mamusia2008
mamusia Karolinki
jai nigdya tak apropos ktora z mam pali fajurki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jai nigdya tak apropos ktora z mam pali fajurki?
no jak gdzie w Londynie, w sklepie, byla przeciez najladniejsza na caly Londyn
a tak apropos ktora z mam pali fajurki?
ja ci dam pizzana grudniowkach akcja kaszazobacz na urodzie napisalam dokladnie dietewitam i ja
maly mi usnol juz przed 19 myslalam ze tylko sobie drzemke strzeli i pojdziemy na spacerek wieczorem na koncert bo jakis polski zespol ludowy jest w naszym miescie chcialam isc zobaczyc a tu ........... maly usnol i spi jak kamien juz chyba do ranca :-(z nim to nigdzie nie mozna wyjsc ciagle spijutro jestesmy zaproszeni wieczorem na pizze ze znajomymi i ciekawe jak pujde jak maly o 20 juz spi najwyrzej go uspie w wozku od czasu do czasu trzeba wyjsc bo mozna zdziczec
a my dzis po wielkich zakupach nakupowalismy tyle zarcia ze szok nawet spacerowki nie bralam bo wiedzialam ze sie siatki nie pomieszcza kaszy gryczanej ani widu ani slychu nie ma obchodzilam tyle sie za nia a sklepu polskiego juz tam nie ma przeniesiony do innego miasta
no i siedze tam i rozglosnilam telewizor z mysla ze maly sie przebudzi a on przekrecil sie a drugi bok i ma to wszytko gdzies wiec uziemiona siedze taki sliczny wieczor
A w dodatku Amo w restauracji :-(
nudzi mi sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja ci dam pizzana grudniowkach akcja kaszazobacz na urodzie napisalam dokladnie diete
witam i ja
maly mi usnol juz przed 19 myslalam ze tylko sobie drzemke strzeli i pojdziemy na spacerek wieczorem na koncert bo jakis polski zespol ludowy jest w naszym miescie chcialam isc zobaczyc a tu ........... maly usnol i spi jak kamien juz chyba do ranca :-(z nim to nigdzie nie mozna wyjsc ciagle spijutro jestesmy zaproszeni wieczorem na pizze ze znajomymi i ciekawe jak pujde jak maly o 20 juz spi najwyrzej go uspie w wozku od czasu do czasu trzeba wyjsc bo mozna zdziczec
a my dzis po wielkich zakupach nakupowalismy tyle zarcia ze szok nawet spacerowki nie bralam bo wiedzialam ze sie siatki nie pomieszcza kaszy gryczanej ani widu ani slychu nie ma obchodzilam tyle sie za nia a sklepu polskiego juz tam nie ma przeniesiony do innego miasta
no i siedze tam i rozglosnilam telewizor z mysla ze maly sie przebudzi a on przekrecil sie a drugi bok i ma to wszytko gdzies wiec uziemiona siedze taki sliczny wieczor
A w dodatku Amo w restauracji :-(
nudzi mi sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja paliłam ale to było baaaardzo dawno temu i rzuciłam dla Marcinaa tak apropos ktora z mam pali fajurki?
ile paczek, mam ci wyslac, jutro ide do sklepu i na pocztetylko ja kupuje za zlotowki, a ty placisz w euro:-)widzialammmmmmmmmmmmmm ale tu nie moge dostac kaszyyyyyyy co mam sobie ryz pokolorowac
wiec d... z diety cud
ooo, jakie poswiecenie, czyzby sobie zasluzylJa paliłam ale to było baaaardzo dawno temu i rzuciłam dla Marcina