reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam i ja
maly mi usnol juz przed 19 myslalam ze tylko sobie drzemke strzeli i pojdziemy na spacerek wieczorem na koncert bo jakis polski zespol ludowy jest w naszym miescie :szok: chcialam isc zobaczyc a tu ........... maly usnol i spi jak kamien juz chyba do ranca :-(z nim to nigdzie nie mozna wyjsc ciagle spi:confused2:jutro jestesmy zaproszeni wieczorem na pizze ze znajomymi i ciekawe jak pujde jak maly o 20 juz spi :rofl2: najwyrzej go uspie w wozku od czasu do czasu trzeba wyjsc bo mozna zdziczec :-D

a my dzis po wielkich zakupach nakupowalismy tyle zarcia ze szok nawet spacerowki nie bralam bo wiedzialam ze sie siatki nie pomieszcza:-D kaszy gryczanej ani widu ani slychu nie ma :crazy: obchodzilam tyle sie za nia a sklepu polskiego juz tam nie ma przeniesiony do innego miasta :angry:

no i siedze tam i rozglosnilam telewizor z mysla ze maly sie przebudzi a on przekrecil sie a drugi bok i ma to wszytko gdzies wiec uziemiona siedze taki sliczny wieczor
A w dodatku Amo w restauracji :confused2::-(
nudzi mi sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:szok:

witam i ja
maly mi usnol juz przed 19 myslalam ze tylko sobie drzemke strzeli i pojdziemy na spacerek wieczorem na koncert bo jakis polski zespol ludowy jest w naszym miescie :szok: chcialam isc zobaczyc a tu ........... maly usnol i spi jak kamien juz chyba do ranca :-(z nim to nigdzie nie mozna wyjsc ciagle spi:confused2:jutro jestesmy zaproszeni wieczorem na pizze ze znajomymi i ciekawe jak pujde jak maly o 20 juz spi :rofl2: najwyrzej go uspie w wozku od czasu do czasu trzeba wyjsc bo mozna zdziczec :-D

a my dzis po wielkich zakupach nakupowalismy tyle zarcia ze szok nawet spacerowki nie bralam bo wiedzialam ze sie siatki nie pomieszcza:-D kaszy gryczanej ani widu ani slychu nie ma :crazy: obchodzilam tyle sie za nia a sklepu polskiego juz tam nie ma przeniesiony do innego miasta :angry:

no i siedze tam i rozglosnilam telewizor z mysla ze maly sie przebudzi a on przekrecil sie a drugi bok i ma to wszytko gdzies wiec uziemiona siedze taki sliczny wieczor
ja ci dam pizza:angry::angry::angry::angry:na grudniowkach akcja kasza:-D:-D:-Dzobacz na urodzie napisalam dokladnie diete

witam i ja

jak nie masz co robic to czaskaj posty na BB...:rofl2:

reklama
ja podpalalam przed ciaza....myslalam ze po ciazy tez bedzie mnie ciagla...a tu zonk...nie ma szans nie zajaram...odrzuca mnie na kilometr jak czuje te wstretne szlugi...bleeeeeee:no:

Do góry