetcomu do testowania plymu Jonhson Baby??do nas dzisiaj doszla paczka a w niej duzy plyn 500ml i 17szt.:szok::szok:malych 50ml do rozdawania.....i oczywiscie ulotki:-D:-D:-D:-D

Ja dostałam zaproszenie dopiero przedwczoraj, jeszcze nic nie dostałam:no:

reklama
Ale śliczne Słoneczko wychodzi:szok::-)
A my rano skoczyłyśmy po produkty na spaghetti i kupiłam lasgnie mojemu M.
Będzie w 7 niebie.

Mamusiu Zdrowiej:-)

aha my też w totka musimy wygrać aby kupić mieszkanie:cool2:

Marzycielka gdzie to słonko , bo na Grochowie chmurzyska:-(

juz wiem dlaczego boli mnie glowa, bo zaczynam byc chora, piecze mnie gardlo, zaczynam kichac i to wtedy kiedy wybieram sie do domciu, ale trudno jakos przezyje, ale z wyjazdu nie zrezygnuje;-);-);-);-);-)

czosneczek polecam i witamine S

100 latek dla kochanej Patusi

witam sie i ja

ja juz po pracy, kawka zaliczona, Karolinka w kojcu, a mamusia na bb

nastroj do dupy, wczoraj dowiedzialam sie ze zmarla wnuczka znajomej mojej mamy, dziecko mialo 1,5 roczku:-:)-:)-(przyczyna meningokoki:szok::szok::szok:dziecko nigdy nie chorowalo, 2 dni byla wysoka goraczka i oni nie szli do elkarza, bo sami starali sie zbic, a na 3 dzien juz wysypka i dziecko zmarlo, fdyby zareagowali w 1 dniu to moze by dalo rade uratowac, to straszne, nie moglam spac:-:)-:)-:)-(myslalam ciagle dlaczego ci rodczice maja taki krzyz?????

dzis po poludniu jade do swoich rodzicow, wiec weekend spedze w domku:tak::tak::tak::tak:
milego dzionka kochane

Straszne, ja z Tomkiem to latam do lekarza za każdym razem , nawet z katarkiem.

Witam piatkowo:-)
U nas nareszcie nieco lepsza pogoda, nie pada i jest cale 5 stopni, wiec jak tak dalej bedzie to moze w koncu pojdziemy dzis na jakis spacerek:tak:
Wczoraj pojechalam z malym do rodzicow jak Wam wspominalam wczesniej. Chcialam mu zalozyc buty zimowe i kurteczke z kombinezonu, ale Filip tak sie darl, ze skapitulowalam i zalozylam rzeczy jesiene. Jezu ja nie wiem co to bedzie przez te pare najblizszych miesiecy. Chyba raz na tydzien z domu bedziemy wychodzic:wściekła/y:
A i wczoraj dostalismy pierwsze pisemko w sprawie splaty odsetek za kredyt, praiwe 600zl, a to dopiero pierwsza transza jaka przelali nam na konto:-( Jak nam juz caly kredyt przeleja na konto to samych odsetek bedziemy placic prawie tyle co kredytu, powariowali w tych bankach:wściekła/y:

To i ja się pochwalę :-D, my spłacamy 1000zł miesięcznie, mamy kredyt w EURO :wściekła/y:, i odkąd jestem na wychowawczym zostaje nam 800zł na życie:-( więc m otwiera dzialalność coby dorobić, trzymajcie kciuki co by mu się udało;-).

Ostatnia edycja:
Do góry