pyciolek87
Mama Alexa:*
a co sie stało kochany Tygrysku?Dziewczyny jestem taka wściekła że mnie zaraz rozsadzi od środkaide na spacer może mi wtedy przejdzie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co sie stało kochany Tygrysku?Dziewczyny jestem taka wściekła że mnie zaraz rozsadzi od środkaide na spacer może mi wtedy przejdzie
![]()
o kurczaczek....mam nadzieje ze to sie zmieni bo co za pozytek w domu z takiej spiacej krolewny...obiadek,masazyk,itp itd to gdzie![]()
hihihi
co się stało?
Co sie stalo Kochana??![]()
Lodowka!!!!!!!!!!!!!!!!!a co sie stało kochany Tygrysku?
do kiedy ja musze wstawac w nocy niech nic nie zmienia sie
pozniej to juz wola nieba, niech Alex stara sie
zeby nie zasnęła
Lodowka!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
No u nas Mari idzie spac z rególu tak okolo 21-21:30,ale to tez zalezy jak spała w ciągu dnia....No wiec tak dzisija się obudził o 5 rano i zero spania. Czasami jest tak : zasypia o 20 - 20:30 i spi do 7- 7:20 ale z jedną podubką na mleko. Teraz wprowadziłam terror nocny i zero jedzenia, dostaje od kilku dni kaszka na noc i przesypia nocki. Jeden dzien spał do 7:00 a dzisiaj do 5:00 i teraz obawiam się, że jezeli on nie bedzie budził się w nocy na tą butle to skróci sobie spanie.
W dzien spi 3 razy raz od 1-2 godz (róznie) dwa razy 40 min. A czasami 3 razy 40 min
Trochę mi zal jak słyszę ze niektóre dzieci spia do 9 a ja nie spałąm do 9 od 9 miesięcy![]()
no co za imbecyl...a jakby chłopcy biegali czy cosi i ...kurcze nawet nie chce myślec....no czubek,..jak jabym go opierniczyła....Agaciu, jeszcze sie wyśpisz kiedyś, zobaczysz. ja tez już dawno nie spałam do 9 i nawet jakby Madzia tak pospała to i tak dupa bo do roboty
Madzienko, Szybkiego przegnania katarku
A u nas pogoda jesienna się zrobiła, jeszcze wczoraj było tak ładnie, a dzisiaj leje na całego, w taka pogodę to już się odechciewa wszystkiego.
Zapomniałam Wam wczoraj napisac, że sąsiad chcial pogonic psy które przyłażą do jego suki i kupił sobie taki pitolet na kulki, no i mam kulkę w szybie, dobrze ze nie zrobiło mi dziur na wylot, tylko dziura w jednej szybie, a druga tylko wgnieciona.![]()
poczekaj kochana jak ja pojde na wązenie z moja.....u cIEBIE TO CHOCIAZ CHŁOPIEC TO MA PRAWO...A U MNIE balbinka....a w lipcu maila 9 kilo...pewnie że to mój klocuś a w porównaniu do Waszych dzieci to to klok jak nic
no to ja wolę być miss mokrych butów![]()
Madziu kochana...wypełniasz po prostu te raporty z orzmów to wszystko,a na koniec dostajesz raport koncowy....taki podsumowujący wszystko, z iloma osobami raportowałas przez czas trwania kampani i takie tam.....to wszystko :-)Mamuski które testują produkty w streetcom.pl jak przetestuje to co dalej???tylko wypełniam ten raport z rozmow
![]()
nio Mari tez dziisja sopała rano od 10-12:30....Oj Alexiu musisz sie poprawić, bo Juleczka to spioszek...z rana zaliczyla 2,5 godziny drzemki
sama bylam w szoku i teraz znowu spi ale bede musiala ja obudzic do lekarza
![]()
wyspacerkuj sie na rozlużnienie...a nie masz seksownych ,muskularnych sasiadów ?????Dziewczyny jestem taka wściekła że mnie zaraz rozsadzi od środkaide na spacer może mi wtedy przejdzie
![]()
Masz spust, chyba naprawdę musiały być dobre.dorzuciłam jeszcze 2![]()
Trzymam kciuki za JuleńkęPowoli szykujemy sie na szczepienie - trzymajcie kciuki żeby moje dziecko bylo dzielne, dzisiaj dwa ukłucia:--
-
-
-(
A ja bym się chętnie dowiedziała co wymodzili z tą lodówąLodowka!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ząbkujesz zamiast MatiegoOd dwóch dni boli mnie dziąsło, dzisiaj wzięłam lusterko zeby luknąc co tam sie dzieję ... patrze a mi wyrasta ząb ... ja ząbkuję![]()