reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
loooo tak sobie myslalam ze przeciez dziewczyny to nas kiedys powiesza...czyt...mnie:zawstydzona/y:,mamusie,cuksa,kaje,tygrycha...przeciez my tu rozrube robimy...chyba musze sie odciac na pare dni:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja sie odecielam a i tak wrocilam a jak moj Amo widzi forum i mowi znow to BB:-D nawet on juz zna :zawstydzona/y::-D:-D:-D
ja cos ostatnio cyprysiowej nie widzialam :eek: odkad dostala moderatora rzadziej zaglada niz wczesniej :rofl2:
a beciaczek poszdl juz spac :confused2:

no tak...ale ja juz mam nalog jak nic:szok::szok:
w sumie chyba bym ocipiala bo ja nie mam tu nikogo:no::no:

mezowy poszedl sie wykapac...cos podgaduje chyba:-p

ja tylko tylko kilka polek znam i one raczej pracuja na domu jako opiekunki
i raczej po polskich sklepach nie lataja
ja chyba wiiem gdzie jest jeden jutro tam skoczymy zobaczyc

no to tak jak ja, witaj w klubie:tak::tak::tak:

ciekawe jak ja ogarne wszytsko jak juz bede w Pl??
:eek::eek:

ja sie odecielam a i tak wrocilam a jak moj Amo widzi forum i mowi znow to BB:-D nawet on juz zna :zawstydzona/y::-D:-D:-D
ja cos ostatnio cyprysiowej nie widzialam :eek: odkad dostala moderatora rzadziej zaglada niz wczesniej :rofl2:
a beciaczek poszdl juz spac :confused2:

moj to juz zna pare mamusiek:-D:-D
i zawsze sie pyta co tam:-D:-Du dziewczyn...:-D:-D

no beciak,kokusia,natalkaa(pewnie maz ja dopadl):-D,kana,agacia:szok:

ciekawe jak ja ogarne wszytsko jak juz bede w Pl??
:eek::eek:

moj to juz zna pare mamusiek:-D:-D
i zawsze sie pyta co tam:-D:-Du dziewczyn...:-D:-D

no beciak,kokusia,natalkaa(pewnie maz ja dopadl):-D,kana,agacia:szok:

moj to raczej tak przez ramie zajrzy i nieraz fotke zobaczy jak ogladam no i na anoli coreczke nie wierzyl ze ona w wieku Alexa :-D:-D
a na twojego synka mowi ze ma apetycikk taki pulchniutki:-D:-D

reklama
Do góry