pyciolek87
Mama Alexa:*
taaa....bo uwierzę...jak na mnie...matke z wózkiem idącą potrafią zatrąbićto na ciebie nie lecą...dobra dobra
nie leca...

A ja to se juz zrobilam kolaz ze zdjec Pyciola i dalam na tapete![]()
fajna chociaz....duza? byle jakich to ja nie chce...

hhahahahahhahahahah zbereznicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa numer jeden BB
mnie wlasnie suszy ide sie czegos napic i to nie bedzie ten soczek mojego Amo ktory ma mnostwo cukru tylko wodaaaaa czysta oczywista![]()
e tam godosz....

A za mna trabia i sie dra, ze mam fajne cycki:-zawstydzona/y:

podwedz Wiktorkowi pampersaaaa spi biedaczek to nie zauwarzybo moj Alex co jego nie nie ruszac bo krzyk
![]()
hihihii
w moim tez nie maaaaaa kurczaczek ostatnio napisalam ze spotaly sie lodzianki i dziewczyny myslaly ze zbereznica jestem a ja tylko chcialam napisac ze to z lodzi sie spotakaly
a te odrazu o lodach pomyslaly![]()
ja tam nie pamietam

to tak samo jak mojjjjjjjjjjjnieraz mu dam chlebka troche bo by mu te dziaselka podrapac a zabierz muuuuuu no to ryk nieziemskiiiiiiiiiiiiii jakbym krzywde dziecku robila
![]()
moj dzisiaj rabal bule ze sklepu,jak zabralam to myslalm ze mnie polknie tak krzyczal

Moj maly wlasnie zaczol plakac tak z niczego, przez sen, jakby mu sie cos zlego snilo:--
-
-( Utulilam go bo az mi sie serce scisnelo?? Wasze tez sie tak budza? to normalne, zeby takie male dziecko mialo zly sen?? Jak on nie mazlych przezyc zadnych
![]()
moj tak ma....ale wtedy go glaskam po buziaku...daje smoka,pielunie i spinka dalej