reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-D:-D:-D no to mamuska musisz przenieśc sie na łono natury do jakiegos szalasu czy coć tam:tak::-D:-D:-D
Sawciu tez o tym myslałam, tylko moje plany burzy zblizajaca sie pora roku:tak:
Asiulka a moze Filipek żle sypia w swoim łózeczk, moze cos mu nie pasuje, moze w złym miejscu jest łóżeczko. Jakaś zła energia czy coś ? :eek:
Moze i tak Agaciu. TYlko my mieszkamy tymczasowo u moich tesciow i zajmujemy 2 male pokoiki i prawde mowiac nie mam gdzie przelozyc tego lozeczka nawet jakbym chciala:eek: Chyba musialabym je na korytarz dac:eek:
Moja koleżanka z tego samego roku,chodziłyśmy razem do podstwawówki,dziewczyna z miejscowości obok.Ma problemu z dłońmi i nogami,nie potrafi poruszac sie tak normalnie jak ja czy inni.Pamiętam,że jest leworeczna i ma troszke powyginane dłonie,takie nieporadne:-(.
Wiedziałam,że sie ochajtała i ze urodziła córeczke pod koniec czerwca podajrze.Po porodzie chciała sama zamieszkac z mężem ale niestety nieradziła sobie sama z mała,wiec wróciła do rodziców.Mama na emeryturze wiec jej pomagała.Pare dni temu koleżanka napisała mi,że w momencie kiedy G mama pojechała na zakupy to ona upusciła malutka na kafelki,spadła na główke.:-(Złamany kręgosłup i uraz głowy:-(.Od zeszłego tygodnia mała była nieprzytomna i podpieta do aparatury:-(.Wczoraj lekarze zaproponowali odłączenie od niej,bo dziecko nie ma szans ale rodzina sie nie zgodziła.Jednak o 21.00 podjęli decyzje i dziecko zmarło.:-(
:-:)-:)-:)-:)-( Straszna tragedia. Nie wiem co napisac normalnie:-(
baaaaaaaaaaaaaaa
zapomniałam o najważniejszym :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Bianka w końcu zaczęła poruszać się do przodu zamiast do tyłu, na razie kica jak zajączek, ale w końcu jakiś postęp jak się cieszę nawet nie wiecie kochane:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Kochana to juz wstep do raczkowania:tak: Niedlugo Bianeczka bedzie smigala po calym mieszkaniu, a ty za nia;-)

reklama
Ależ dziś mamy solenizantów:-)
Sto latek dla naszych dwóch pieknych księżniczek Juleczki i Lenki oraz dwóch przeprzystojnych kawalerów Jareczka i Nikodema!!!!!

przepraszam przepraszam a gdzie reszta...:szok::szok:
jestem chyba osma:szok::szok: a zawsze jestem osiemdziesiata:szok::szok::-D:-D
dziewczyny moje dziecko przespało ładnie noc:szok::szok:zasnął o 20.00 przebudził się na chwilke przed 0.00a potem dopiero o 4.20 na herbatke i 5.20 na mleczko...i pobudka o 7.00:tak:tyle ze ja nie spałam od 12.00 do 5.00:crazy: nie mogłam,ciotka mnie zaatakowała i dupa:crazy:ze spania:crazy:jak on spi to ja mam problem z przesypianiem nocek:-D:-D

Dzien dobry;-)
Czyżbym druga była? Wczoraj wieczorkiem zajrzałam do Was. Poczytałam troszkę opiekę, zabrałam sie za główny, a mój Filip ok 21.45 obudził się z takim płaczem, że nie mogłam go uspokic przez 45min:-( Ewidentnie cos go bolalo, chciał spać, bo oczka mu się zamykały, ale niemógł moj bidulek. W końcu dałam czopka i po pary minutach zasnął. I ja padnieta wylaczylam kompa i poszlam spac. Niestety nocka jak zwykle masakryczna, ale już nie bedę o tym pisac:no: Teraz pije kawusie, zeby stanac na nogi, a po poludniu jedziemy do znajomych. Teraz zabieram sie za nadrabianie
oj kochana ....a moze zjadl cosik nowego i mu zaszkodziło....

dziewczyny moje dziecko przespało ładnie noc:szok::szok:zasnął o 20.00 przebudził się na chwilke przed 0.00a potem dopiero o 4.20 na herbatke i 5.20 na mleczko...i pobudka o 7.00:tak:tyle ze ja nie spałam od 12.00 do 5.00:crazy: nie mogłam,ciotka mnie zaatakowała i dupa:crazy:ze spania:crazy:jak on spi to ja mam problem z przesypianiem nocek:-D:-D

oj kochana ....a moze zjadl cosik nowego i mu zaszkodziło....
Pyciolku gratuluję nocki. A raczej Aleksowi, a nie Tobie:-D Ja też co noc myslę, że może w koncu Filip bedzie normalnie spal, ale niestety na razie nieee:no: Juz zaczynam tracic nadzieje, ze kiedys wroci moje "stare dziecko":eek:Normalnie z mezem zaczelismy sie klocic o to budzenie malego, bo ja maly sie budzi to maz mowi zrob cos przeciez ja musze rano do pracy. Ja rozumiem, ze on pracuje 10 godzin, 65km dojezdza codziennie tam i spowrotem, ale kurcze co ja mam zrobic. Wziac go na dol i bawic sie w srodku nocy:eek: Ja juz tez wykonczona jestem:-(
Ja też tak mam, że jak Filip ladnie spi w nocy to ja nie moge spac:crazy:

Ostatnia edycja:
Ależ dziś mamy solenizantów:-)
Sto latek dla naszych dwóch pieknych księżniczek Juleczki i Lenki oraz dwóch przeprzystojnych kawalerów Jareczka i Nikodema!!!!!
my tez sie podpisujemu :tak: wszystkiego naj!!!!!

no moze jakies postepy, gratulujemy:tak: szkoda tylko ze nie mołas sie wyspać...

Hej;
młody mi niespodziankę zrobił i zasnął:-D aż normalnie nie wiem co mam z tym darowanym czasem zrobić;-)
:-D:-D:-D proponuje kawusia i spedzic troszke czasu na bb:tak::-D:-D

100 latek kochani!!!!!!!!!!!!!!
brawo dla Alexika!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry