superasnie!!!!kreacja pewnie zrobila furrore i nasza mopinka,super dupinka tez:-)!!!Hej Babeczki
100 latek dla Zuzi:-)
Juz po weselu nogi mi do d..wchodza ale zaliczam impreze do udanych:-)
Pati w kosciele była idealnie grzeczna podczas przysiegi zaczeła tylko na cały kosciół da da dyyy gadac swym pieknym głosikiem moze tez chciała za mąż wychodzić
Po obiedzie odwezlismy ja do domku uspilismy i zasneła pod opieką kumpelki a wrocilismy o 6 rano ok 5 min przed jej pobudką wiec nawet nie wie ze nas nie było;-) ale teraz oczy na zapałkach
Widze ze odwiedziła nas Monia i Yoka hejka fajnie ze u Was oki
Wszystkiego pewnie nie nadrobie bo oczy mi sie w ekran gapic długo nie pozwalaja ale buziaczki dla wszystkich zdrówka dla Mamusi powodzenia w przeprowadzce Tygrusku i wogule samych pozytywów
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
wiertarka się kłania, musiałam parę telefonów wykonaća cos mamusi nie widze!!gdzie sie podziala nasza sekretarka wiertarka???
mamusia2008
mamusia Karolinki
kajaczku, ciebie niema i nikogo niema
od wczoraj pełen postój
od wczoraj pełen postój
mamusia2008
mamusia Karolinki
super ze impreza się udała i ty sobie mamuśka zaszalałaśHej Babeczki
100 latek dla Zuzi:-)
Juz po weselu nogi mi do d..wchodza ale zaliczam impreze do udanych:-)
Pati w kosciele była idealnie grzeczna podczas przysiegi zaczeła tylko na cały kosciół da da dyyy gadac swym pieknym głosikiem moze tez chciała za mąż wychodzić
Po obiedzie odwezlismy ja do domku uspilismy i zasneła pod opieką kumpelki a wrocilismy o 6 rano ok 5 min przed jej pobudką wiec nawet nie wie ze nas nie było;-) ale teraz oczy na zapałkach
Widze ze odwiedziła nas Monia i Yoka hejka fajnie ze u Was oki
Wszystkiego pewnie nie nadrobie bo oczy mi sie w ekran gapic długo nie pozwalaja ale buziaczki dla wszystkich zdrówka dla Mamusi powodzenia w przeprowadzce Tygrusku i wogule samych pozytywów
dzień doberek :-)
od razu życzonka
100 LATEK DLA ŚWIĘTUJĄCYCH DZIŚ DZIECIACZKÓW
wczoraj tylko rano udało mi się poczytać bb bo później dzionek spędziliśmy poza domem ( mężowy miał wolne w końcu, ale dziś znowu pracuje ), wróciliśmy wieczorkiem i szybka kąpiel, cycuś, mały do spania, a my obejrzeliśmy sobie film na dvd który nawiasem mówiąc był głupkowaty strasznie ( Wariaci z Karaibów - taka głupawa komedia ).
Dziś jakoś słoneczka u nas nie ma, nie wiem może będzie padać...
Bartek w nocy zaczyna się dziwnie zachowywać od trzech nocy między 3 a 4 zaczyna jęczeć że chce spać z nami, jak tylko wezmę go do nas do łóżka to śpi spokojnie...
od razu życzonka
wczoraj tylko rano udało mi się poczytać bb bo później dzionek spędziliśmy poza domem ( mężowy miał wolne w końcu, ale dziś znowu pracuje ), wróciliśmy wieczorkiem i szybka kąpiel, cycuś, mały do spania, a my obejrzeliśmy sobie film na dvd który nawiasem mówiąc był głupkowaty strasznie ( Wariaci z Karaibów - taka głupawa komedia ).
Bartek w nocy zaczyna się dziwnie zachowywać od trzech nocy między 3 a 4 zaczyna jęczeć że chce spać z nami, jak tylko wezmę go do nas do łóżka to śpi spokojnie...
L
landryneczka_1982
Gość
Ej Landryna z Toba to chyba trza po Wlosku, czego tu nie rozumiecJak dlugo jestes we Wloszech i jak poznalas swego Amo. Hmmm chyba to slonko Ci troszke przygrzalo A z tym upadkiem to widze, ze nie tylko Ty taka przewrazliwiona, jak moiwsz mezunio tez go od rana caluje, ja nie wiem co to bedzie jak on sobie obetrze kolano (tfu tfu nie daj boze) Musicie se szybko walnac curunie, zeby polowe tej milosci na nia przelac
nierozbudzilam sie jeszcze i kumanie mi sie nie wlaczylo wiec nie zaskoczylo mi pytanie nie moglam sie doczytac o co ci chodzi we wloszech juz jestem 5 lat a mojego Amo poznalam 4.5 roku temu w restauracji pracowalam tam dorywczo przez tydzien jako kelnerka
u nas nie da sie wyjsc teraz jaki goracccc ponad 40 stopni wyszlam na chwilke na werande powial taki goracy wiatr i odrazu do domu cholencia opiero kolo 17 wyskoczymy ze wzgledu na malego...
a moj Amo to niby zimna krew nie pokazuje po sobie i nie mowi za duzo ale widze jak szaleje za malym, my jedziemy do polski na 2 miesiace a on mowi ze nie wie jak bez malego wytrzyma i ze maly wroci juz z wasami z polski ja nie chcialabym corki wolalabym drugiego synka jesli juz cos ten teges
L
landryneczka_1982
Gość
sto lat dla Zuzolka!!!
a my u rodzicow,grillek i ....coca cola
i wiecie co??zapomnialam jak dokladnie pisalam login i zajelo mi spora chwile zeby moc te kropki sobie przypomniec
milej niedzielki mamusie!!
cuksie,owocnego polowania:-):-)
ejjjjj kajak pisze do ciebie na gg a ty nic znow twoj amo siedzi na kompie grilujeeeeee sama i nie zaprosi
o nieeeeeeeeeeeeeeee grzmiiiiiiii boshe boshe boshe niech nie pada :--( bo nici z polowania jak nie urok to sraczka
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Milego grillowania ! I obstaw mieskasto lat dla Zuzolka!!!
a my u rodzicow,grillek i ....coca cola
i wiecie co??zapomnialam jak dokladnie pisalam login i zajelo mi spora chwile zeby moc te kropki sobie przypomniec
milej niedzielki mamusie!!
cuksie,owocnego polowania:-):-)
Nasz tez tak ma, niedlugo chyba wogole przestanie spac w lozeczkudzień doberek :-)
od razu życzonka
Ehhh jakie to romantyczne Moj tez tak zawsze gada jak np. zawsze ja ubieralam malego po kapieli i on sie darl to moj M dawal mu mleczko zeby juz nie plakal i tak sie przyzwyczail, ze inaczej nie dalo sie go ubrac i zawszwe moj M po takichh wieczornych wygibasach mowil:" Koniec, nie mozna go tak przyzwyczajac, bo nam na glowe wejdzie, od jutra niech sobie placze, ale mleczko dostanie, jak go ubierzemy" i zawsze kolejnego wieczoru maly tylko zaplakal, spojrzal na niego zalzawionymi oczkami a ten" Ojj juz tatus daje mleczko tylko nie placz kochanie" I jeszcze go przepraszal za opoznienie i tak jest ze wszystkim, zgrywa twardziela, a jest jeszcze wiekszy mieczak niz janierozbudzilam sie jeszcze i kumanie mi sie nie wlaczylo wiec nie zaskoczylo mi pytanie nie moglam sie doczytac o co ci chodzi we wloszech juz jestem 5 lat a mojego Amo poznalam 4.5 roku temu w restauracji pracowalam tam dorywczo przez tydzien jako kelnerka
u nas nie da sie wyjsc teraz jaki goracccc ponad 40 stopni wyszlam na chwilke na werande powial taki goracy wiatr i odrazu do domu cholencia opiero kolo 17 wyskoczymy ze wzgledu na malego...
a moj Amo to niby zimna krew nie pokazuje po sobie i nie mowi za duzo ale widze jak szaleje za malym, my jedziemy do polski na 2 miesiace a on mowi ze nie wie jak bez malego wytrzyma i ze maly wroci juz z wasami z polski ja nie chcialabym corki wolalabym drugiego synka jesli juz cos ten teges
reklama
Kołobrzeg - ZACISZE Kwatery prywatne 400m od morza.słuchajcie może wy mi pomożecie bo mnie cholera jasna trafi, mieliśmy jechać nad jezioro na tydzień-sprawdzone miejsce cisza i spokój ale plany uległy zmianie i teraz w planach jest wypad nad morze. Mamy do zrobienia 500km, a wiem że mateusz wytrzymuje 300 a później jest koncert ale nie o to mi chodzi-nie macie może jakiś sprawdzonych kwater nad tym morzem??????jakieś namiary czy cokolwiek, szukam po necie i już jestem zmęczona wydzwanianiem:-)
sprawdzone
Cos ty,on nie siedzi na kompie tylko na lezaku,a nie bede przeciez sciagac gadulca u rodzicieli ,bo mi pozniej halunia ze im kompa zasmiecamy,ja lub braciszkowie i ze same wirusy dookola..ejjjjj kajak pisze do ciebie na gg a ty nic znow twoj amo siedzi na kompie grilujeeeeee sama i nie zaprosi
o nieeeeeeeeeeeeeeee grzmiiiiiiii boshe boshe boshe niech nie pada :--( bo nici z polowania jak nie urok to sraczka