reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam serdecznie w ten upalny dzionek,moja coreczka ma na dole zabka,dziewczyny mam takie pytanie czy Wasze szkaraby tez sie tak wciekaja moja to w lozeczku tak sie zuca ze az sie trzesie,w wozku nie ma mowy jej trzymac bo wyleci z niego na lozku to samo ciesze sie ze mam tak zwawe dziecko ale boje sie ze zrobi sobie krzywde

reklama
Dziewczyny mam gorąca prośbę:-)Pomóżcie w ułażeniu jakiejś rymowanki zachwalający jakis owoc prooszę:hmm:

Pyszny banan - oto ja
chyba każdy już mnie zna :-D
każdy chłopczyk i dziewczynka
Niemiec, Polak oraz Chinka :-D
Jestem długi i żółciutki
zjedz mnie - dobre będą skutki :tak:
witaminki w sobie mam
Tobie także kilka także dam :tak::tak:
Będziesz duży i zdrowiutki
oraz zawsze wesolutki

To tak na szybko wymyśliłam, wiem że niezbyt ambitnie :zawstydzona/y:

Pyszny banan - oto ja
Jestem długi i żółciutki
witaminki w sobie mam
oraz zawsze wesolutki

Olcia fajne.......rewelacyjne:)

Pyszny banan - oto ja
Jestem długi i żółciutki
witaminki w sobie mam
oraz zawsze wesolutki

Ale suuuper!!

Widzę, ze produkcja słabiutka i nawet nie ma za bardzo co nadrabiać.;-)
Byłam dzisiaj u lekarza, ale ona taka małomówna że juz mnie to wkurza, przepisała nam nystatynę 2 razy dziennie i tym aftinem też mam przecierać, o ząbkach nic nie powiedziała:baffled:
Mąż pojechał dzisiaj w trasę i zostaliśmy sami, a że pogoda super, to ni z tego ni z owego zachciało nam się nad morze, i prosto po pracy zapakowałam chłopaków, Młodą, wózek i takie tam pierdoły i pojechaliśmy na plażę, było super, Mała niby była śpiąca, ale z tych wrazeń wcale nie spała, tylko siedziała na kocyku i rozglądała się na wzsystkie strony.

Marzycielko, Oliwka to już duża pannica, jeszczeb trochę i zacznie chodzić. Super ze cytologia dobra, tylko ten stresik był niepotrzebny. buziaki dla iebie i Młodej i wpadaj częściej

Ollcia, Ty nasza wierszykopisarko, fajna rymowanka.

Morbital, u Ciebie to przeboje, jak nie burza, to młyn w pracy, współczuję, a przez ten kryzys w firmach dzieje sie coraz gorzej, a nawet jak nie jest źle, to szefowie zaslaniają sie magicznym słowem "kryzys" żeby komuś dowalić wiecej roboty, lub kogoś zwolnić:no:

Witam serdecznie w ten upalny dzionek,moja coreczka ma na dole zabka,dziewczyny mam takie pytanie czy Wasze szkaraby tez sie tak wciekaja moja to w lozeczku tak sie zuca ze az sie trzesie,w wozku nie ma mowy jej trzymac bo wyleci z niego na lozku to samo ciesze sie ze mam tak zwawe dziecko ale boje sie ze zrobi sobie krzywde
Moja tez sie rzuca,skacze,dzisiaj zanim sie kapnelam jechala w spacerowce na brzuchu:baffled::-D:-D

Pyszny banan - oto ja
Jestem długi i żółciutki
witaminki w sobie mam
oraz zawsze wesolutki

suuuuuuuuuuuuper:tak::tak::tak::tak: