reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
heheh nio mamusia przyjeta jest na bank nawet podania nie musi skladac hihhhii z ta szafa robi konkurencje lilac
ok laski jak na matke wyrodna przystalo ide sie polozyc i troszke kimnac bom zmeczona![]()
TYGRYS a jak idzie wyrodniacho oduczanie Twojego dziecia?
TYGRYS Z BLIZNIAKIEM stwierdzili ze nie zla wyrodniacha ze mnie i sie lapie na to...malo tego...bezemnie tego klubu nie widza..
ciekawe czy niemezowy bedzie dumny ze mnie jak juz wroci z pracy![]()
tak na pewno, mój to nawet wiedzieć nie musi

wystraczy ze pare razy dziecko wsadzi di wersalki albo do pufy i bedzie git
a mamusia to lapie sie bez 2 zdan...ona Karolinke w szafie trzyma i jeszcze potem sprzata po matce wariatce![]()

ok laski jak na matke wyrodna przystalo ide sie polozyc i troszke kimnac bom zmeczona![]()
bidulka zmęczyła się pisaniem

blizniaki2000
Fanka BB :)
Może i ciężki, ale damy rady, zobaczyszto będziecie miały ciezki orzech do zgryzienia i duzo pracy ze mna
;-):-)
![]()

spokojnych snów, a dziecko do szafy na ten czas, albo robote mu jakąś znajdź, zeby sie nie nudził i Ci nie przeszkadzalheheh nio mamusia przyjeta jest na bank nawet podania nie musi skladac hihhhii z ta szafa robi konkurencje lilac
Postaramy sięa my jedziemy do babci bo mamie nie chce się gotować obiadu...........
nie piszcie zadużo, co.
Myślą, co by tu zrobi zeby sie załapac do klubuej, laski, a gdzie reszte "czarownic" wywiało, uczą się jak być wyrodne
czy cuś
![]()

a my jedziemy do babci bo mamie nie chce się gotować obiadu...........
nie piszcie zadużo, co.
hehe, a ja wzięłam mięsko mega dziecia, kilka warzywek, zupę pieczarkową z torebki doprawiłam i mam obiad, no ja to jestem kucharka jak się patrzy

hehe, a ja wzięłam mięsko mega dziecia, kilka warzywek, zupę pieczarkową z torebki doprawiłam i mam obiad, no ja to jestem kucharka jak się patrzy![]()

ej sama z własnej głupoty sie śmieje, aż mnie brzuch rozbolał, mega dzieć

pyciolek87
Mama Alexa:*
tak na pewno, mój to nawet wiedzieć nie musiwystarczy, że wyrodna żona jestem
nie tylko mamusia, a kto dzieciom karze podłogi floterować
przyznac się wszystkie
ja tez
bidulka zmęczyła się pisaniem![]()
Tylko za wczasu Filipka wygon do salonu co by Ci nie przeszkadzal

hehe, a ja wzięłam mięsko mega dziecia, kilka warzywek, zupę pieczarkową z torebki doprawiłam i mam obiad, no ja to jestem kucharka jak się patrzy![]()
ja od Ciebie chce nauki gotowania

ja od Ciebie chce nauki gotowania![]()
a to musisz mieć dostęp do produktów ,,megadzieć''

reklama
mia_
Fanka BB :)
Może i ciężki, ale damy rady, zobaczysz![]()