reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
beciaczku napisz gdzie wybywam, bo musze isc zoaczyc czy faktycznie nic sie nie miesci:angry::angry::angry::angry:

aaa....oki...no więc Mamusia jedzie na miesiąc do swojej rodzinki....a jej suwaczek wylicza dni do urlopu, więc nikt nie powinien być zaskoczony:tak::-Dja tam widziałam....jak było koło 2tygodni...a potem tak czas poleciał ja patrzę a tu juz tylko 2 dni:szok::-Dale net będzie miała, więc będzie nas odwiedzać...no ja mam taką nadzieje...i może nawet nad morze skoczą:-D:tak:ale Mamusia chybanie jest pewna...

aaa....oki...no więc Mamusia jedzie na miesiąc do swojej rodzinki....a jej suwaczek wylicza dni do urlopu, więc nikt nie powinien być zaskoczony:tak::-Dja tam widziałam....jak było koło 2tygodni...a potem tak czas poleciał ja patrzę a tu juz tylko 2 dni:szok::-Dale net będzie miała, więc będzie nas odwiedzać...no ja mam taką nadzieje...i może nawet nad morze skoczą:-D:tak:ale Mamusia chybanie jest pewna...

:-D:-D:-D dziekuje za informacje :-D:-D:-D caly miesiac u rodzinki dobrze jej :-D

Dzięki landryneczko. Teraz tylko prosiłabym o instrukcje jak wkleić obrazek na forum. Domyślam się, że robi się to podobnie jak suwaczek, tylko żebym ja pamiętała jak się to robiło:no: Coś namieszałam niestety z tym wklejaniem, więc proszę Was kochane o pomoc:tak:

Dzięki landryneczko. Teraz tylko prosiłabym o instrukcje jak wkleić obrazek na forum. Domyślam się, że robi się to podobnie jak suwaczek, tylko żebym ja pamiętała jak się to robiło:no: Coś namieszałam niestety z tym wklejaniem, więc proszę Was kochane o pomoc:tak:

dokładnie tak samo musisz wejść w ustawienia i edycje sygnatury i wklejasz link a potem wyślij i zapisz i taaaaraaa:tak::-D

reklama
ja pod wpływem?A Asiulka...ona to dopiero posty podwaja:tak::-D:-D:-Dpiękna ta perełka aż zazdrościmy

ładnie to tak się ukrywać Bliźniaczku...
No kurcze beciaczku chyba mi mężowy nachuchał, bo byliśmy opijać dziś ząbka, ale ja standardowo za kierowcę robiłam:tak: Nie wiem co namieszałam, że post mi się ponowił, ale już sprawę załatwiłam;-)

Do góry