reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja myslalam ze synki przewazaja:confused:
Kana i co z tym zdjeciem kiecy?:confused:
zROBIE I POKAZAC OBIECUJE JAK TYLKO OD KRAWCOEJ WRÓCI......:tak::-)
A ja plackami ziemniaczanymi:zawstydzona/y:

Jestem przeziebiona, Cypi tez i Ksawer tez. U lekarza bylam z nimi dostali leki i mam nadzieje ze obejdzie sie bez zapalenia oskrzeli.

Moje chlopaki sa dziewczyn Misiówki (ktora ostatnio nie zaglada:angry:) Cypi jest Miśki - on i Miśka z grudnia 2005 a Ksawerek Inanki:tak:
bIDULKA..ZDROWIEJCIE szybciutko....buziaki....a no Wam sie akurat ładnie trafiło..:)
Wiktor jest zajety...dla Madzienkowej Juli;-)
Alex jest do wziecia....:-D
mimo ze on szczery w uczuciach chyba nie bedzie...Wasze syny tez tak wyrywaja laski na miescie,na spacerkach...:szok:
Alex nie spojrzy na zadna po 30:szok: i na zadnego faceta...mlode,jedrne i zadbane:szok::-D:-D:-D
nono i jakie wymagania....ciezka tesciowa....

Mari wstała uciekmy na obiadek:)

Cyprysiowa został Ci jakiś jeden samotny placuszek :sorry2::sorry2::sorry2: hmmm ???? ale mi narobiłaś "pypcia" :-:)-p:-D:-D:-D, przy okazji dużo zdrówka dla chłopaków, niech się szybciutko kurują :tak:;-)

A Alan też jest samotny ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie ma jeszcze żadnej towarzyszki życia :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:--------------------------- i dobrze :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ON jest tylko majn :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiktor jest zajety...dla Madzienkowej Juli;-)
Alex jest do wziecia....:-D
mimo ze on szczery w uczuciach chyba nie bedzie...Wasze syny tez tak wyrywaja laski na miescie,na spacerkach...:szok:
Alex nie spojrzy na zadna po 30:szok: i na zadnego faceta...mlode,jedrne i zadbane:szok::-D:-D:-D

:tak::tak:

hola hola...Jula juz jest Alexowa narzeczona:-D

nie no ja sie pogubilam :confused::confused:k kto jest kogo narzeczonym czy tam narzeczona jula jest wiktora czy aleksaZZ?????????????? i co ma do tego zuzia?????:szok::szok::szok: trojkaty ba czworokaty nawet tutaj sie robią:szok::szok::szok::szok:

Cyprysiowa został Ci jakiś jeden samotny placuszek :sorry2::sorry2::sorry2: hmmm ???? ale mi narobiłaś "pypcia" :-:)-p:-D:-D:-D, przy okazji dużo zdrówka dla chłopaków, niech się szybciutko kurują :tak:;-)

A Alan też jest samotny ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie ma jeszcze żadnej towarzyszki życia :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:--------------------------- i dobrze :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ON jest tylko majn :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
edus ty leniuszku marsz do kuchni obrac ziemniaczki , wrzucić do robota kuchennego doprawic i na patelnie i prosze przyniesc jeszcze kilka dla Tygdrychaaaaaaaaaa:growl::growl::growl::evil::evil::evil::evil:

edus ty leniuszku marsz do kuchni obrac ziemniaczki , wrzucić do robota kuchennego doprawic i na patelnie i prosze przyniesc jeszcze kilka dla Tygdrychaaaaaaaaaa:growl::growl::growl::evil::evil::evil::evil:

Ja preferuję kuchnię expresso, otworzyć zupkę z torebki, zalać wrzątkiem i zjeść :-p:-D:-D:-D:-D, a na te placki to chyba byś musiała do świąt czekać :-D:-D:-D, ---------poczekasz???? :-D:-D:-D:-D, no chyba, że Ty zrobisz szybciej, to ja chętnie skorzystam ;-):-D:-D

Ja preferuję kuchnię expresso, otworzyć zupkę z torebki, zalać wrzątkiem i zjeść :-p:-D:-D:-D:-D, a na te placki to chyba byś musiała do świąt czekać :-D:-D:-D, ---------poczekasz???? :-D:-D:-D:-D, no chyba, że Ty zrobisz szybciej, to ja chętnie skorzystam ;-):-D:-D
to co z ciebie za matka polkaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok:jak mozna tak bez domowych obiadkow????????????????????:szok::szok::szok::szok:
no dobra zrobie ci te placki dam przyklad mlodszej kolezance jak zona i matka (kurczak domowy)powinna sie zachowywac!!!!!!!!!!:-D:-D:-D tylko daj mi pyrki bo mnie sie skonczyly hihi:-D:-D:-D:-D

to co z ciebie za matka polkaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok:jak mozna tak bez domowych obiadkow????????????????????:szok::szok::szok::szok:
no dobra zrobie ci te placki dam przyklad mlodszej kolezance jak zona i matka (kurczak domowy)powinna sie zachowywac!!!!!!!!!!:-D:-D:-D tylko daj mi pyrki bo mnie sie skonczyly hihi:-D:-D:-D:-D

To co to z Ciebie za kuchareczka, bez pyrków, co???:-D:-D i Ty chcesz młodszą koleżankę szkolić na kurę domową :baffled::baffled::szok::szok::no::no::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
nie no ja sie pogubilam :confused::confused:k kto jest kogo narzeczonym czy tam narzeczona jula jest wiktora czy aleksaZZ?????????????? i co ma do tego zuzia?????:szok::szok::szok: trojkaty ba czworokaty nawet tutaj sie robią:szok::szok::szok::szok:

ja wprowadzilam zamet:szok:
myslalam ze Jula jest Wiktorowa.Madzienka mowi ze Zuza była Wiktorowa:szok:
wiec Jula bedzie Alexowa:szok::-D

i Pyciolka do Dublina...:-)

To co to z Ciebie za kuchareczka, bez pyrków, co???:-D:-D i Ty chcesz młodszą koleżankę szkolić na kurę domową :baffled::baffled::szok::szok::no::no::-D:-D:-D:-D:-D

hahah nie moge...:-D

Do góry