reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Reniu gratulacje jutro tez sie uda zobaczysz:-)
Mamusiu widze ze ostro imprezujecie pozazdroscic;-):-D:tak::tak::tak:
Rybkę z grilla zjadłoby się ale ja niestety nie mam w domu myśliwego :zawstydzona/y::sorry2:
no chyba ze w markecie upoluje;-):-p
Dziś zdarzył się mały cudzik i w pierwszym napotkanym sklepie, pierwsza załozona sukienka, okazała sie na mnie dobra:-) hurrrra koniec poszukiwan, a najlepsze jest to, ze kupiłam ja w monnari a zapłaciłam .....................79 zł :szok: ja tez kocham wyprzedaze i promocje :tak::tak::tak:acha :ninja2:

No widzisz kochana, super!!!!

Widzę, że raczej nie nadrobię tego co pisałyście heheh Niezła saga by z tego wyszła, albo jakaś 30 tomowa powieść:-D
No cóż troszkę ciężko o czymkolwiek pisać. Wy znacie się już na pewno jakiś czas. No ale coś może z czasem podłapię heheh

Cześć aagaa. Pisz jak najczęściej i nie przejmuj się, na pewno szybko się wdrożysz. Co niektóre tutaj to istne bb-maniaczki, tak więc uważaj, bo to uzależnia.Prawda kaja, tygrysku, mamusiu???? :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-Dja ciebie tez baaaaardzo lubie i kiedys nawiedze:-)
czekam, kokusia zostawiła ciasto z wisienkami, wiec pospiesz się bo mój mezulek już zaczął wcinać:-D

No widzisz kochana, super!!!!

Cześć aagaa. Pisz jak najczęściej i nie przejmuj się, na pewno szybko się wdrożysz. Co niektóre tutaj to istne bb-maniaczki, tak więc uważaj, bo to uzależnia.Prawda kaja, tygrysku, mamusiu???? :-D:-D:-D
prawda:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry