reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Opuszczam Was kochane....bo przyszła tesciowa na kwielke z placuszkami z jabłuszkami :tak::tak::-):-) ach ta teściowa:)

No i misiek wrócił z pracki idziemy na jakis spacerek,bo upał u nas niemiłosierny.....

Buziackzi do poźniej:*

Bliźniaki czas tu zrobic porzadek z tymi krzacozrami.....i tymi babeczkami które tak przesiaduja.....hahaha
Jakieś klapsiki by się zdały:szok::eek::szok:

nopoooo na decyzje czekam juz 4 tyg:crazy::angry::no::wściekła/y:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a moj kalafiorek juz prawie prawie................:sorry::sorry::sorry::sorry:
A gdzie te moje obiecane kopytka, bo już głodna jestem
a ciul tam, niech będzie kalafior

aj ty najpierw trzeba zrobic hehe albo mezowego zagonic do garow:-D:-D:-D:-D a co do wygladania przez szczebelki na kolanach to mnie zawsze sie tak szkoda Filipka robi bo wyglada tak jak za kratkami..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:taki maly wiezien:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:
moja też juz załapała, to też będzie klęczec, a jak zasłuży to jej jeszcze worek z grochem podłożę:-D:-D:-D

witam i ja dawno mnie tu nie bylo i nawet nie mam zamiaru nadrabiac zaleglosci bo nie wystraczy mi tygodnia...
siostra niestety juz pojechala bylooooo superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gadalysmy do samego rana a i maly dostal mnostwo prezentow od mojej siory i jej chlopaka no i oczywiscie kupili malemu krzeselko do karmienia ale odbierzemy dopiero w poniedzialek bo nie bylo tego koloru i musieli sprowadzic...

papa milego dzionka
Wszystko co dobre szybko się kończy, ale pewnie wygadalyście sie za wszystkie czasy, super że odwiedzinki się udaly

Ja już kończe robotkę i spadam do domku, chwile coś porobię, a potem do koleżanki na ploty.
Miłego popołudnia mamuśki i dzieciaczki

Opuszczam Was kochane....bo przyszła tesciowa na kwielke z placuszkami z jabłuszkami :tak::tak::-):-) ach ta teściowa:)

No i misiek wrócił z pracki idziemy na jakis spacerek,bo upał u nas niemiłosierny.....

Buziackzi do poźniej:*
Taka teściówka to skarb, ale Ci zazdroszczę, moja to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mamusia, miałam Ci napisac - przystojniacha z Twojego brata, czemu nie jestem 10 lat młodsza:szok::baffled:

Jakieś klapsiki by się zdały:szok::eek::szok:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A gdzie te moje obiecane kopytka, bo już głodna jestem
a ciul tam, niech będzie kalafior

moja też juz załapała, to też będzie klęczec, a jak zasłuży to jej jeszcze worek z grochem podłożę:-D:-D:-D

Wszystko co dobre szybko się kończy, ale pewnie wygadalyście sie za wszystkie czasy, super że odwiedzinki się udaly

Ja już kończe robotkę i spadam do domku, chwile coś porobię, a potem do koleżanki na ploty.
Miłego popołudnia mamuśki i dzieciaczki
tej to dobrze, jak nie goście ma, to grill, a teraz na ploty idzie:-D:-D:-D
owocnego plotkowania

reklama
Do góry