reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny oglądałyście "Sąd rodzinny"?
16-letnia dziewczyna zabiła swojego 9-miesięcznego synka bo chłopak nie chciał z nią chodzić :no:. Uderzyła go w główkę jakimś klocem :no::-(

Witam, wszystkie pewnie kąpiecie dzieciaczki:-)

My dzisiaj troszke później pójdziemy spać, bo dopiero ze spacerku wróciłyśmy, i niuńka spała, więc nie ma szans na spanie o 20:sorry: Trudno, może wynagrodzi to mamie jutro rano:zawstydzona/y: Np. spaniem do 7:-D

Witam i ja miałam wcześniej napisać, ale szlag mnie traf:wściekła/y:ił i dałam na luz...więc piszę teraz...
Byłam dzisiaj w laboratorium zanieść te całodobowe siusie Bianki na badanie a ile się przy tym namęczyłam i naryczałam przy odklejających się woreczkach i jak kupkę zrobiła -też:-(wyłam ,bo chciałam to solidnie uzbierać no i dupa:wściekła/y:pani powiedziała,że jak nie uzbierałam wszystkich siuśków z całej doby co wiąże się z tym,że nie wiem jaką ilość dokladnie dziecko wydaliło to badanie nie będzie wiarygodne i nie ma sensu robić:wściekła/y::wściekła/y: zdecydowałam jednak aby zrobiły w stosunku do ilośći jakiej przyniosłam i do ilości mniej więcej 300ml przypuszczalnie wysiusianych - nie wiem co z tego wyjdzie jestem załamana myślałam,że będę coś wiecej wiedziała a tu dupa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:chciałam sprawdzić wydalanie wapnia na wlasna rękę aby zorientowac się czy Bianka dobrze przyswaja wit D3 aby nie miała krzywicy i nic mi nie wyszło, może zdecyduję się na badanie wit D3 we krwi, ale to kosztuje 260zł-szok:no::no::-:)-:)-(musze to przemyśleć, może dzięki temu przestane się martwić:zawstydzona/y:

gratulujemy:tak: Mój jeszcze jak raczek do tyłu;-) I to jeszcze nie jest raczkowanie, raczej pełzanie:sorry:
dziękujemy;-)
Hejka

Pati przysneła przed 2 sniadankiem, wiec mam chwilke wolna a Tomek w szkole od 8 rano
musze sie pochwalic wczoraj odzyskałam poławe mego dysku twardego - cała partycje d ktore zagineła podszas ataku wirusa w połowie sierpnia, kombinowałam ponad 2tyg i udało sie hurraaaa:-)

....no i pozarłam sie z M okropnie przez to siedzenie w domku juz mi całkiem odbija i sie czepiam o wszystko:crazy:, a on tez mysli, ze jak pracuje to juz reszta go obchodzic nie musi i ogólnie wrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::no::-(
super,że odnalazłaś fotki Pati no i mam nadzieję,że szybko się pogodzicie z M;-)

GRATULUJEMY !!!!!!!
..
dziękujemy:-)
Kochana to juz wstep do raczkowania:tak: Niedlugo Bianeczka bedzie smigala po calym mieszkaniu, a ty za nia;-)
ojj czekam na to z niecierpliwością tak samo jak ty kochana
Ależ dziś mamy solenizantów:-)
Sto latek dla naszych dwóch pieknych księżniczek Juleczki i Lenki oraz dwóch przeprzystojnych kawalerów Jareczka i Nikodema!!!!!
100 lat dla kochanych dzieciaczków:-):-):-):-)
przepraszam przepraszam a gdzie reszta...:szok::szok:
jestem chyba osma:szok::szok: a zawsze jestem osiemdziesiata:szok::szok::-D:-D
dziewczyny moje dziecko przespało ładnie noc:szok::szok:zasnął o 20.00 przebudził się na chwilke przed 0.00a potem dopiero o 4.20 na herbatke i 5.20 na mleczko...i pobudka o 7.00:tak:tyle ze ja nie spałam od 12.00 do 5.00:crazy: nie mogłam,ciotka mnie zaatakowała i dupa:crazy:ze spania:crazy:jak on spi to ja mam problem z przesypianiem nocek:-D:-D

oj kochana ....a moze zjadl cosik nowego i mu zaszkodziło....
gratulki, oby tak już bylo zawsze:tak:
witam ;-)

przyłączmy sie do życzonek dla solenizantów:tak:

i łącze sie w bolu ze wszystkimi nie wyspanymi :wściekła/y: nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem wczoraj pobudka co godzine zawsze tak bylo na zab ale zebow nie widac w ciagu dnia maruda na calego dzis powtorka z rozrywki razy dwa w nocy pobudka co pol godziny :szok::eek::wściekła/y::crazy: i marudzenie na calego teraz spi mam nadzieje ze jak sie wyspi to mu przejdzie bo osiwieje:-D
a może to jednak ząbek??:sorry:
ja wczoraj byłam na takowych zakupach:tak: nie miałam juz zadnych, pajacyków, spiochów, półśpiochów a w nocy coraz chłodniej, zmobilizowałam sie pojaechałam, przy okazji kupiłam Nusi spodenki, czapeczke, buciki i delfinki do kapieli:tak:
jakie delfinki Sawko?:eek:
a ja juz sobie obiecałam..tzn niemezowemu obiecałam,że już zadnej odziezy dla Alexa nie kupie:-Dbo mój syn jest ubrany juz do 3-4 roku życia:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale właśnie mi pajaców brakuje:szok::-Dwiec obietnice musze zerwać:-D
super,że mamuśka tak zaopatrzona tylko pozazdrościć, nam juz kończą się zapasy ciuszków i też najwyższy czas na zakupy:-)
Hej babeczki
Ale sie wkurzyłam ciagle coś mi sie dzieje, napisałam mega długiego posta i wyłączył mi się laptop:wściekła/y: i mi zeżarło.

A ja dzisiaj w domku, źle zrozumiałam mauśkę, mówiła zeby dzisiaj nie przychodzić, a ja zrozumiałąm, ze juz się lepiej czuje i że mam normalnie przyjść, więc wyszykowałąm rano Madzię i siebie, pojechałąm do roboty i wróćiłam.
Mam wolne, HURA.
Zjadłam z chłopakami śniadanko, wyprawiłam ich do szkoły, umyłam okna w kuchni, powiesiłam nowe firanki, a teraz popijam kawusię z Wami. Czekam aż młoda wstanie, bo muszę jeszcze poodkurzac i pomyć podłogi.

Wczoraj o 16 wzięłąm dzieciaki i pojechałam na spacerek nad morze i na lody, wróciliśmy po 20 i okazało się że przez cąły ten czas dom był otwarty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, Krzysiek pod domem wpadł w taką histerie, ze myslałam ze go walnę, chyba przypomniało mu sie że nie zamknął, ale nie powiedział mi tego, tylko krzyczał, ryczał, że zgubił, wywalił wszystko z torby z wózka w poszukiwaniu klucza, po czym okazało sie że klicz w domu, a drzwi otwarte. Czemu ja mam ciągle takiego pecha:wściekła/y:
oby Ci nic nie zginęlo kochana, Ty to masz przeboje bidulka:-(
wiecie co :szok: znajoma chciała zapisać swoją córeczkę do przedszkola na wrzesień 2010 rok, a tam jej powiedzieli że już nie ma miejsc i teraz robią już listę na 2012 rok :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:no::no::no::szok::szok: szok to ja też pędzę szukać już miejsca dla Bianki:tak:
Podpisuje się pod piekne zyczenia :tak:

Witajcie
U nas się zrobiła sliczna pogoda. Mały marudzi idzie mu czwarty ząb. Juz jest prawie na wierzchu, stuka ale tylko w jednym miejscu, taka ociupinka mu się juz wybiła.

Mamy czwartego ząbka :-D
gratulki ząbka!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Witam, wszystkie pewnie kąpiecie dzieciaczki:-)

My dzisiaj troszke później pójdziemy spać, bo dopiero ze spacerku wróciłyśmy, i niuńka spała, więc nie ma szans na spanie o 20:sorry: Trudno, może wynagrodzi to mamie jutro rano:zawstydzona/y: Np. spaniem do 7:-D
oby;-) mamusia zasłużyła na odpoczynek:tak:

ojej kankiya a te fosforazy jak wyszły?????
my robilismy fosfor we krwi i wyniki wyszły ciut wyższe niż powinny i wapno też więc nie wiadomo z czym to połączyć:eek::eek: powinny być zaniżone przy krzywicy

Tygrysku a gdzie dokładne pomiary Fifiego:-D:-D:-D bardzo się cieszę,że mój zięciu-ksieciu superaśno się rozwija:tak:;-)

my robilismy fosfor we krwi i wyniki wyszły ciut wyższe niż powinny i wapno też więc nie wiadomo z czym to połączyć:eek::eek: powinny być zaniżone przy krzywicy

Tygrysku a gdzie dokładne pomiary Fifiego:-D:-D:-D bardzo się cieszę,że mój zięciu-ksieciu superaśno się rozwija:tak:;-)
ojej faktycznie dziwnie:eek::eek::eek:

co do wymiarów wyślemy Bianeczce prywatna wiadomość aby inne dziewczeta nie popadały z wrażenia!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No i zasypia to moje dzieciątko kochane:-) A mamusia znowu zamiast iść spać, to siedzi przy kompie:sorry:

Tygrysku, to Fifi taki duuuży??? My ważymy 8100, a ile cm to nie wiem:zawstydzona/y:

Do góry