ja ciebie tez baaaaardzo lubie i kiedys nawiedze:-)ja ci dam czort
reklama
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Reniu gratulacje jutro tez sie uda zobaczysz:-)
Mamusiu widze ze ostro imprezujecie pozazdroscic;-)
Rybkę z grilla zjadłoby się ale ja niestety nie mam w domu myśliwego
no chyba ze w markecie upoluje;-)
Dziś zdarzył się mały cudzik i w pierwszym napotkanym sklepie, pierwsza załozona sukienka, okazała sie na mnie dobra:-) hurrrra koniec poszukiwan, a najlepsze jest to, ze kupiłam ja w monnari a zapłaciłam .....................79 zł ja tez kocham wyprzedaze i promocje acha
No widzisz kochana, super!!!!
Widzę, że raczej nie nadrobię tego co pisałyście heheh Niezła saga by z tego wyszła, albo jakaś 30 tomowa powieść
No cóż troszkę ciężko o czymkolwiek pisać. Wy znacie się już na pewno jakiś czas. No ale coś może z czasem podłapię heheh
Cześć aagaa. Pisz jak najczęściej i nie przejmuj się, na pewno szybko się wdrożysz. Co niektóre tutaj to istne bb-maniaczki, tak więc uważaj, bo to uzależnia.Prawda kaja, tygrysku, mamusiu????
ja nie wiem o czym ta pani mowi...No widzisz kochana, super!!!!
Cześć aagaa. Pisz jak najczęściej i nie przejmuj się, na pewno szybko się wdrożysz. Co niektóre tutaj to istne bb-maniaczki, tak więc uważaj, bo to uzależnia.Prawda kaja, tygrysku, mamusiu????
mamusia2008
mamusia Karolinki
czekam, kokusia zostawiła ciasto z wisienkami, wiec pospiesz się bo mój mezulek już zaczął wcinaćja ciebie tez baaaaardzo lubie i kiedys nawiedze:-)
prawdaNo widzisz kochana, super!!!!
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja nie wiem o czym ta pani mowi...
a tam , pewnie ta Pani nam zazdrosci
kana161
Mama "terrorystek" :P
Aga dziekujemy za zyczonka;*:* Mariczka (na śpioszka już) całuje * nową cioteczkę;*:-)Serdeczne życzonka dla aniołków, które kończą dzisiaj pół roczku:-) Nas czeka jutro impreza z tego powodu hihi
Rozkrecisz sie rozkrecisz.....tutaj nie da sie inaczej...my to juz uzaleznione jak nic;p hahah
ach,juz nie chcialam byc taka bezposredniabo ta pani jak my tu siedzimy i o powaznych rzeczach konwersujemy, to obskakuje jakies trampoliny
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
hahaha
mamusia2008
mamusia Karolinki
noja nie wiem o czym ta pani mowi...
ach,juz nie chcialam byc taka bezposredniabo ta pani jak my tu siedzimy i o powaznych rzeczach konwersujemy, to obskakuje jakies trampoliny
reklama
Podziel się: