reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A bo myslalam, ze moze w Angielskim mozna jakos zmienic, bo mnie wkurza, ze nie ma

w moim tez nie maaaaaa kurczaczek ostatnio napisalam ze spotaly sie lodzianki i dziewczyny myslaly ze zbereznica jestem a ja tylko chcialam napisac ze to z lodzi sie spotakaly:-D:-D:-D
a te odrazu o lodach pomyslaly :szok:

Moj ma to samo, tylko on uwaza, ze jego jest WSZYSTKO:szok::szok::szok::szok: co w zasiegu jego reki, po co nie siegniesz, to on przypelza i zabiera:-D:-D

to tak samo jak mojjjjjjjjjjj :-D:-D:-D nieraz mu dam chlebka troche bo by mu te dziaselka podrapac a zabierz muuuuuu no to ryk nieziemskiiiiiiiiiiiiii jakbym krzywde dziecku robila:-D:-D:-D

a gdzie beciaczekkkkkkk :szok: poszla synkowi podwedzic pampersaaaaaaa
ejjjj kochana mala rozmiarowkaaaaaa ja tylko zartowalam :-D:-D:-D:-D

podwedz Wiktorkowi pampersaaaa spi biedaczek to nie zauwarzy :-D:-D:-D bo moj Alex co jego nie nie ruszac bo krzyk:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

A bo myslalam, ze moze w Angielskim mozna jakos zmienic, bo mnie wkurza, ze nie ma

wiem ze sie da ale nie wiem jak

a gdzie beciaczekkkkkkk :szok: poszla synkowi podwedzic pampersaaaaaaa
ejjjj kochana mala rozmiarowkaaaaaa ja tylko zartowalam :-D:-D:-D:-D

jestem tylko ziemniaczki smarze:tak:w końcu...

reklama
Do góry