reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam i ja
maly mi usnol juz przed 19 myslalam ze tylko sobie drzemke strzeli i pojdziemy na spacerek wieczorem na koncert bo jakis polski zespol ludowy jest w naszym miescie :szok: chcialam isc zobaczyc a tu ........... maly usnol i spi jak kamien juz chyba do ranca :-(z nim to nigdzie nie mozna wyjsc ciagle spi:confused2:jutro jestesmy zaproszeni wieczorem na pizze ze znajomymi i ciekawe jak pujde jak maly o 20 juz spi :rofl2: najwyrzej go uspie w wozku od czasu do czasu trzeba wyjsc bo mozna zdziczec :-D

a my dzis po wielkich zakupach nakupowalismy tyle zarcia ze szok nawet spacerowki nie bralam bo wiedzialam ze sie siatki nie pomieszcza:-D kaszy gryczanej ani widu ani slychu nie ma :crazy: obchodzilam tyle sie za nia a sklepu polskiego juz tam nie ma przeniesiony do innego miasta :angry:

no i siedze tam i rozglosnilam telewizor z mysla ze maly sie przebudzi a on przekrecil sie a drugi bok i ma to wszytko gdzies wiec uziemiona siedze taki sliczny wieczor
A w dodatku Amo w restauracji :confused2::-(
nudzi mi sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:szok:

witam i ja
maly mi usnol juz przed 19 myslalam ze tylko sobie drzemke strzeli i pojdziemy na spacerek wieczorem na koncert bo jakis polski zespol ludowy jest w naszym miescie :szok: chcialam isc zobaczyc a tu ........... maly usnol i spi jak kamien juz chyba do ranca :-(z nim to nigdzie nie mozna wyjsc ciagle spi:confused2:jutro jestesmy zaproszeni wieczorem na pizze ze znajomymi i ciekawe jak pujde jak maly o 20 juz spi :rofl2: najwyrzej go uspie w wozku od czasu do czasu trzeba wyjsc bo mozna zdziczec :-D

a my dzis po wielkich zakupach nakupowalismy tyle zarcia ze szok nawet spacerowki nie bralam bo wiedzialam ze sie siatki nie pomieszcza:-D kaszy gryczanej ani widu ani slychu nie ma :crazy: obchodzilam tyle sie za nia a sklepu polskiego juz tam nie ma przeniesiony do innego miasta :angry:

no i siedze tam i rozglosnilam telewizor z mysla ze maly sie przebudzi a on przekrecil sie a drugi bok i ma to wszytko gdzies wiec uziemiona siedze taki sliczny wieczor
ja ci dam pizza:angry::angry::angry::angry:na grudniowkach akcja kasza:-D:-D:-Dzobacz na urodzie napisalam dokladnie diete

witam i ja

jak nie masz co robic to czaskaj posty na BB...:rofl2:

reklama
ja podpalalam przed ciaza....myslalam ze po ciazy tez bedzie mnie ciagla...a tu zonk...nie ma szans nie zajaram...odrzuca mnie na kilometr jak czuje te wstretne szlugi...bleeeeeee:no:

Do góry