Dzien Dobry Wszystkim
u nas nocka w miare, gdyby nie okropny katar Martusi byloby fajnie
zgadza sie reniu, ja tez mam 5 rocznice slubu dokladnie 19.06.2004 o godz.17
5 lat po slubie i 2 dzieci, szybka jestem nie ma co:-)
tak jak szybko choroba przyszla tak szybko poszla, najwazniejsze ze zdrowa:-)
moja tez nie siedzi wogole ale probuje sie podnosic, szczegolnie w wozku
wszystkiego naj..naj..dla Twoich 2 mezczyzn
extra pomysl, ze ja na to nie wpadlam:-)
za tydzien mam spotkanie organizacyjne w zlobku to sie zapytam jak to wyglada z karmieniem, ale ja musze moja nauczyc pic bo butli to ona niechce nawet z moim mleczkiem, teraz uczymy sie z niekapka ale idzie bardzo slabo
u nas nocka w miare, gdyby nie okropny katar Martusi byloby fajnie
Madzienka i Maksiu wszystkiego najlepszego!!!!
ja mam 5 rocznice w piątek - Villemo chyba też;-), będziemy świętować
zgadza sie reniu, ja tez mam 5 rocznice slubu dokladnie 19.06.2004 o godz.17
5 lat po slubie i 2 dzieci, szybka jestem nie ma co:-)
A u nas pomimo katarku nocka superMała zaczęła się kręcic dopiero przed piątą jak tatuś się "cichutko" do pracy szykował.
Wogóle to moje dziecko jakoś dziwnie choruje. Wczoraj katar na maksa i lało się z nosa jak z kaczki no więc dostał wapno i cebion multi. Na wieczór jak ją połóżyłam na płasko to zwymiotowała i choroba przeszła jak ręką odjołTeraz już nosek czysty i leciutko oddycha
tak jak szybko choroba przyszla tak szybko poszla, najwazniejsze ze zdrowa:-)
Kurcze,wiecie co,Wasze dzieci siedza normalnie(mam przeczucie oczywiscie;-)ja to przeczuwacz jestem).....tzn mniej lub bardziej normalnie,ale siadza..
U nas w ogole nie ma o tym mowy..Nie siedzimy i koniec...
moja tez nie siedzi wogole ale probuje sie podnosic, szczegolnie w wozku
Dzien dobry mamusie a mój babel zasnąl o 18 obudzil sie po 19 i dopiero kimnął po 22...a w nocy...punkt 2 45 sie obudził aż mnie zatkało na swietowanie sie obudził czy jak ale jakoś dałam mu cycusia położyłam sie obok i...zasnęlismy hihi
noo dzis u nas podwójne swieto Maksio konczy pół roczku a Mężowy 26 :-) a mi jak na złość dopiero jutro karte aktyewują ahh teraz lataj pozyczaj
wszystkiego naj..naj..dla Twoich 2 mezczyzn
Dzień dobry
villemo - a nie możesz odciągać mleczka i małej zostawiać. Ja mam włąśnie aki plan. tym bardziej,że panie w żłobku tez to sugerowały..
extra pomysl, ze ja na to nie wpadlam:-)
za tydzien mam spotkanie organizacyjne w zlobku to sie zapytam jak to wyglada z karmieniem, ale ja musze moja nauczyc pic bo butli to ona niechce nawet z moim mleczkiem, teraz uczymy sie z niekapka ale idzie bardzo slabo