reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no trafiłaś Natalka na najlepsze:tak::-D

a Mamusia gdzie jest???pewnie ostatnie przygotowania i nie ma juz dla nas czasu:-(
no to Mamusia udanego urlopiku:tak: i odwiedzaj nas często:tak:
no mamusia ju jest, musialam zaltwic jeszcze parre spraw przedwyjazdem, no i mezul ponosil moje kwiatki do bloku obok do znajomego, bo on nam zawsze podlewa jak wyjezdzamy na dluzej, no i potem zrobilam im herbatke, a potem koniaczek i wlasnie dopiero sobie poszedl, a ja na bb, bo beciak mnie sciagnal:-D:-D:-D
pewnie przyjdzie sie pozegnac :-D bo jak nie to baty beda :-D:-D
no pewnie ze przyjde
Ooo udowodnij !!!! Poprosimy foty :)))))

Mi czaas jakos leci, fajnie jest odpoczelam od malego i mam chwile dla siebie, bo dzis nigdzie nie wychodze, mam dosc tych wszystkich ludzi, wole Was:-D:-D Ale wlasnie przyszedl moj brat i chce zebym mu pomagala rozwiazywac sprawy sercowe:baffled::baffled: Faceci.. :p
Oo ja wiedzialam kiedy przyjsc, zreszta to jasne, ze jak tylko jest CIOŁEk to sa zboczenstwa :))
matko, same zboczenstwa:szok::szok::szok:
zbereznice beda se pokazywac :-D:-D:-D
a landryna to dopiero wloska zbereznica:szok::szok::szok:
a jaka pani mądralińska się znalazła:-D

:-D:-D:-D

jezu Lamdryna co Ty oszalałaś zaraz nam forum zamkną
zamkna, jakies jestescie nie wyrzyte czy co:angry::angry::angry::-D

naskoczylas na mnie w krzakach to usunelam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-D:-D:-Da b ja dzis za szeryfa w krzaczorach robie, heh

no mamusia ju jest, musialam zaltwic jeszcze parre spraw przedwyjazdem, no i mezul ponosil moje kwiatki do bloku obok do znajomego, bo on nam zawsze podlewa jak wyjezdzamy na dluzej, no i potem zrobilam im herbatke, a potem koniaczek i wlasnie dopiero sobie poszedl, a ja na bb, bo beciak mnie sciagnal:-D:-D:-D

no wkońcu bo juz miałam ci jakies upomnienie wysyłać:-D
prosze jak to sie rzadzą przed wyjazdem koniaczek....a jutro kto prowadzi:-D:-D

reklama
a tak poważnie to ja tak Mamusia do Ciebie zebys Ty tu z odsieczą i po kątach poustawiała...bo normalnie sama sobie tu nie radzę...no na Landryne jakoś wpłynęłam:tak::-D:-Dale reszta to wogóle słuchać się nie chce...a potem Renia przychodzi i biedna nie wie w która strone ma patrzeć, bo takie rzeczy się tu wyprawiają:-D:-D:szok::-D

Do góry