reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Oki laseczki koniec gadulstwa...mała wstała i krzyczy z braku zainteresowania.....mykam..... do poźniej :*

Moja jeszcze śpi, zasnęła o 11.30:-)
Ostatnio sobie przestawiła spanie i śpi tylko raz ok 2 godzin:tak: Zasypia ok południa i mamuśka ma dłuższy odpoczynek:-)
Czasem jeszcze jej się zdarzy rano mała drzemka, jak obudzi się wcześnie na mleczko, czyli o 6:-D

Mnie też dziś potwornie boli głowa:-( Ale mnie to od tego wczorajszego wycia:zawstydzona/y: Tabletki wzięłam,ale nic nie pomogły:-(

Witajcie, troszkę ponadrabialam zaległości na watkach...i po tym co przeczytałam na jednym:szok::szok::szok::szok: nie wiem co mam Wam napisać

Tygrysku
znam sposoby na podwyzszenie:tak:ale domowe na obniżenie:szok::szok::szok:Martusia ma rację, podobno aronia i czarne porzeczki:sorry::sorry::sorry:

Agacia
obejrzałam, cudo, brak mi słow, wyglądaliście przepięknie:tak::tak::tak::tak:

i szczerze to nie wiem co jeszcze mialam napisac...:shocked2::shocked2::shocked2:jakas taka nie do życia dzisiaj jestem...ta pogoda mnie dołuje, u nas znowu pada śnieg i wszystko byloby ok, gdyby nie robil mega chlapy na chodnikach:crazy::crazy::crazy::crazy:

juz wiem dlaczego boli mnie glowa, bo zaczynam byc chora, piecze mnie gardlo, zaczynam kichac i to wtedy kiedy wybieram sie do domciu, ale trudno jakos przezyje, ale z wyjazdu nie zrezygnuje;-);-);-);-);-)

Sto latek dla Patusi naszej kochanej.

Też bym chciała w totka wygrac, tylko że ja nie gram:zawstydzona/y::sorry:. masakryczne te kredyty płacicie, ja mam 750 zł (i jęczę że to dużo), kredyt w złotówkach i dośc wysoko oprocentowany, bo braliśmy 6 lat temu, a wtedy oprocentowanie było wyższe, żałuję ze nie wzielismy we frankach, ale doradzili nam żeby brac w walucie w jakiej się zarabia, wiec mamy w pln

Mamusiu, zdrówka życzę, w domku zadbają o Ciebie i przejdzie choróbsko.

Madzienko, ja też taka nie do życia jakaś, na razie siedze w pracy i nie mogę się doczekac, kiedy do domku, do mojej Madzi malutkiej.

Mamusiu, to straszne z tym dzieciątkiem, płakac się chce na to wszystko,

reklama
Do góry