reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

taaa....bo uwierzę...jak na mnie...matke z wózkiem idącą potrafią zatrąbić:szok:to na ciebie nie lecą...dobra dobra

nie leca...:no:

A ja to se juz zrobilam kolaz ze zdjec Pyciola i dalam na tapete:-D:-D:-D

fajna chociaz....duza? byle jakich to ja nie chce...:rofl2:

hhahahahahhahahahah zbereznicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa numer jeden BB

mnie wlasnie suszy ide sie czegos napic i to nie bedzie ten soczek mojego Amo ktory ma mnostwo cukru tylko wodaaaaa czysta oczywista :-D:-D:-D

e tam godosz....:-D

A za mna trabia i sie dra, ze mam fajne cycki:-:)zawstydzona/y:

:-p:-p

podwedz Wiktorkowi pampersaaaa spi biedaczek to nie zauwarzy :-D:-D:-D bo moj Alex co jego nie nie ruszac bo krzyk:-D:-D:-D

hihihii

w moim tez nie maaaaaa kurczaczek ostatnio napisalam ze spotaly sie lodzianki i dziewczyny myslaly ze zbereznica jestem a ja tylko chcialam napisac ze to z lodzi sie spotakaly:-D:-D:-D
a te odrazu o lodach pomyslaly :szok:

ja tam nie pamietam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

to tak samo jak mojjjjjjjjjjj :-D:-D:-D nieraz mu dam chlebka troche bo by mu te dziaselka podrapac a zabierz muuuuuu no to ryk nieziemskiiiiiiiiiiiiii jakbym krzywde dziecku robila:-D:-D:-D

moj dzisiaj rabal bule ze sklepu,jak zabralam to myslalm ze mnie polknie tak krzyczal:-D

Moj maly wlasnie zaczol plakac tak z niczego, przez sen, jakby mu sie cos zlego snilo:-:)-:)-:)-( Utulilam go bo az mi sie serce scisnelo?? Wasze tez sie tak budza? to normalne, zeby takie male dziecko mialo zly sen?? Jak on nie mazlych przezyc zadnych:no::no::eek::crazy:

moj tak ma....ale wtedy go glaskam po buziaku...daje smoka,pielunie i spinka dalej

reklama
mamuskaaaaaaa ja cosik czytalam ze mi kasze podrzucisz :confused2::confused2:
ale w eurakach mam placiccccc a ileeeee eurakow :-D:-D:-D
w eurekach:tak::tak::tak::tak:
Jooolllll
Heheheh to nie byl zart tylko szcera prawda:-D:-D(zartuje:pP)

oooo Tesciowka se kanapki przywiozla>?? Myslala, ze synowa nic o dom nie dba i nie ma co jesc:eek::eek: A tak sczzerze lubicie sie z tesciowa czy raczej nie przepadacie za soba??

A Ty Beciak nei placz, nie warto szkoda zycia na smutki:tak::tak::tak:
raczej lubimy sie, wiesz jak ma sie tesciowke 200km stad to sie musizz lubic
:-D

jeszcze nie powiesilammmm bo nie mam drukarkiiiiiii :-D:-D:-D
widzialam ze weszlas na moja stronke na nk to i ja twoja przyfilowalam :-D:-D inaczej sobie ciebie wyobrazalammmmm :-D:-D:-D ale ty fajnaaaaaaaa jestes
mamusia miala racje szkoda ze nie jestesmy facetami :-D:-D:-D:-D buahahaha
:-D:-D:-D:-D
Pyciol Ty widze przyciagasz osoby tej samej plci:-D:-D:-D:-D Moze Ci sie orientacje pomylili:szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D
hahahaha niezle :-D:-D:-D:-D

mamusiaa a ciebie gdzie wcielooooooooooo nie mow ze bawisz sie z tesciowka klockami :-D:-D
no wiesz musialm troche poplotkowac ztesciowka, ponarzekala na swoje zycie, a le juz poszla spac
ale pachnie....

Landryna a co to znaczy rozmiarówka...bo ja znów nie kumkam:szok:

a gdzie Mamusia?
jestem juz, ale was juz niema pewnie:-D:-D
dziewczyny macie konto na www.facebook.pl?
jak nie to zapraszam, ja nawet wolę niz nk, i mam troche więcej fotek tam
ja kiedys mialam

w eurekach:tak::tak::tak::tak:

raczej lubimy sie, wiesz jak ma sie tesciowke 200km stad to sie musizz lubic

:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

no wiesz musialm troche poplotkowac ztesciowka, ponarzekala na swoje zycie, a le juz poszla spac

jestem juz, ale was juz niema pewnie:-D:-D

ja kiedys mialam

trzebabylo pobawic sie klockami z nia nie zapomniala by tego do konca zycia:-D:-D

juz mi sie to nie podoba...landryna ty to masz refleks:-D
pilas juz tego szampana?
mamuska jestes?
czy zas siedzisz na nk i podziwiasz moje zdjecie?:-D

reklama
Do góry