reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

I my skromnie z Filipkiem podepniemy się skromnie pod te śliczne życzonka:tak::tak::tak::tak::tak:
Wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlepszego dla Natalki i Maryśki iOskarka
i my sie podpinamy:tak::tak:

100 lat kochane maluszki;-)
Samych cudnych chwil dla Natalki, Matysi, Hani, Oskarka i Ali
slemy zyczonka dla naszych wspolsolenizantow:tak::tak:
Ślicznie dziękujemy cioteczkom za życzonka:tak:
Sluchajcie a moje dziecie wstało o 7 i ani myśli isc spac....oczy jak chinka,ziewa,tzre te oczeta......ale nic poza tym....
W ogole ostatnio ciezko ja uspac.....lulanie nie, soczek nie, lózeczko nie..... WYMIEKAM.... teraz po szóstej próbie i własnym płaczu z niemocy zrezygnowałam.....:-:)-:)-:)-(
Kanusia dla pocieszenia powiem Ci że moja też ostatnio cyrki ze spaniem w dzień odczynia. A jeszcze odwidziało jej się spanie w leżaczku i teraz muszę nosic klocka na rękach:baffled:

reklama
oj tam woda kochana mlodniejemy i stajemy sie znow nastolatkami:-D:-D:-D

Loj landrynka nie zazdroszcze remontu:no::no::no:

hihihi...to tak jak z tym piwem nad morzem-marzenia...:-D

no ja juz jej od dawna pokazując na kwiatki mowie nie wolno, wiec mam nadzieje ze poskutkuje

u mnie nie skutkuje...:eek:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A co W dzisiaj w takim dobrym humorze?????? A kto sie dzisiaj spotyka/???

jakos tak...dziec mi sie bawi,przed chwila zrobil mi taki bajzel na poleczce ze bede musiala pol dnia papiery zas segregowac...no ale nie ma sie co dziwic jak matka woli na BB klikac:zawstydzona/y::-D

Heheh to moj jakis przekorny jest bo ja mu zawsze pokazywalam, ze nie wolno kabli i laptopa i teraz jak tylko sie odwroce to jest przy nich z predkoscia swiatla:eek:

u nas to samo..

Lodzianki sie spotykaja:-D:-D:-D

o Ty zboczencu...:-D:szok:

Heheh to moj jakis przekorny jest bo ja mu zawsze pokazywalam, ze nie wolno kabli i laptopa i teraz jak tylko sie odwroce to jest przy nich z predkoscia swiatla:eek:
no nie wiem zobaczę czy u mnie poskutkuje jak zacznie pełzać
moja mama nas tak uczyła i poskutkowalo:eek:ani ja ani moi bracia nic nie ruszyli:no::no::no:oby moja tez byla taka grzeczna

hihihi...to tak jak z tym piwem nad morzem-marzenia...:-D

u mnie nie skutkuje...:eek:

jakos tak...dziec mi sie bawi,przed chwila zrobil mi taki bajzel na poleczce ze bede musiala pol dnia papiery zas segregowac...no ale nie ma sie co dziwic jak matka woli na BB klikac:zawstydzona/y::-D

u nas to samo..

o Ty zboczencu...:-D:szok:

nie mam ly :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie mam polskich liter w kompie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no nie wiem zobaczę czy u mnie poskutkuje jak zacznie pełzać
moja mama nas tak uczyła i poskutkowalo:eek:ani ja ani moi bracia nic nie ruszyli:no::no::no:oby moja tez byla taka grzeczna

u mnie nie pomaga...moge garad jak najeta...nawet na mnie nie spojrzy ..a jak spojrzy to z takim bananem i zajaraniem w oczach ze pekam i sikam tylko z niego:szok::-)

reklama
Do góry