kana161
Mama "terrorystek" :P
ja tam bym mojego nie wsadziła...nie teraz bo jeszcze ucieknie jak nie do końca moj
hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja bym wsadziła mojego nawet i na 2 miesiąceja tam bym mojego nie wsadziła...nie teraz bo jeszcze ucieknie jak nie do końca mojhahaha
juz nie bedziemy, ale Filipka tez bardzo lubimy
![]()
my Filipka tez lubimy...bez zaluzji mi tu tylko![]()
ja tam bym mojego nie wsadziła...nie teraz bo jeszcze ucieknie jak nie do końca mojhahaha
A ja bym wsadziła mojego nawet i na 2 miesiące![]()
naiwny jak nie wiem co...jak to powiedziala mama moja ze mamy ktore maja corki maja gorzej....bo musze pilnowac wiele "ptaszkow" a mamy synow tylko jednego![]()
Wasze syny tez tak wyrywaja laski na miescie,na spacerkach...
Alex nie spojrzy na zadna po 30i na zadnego faceta...mlode,jedrne i zadbane
![]()
dziękuję Madzieńko za wyjaśnienie, bo aż w szoku byłam, co tu się dzieje, no plus, że produkcja w końcu podskoczyła, no ale zaraz tu jakies trójkąty, czworokąty, nas nie ma a tu zaraz jakie ploty brzydkie o mnie i Wikusiu, nie ładnie, że to i Zuzie i Juleńką ma, o mamusiuJula byla niczyjawiec robila podchody do Wikusia Beciaczka, ale on podobno wierny chlopak(tak mamusia twierdzi
) i nalezy juz do Zuzi Agatki:-
-
-(Jula troche odpuscila ale nie poddala sie a tu na drodze stanąl Alex a że jest przystojniaczkiem i zechcial Jule to co bedzie grymasić...na dodatek tesciowka super babka
![]()
a Wikus to czasem ostatnio nie zdradzil Zuzinki ???![]()
Jutro idziemy do księdzamo sobie nagrabił...
jak przygotowania do wesela...?wiesz juz z kim zostawisz malego|?
oj chyba sobie nagrabił.... no własnie Agacia jak przygotowania?A ja bym wsadziła mojego nawet i na 2 miesiące![]()
Jutro idziemy do księdza, za tydzien we wtorek jadę do salonu po suknie. I jutro chyba jade kupic buty na poprawiny , ze ślubymi się wstrzymam bo nie wiem czy suknie bede miała ecru , czy białą. Zaproszenia juz są, teraz bedziemy rozwozić, w tym tygodniu bo K ma wolne.oj chyba sobie nagrabił.... no własnie Agacia jak przygotowania?
witaj Beciak:-)
TYGRYCH skocz no na ogonie na opieke![]()