reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień Dobry..i ja już na nogach :] Dziś kochane dziecko wstalo dopiero o 6na cycusia,ale jeszcze dosypia...niestety mąż właśnie wstaje więc z pewnościa mi zaraz malego obudzi..bo synuś odziedziczył po mnie bardzo delikatny sen.
Milego dnia kochane i STO LAT dla naszych malych solenizantów

reklama
Hejka :-)
Słonko sie dziś szykuje :-)a ja sie staram nastawic do swiata optymistycznie bo poniedziałek i trza jakos cały tydzien przezyc:tak:

Karolinko oraz Bartusiu
Wszystkiego naj naj naj
naj naj naj naj naj :-*

zmykam przeprowadzic "operacje paznokcie" u małej bo ma szpony jak tipsy prawie

Cześć laseczki:-)
Już jestem;-) Ale chyba nie zdołam Was nadrobić...
Jak dam radę to później napiszę.
Buziaki:*

My tez dzien dobry tvn i wszystkiego najlepszego KAROLINKO I BARTUSIU!!!Samych slonecznych dzionkow i szczesliwych rodzicow,szczesliwy rodzic,szczesliwy dziec;-):-D...My leniwo zabieramy sie za dzisiejszy dzien,czeka nas troche latania,bank tudziez inne urzedy...A tak mi sie nie chce,nawet tylka podniesc od kompa jak juz tu zasiadlam ze moje....MADZIENKO,piekne te Twoje dziela!!Wyobraz sobie ze ja wczoraj tak samo jak BLIZNIACZEK usilnie wciskalam zdjecia do ramek...A pozniej odkrylam ze bez photoshopa ani rusz:szok::-D:-D...jaka typerka:cool2:....:-D:-D

Ufff...opieka nadrobiona, nawet wam liścik zostwiłam i o pomoc poprosiłam:zawstydzona/y::-) teraz idę zdawać relacje z wcaoraj i wstawiać zdjęcia, wiecie gdzie mnie szukać:-D:-D:-D

no trochę tłumniej sie zrobiło, ale chyba jescze głośniej trzeba krzyknąć POBUDKA!!!to może wtedy wszystkie mamuśki w końcu powstają:-D

A ja wam taką iskierkę przesyłam siup:-Dco by więcej energii było na poniedziałek, bo widzę, że coś leniwie się zaczyna, a ja z kolei dzis energii dostałam, a jeszcze mój amo do pracy dziś, troche mi przykro i smutno, że juz mu się urlop skończył, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, nie będzie mi nikt wypominał, że na bb siedzę:-)no o ciut więcej czasu, hehe

Witajcie, ja już pospałam..Jula dalej dosypia...cos dzisiaj dziewczynina budzila sie z płaczem w nocy, a wczoraj marudzila jak cholera...czyżby zęby???:szok::szok::szok:ja tam nic nie widzę:confused2::confused2::confused2::confused2:

Karolinko dostałam, coś pokombinuję:-D:-D:-D:-D

Mamusia witaj!!!!Czekamy na fotki wózeczka!!!!

Buziaczki dla naszych dzisiaj świętujących - Karolinki i Bartusia!!!!!

A teraz MEGA PROŚBA do Was Kochaniutkie w środe świętujemy 3 rocznicę ślubu ichciałabym cos upichcić mężowi pomózcie.....plisssssssssssssssss

A wiecie jaką niespodziankę wymysliłam...hehehehe...ja to zdolniacha jestem:-D:-D:-D:-Dna dodatek jaka skromna:tak::tak::tak:właśnie w środę otwierają u nas kolejne centrum handlowe(Mamusia powiększaja Olimp;-)tylko Ty bedziesz wiedziala o co chodzi)i na otwarciu ma być bolig Kubicy:szok::szok::szok::szok:a mój mąż uwielbia formulę i postanowiłam męża zabrać...on oczywiście kręci nosem ale jeszcze nie wie co tam go czeka...mam tylko nadzieję że dopchamy się...a przy okazji może będę jakieś promocje:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Idę jakieś śniadanko naszykowć....​

Renia, Mopek, Beciaczek, Ola2 in1, kokusia, kajusia , madzienka

dziękujemy za życzonka

solenizantka obudziła się dopiero o 8.00:szok:zjadla śniadanko i gaworzy sobie
u nas słoneczko
uczeń będzie dopiero o 14.00 wiec pewnie za godzinkę pójdziemy na spacerek, ale najpierw muszę ogarnąć chatę:tak:
100 latek dla Bartka:-D:-D:-D:-D:-D
Miłego dzionka:tak::tak::tak::tak:

Witajcie, ja już pospałam..Jula dalej dosypia...cos dzisiaj dziewczynina budzila sie z płaczem w nocy, a wczoraj marudzila jak cholera...czyżby zęby???:szok::szok::szok:ja tam nic nie widzę:confused2::confused2::confused2::confused2:

Karolinko dostałam, coś pokombinuję:-D:-D:-D:-D

Mamusia witaj!!!!Czekamy na fotki wózeczka!!!!

Buziaczki dla naszych dzisiaj świętujących - Karolinki i Bartusia!!!!!

A teraz MEGA PROŚBA do Was Kochaniutkie w środe świętujemy 3 rocznicę ślubu ichciałabym cos upichcić mężowi pomózcie.....plisssssssssssssssss

A wiecie jaką niespodziankę wymysliłam...hehehehe...ja to zdolniacha jestem:-D:-D:-D:-Dna dodatek jaka skromna:tak::tak::tak:właśnie w środę otwierają u nas kolejne centrum handlowe(Mamusia powiększaja Olimp;-)tylko Ty bedziesz wiedziala o co chodzi)i na otwarciu ma być bolig Kubicy:szok::szok::szok::szok:a mój mąż uwielbia formulę i postanowiłam męża zabrać...on oczywiście kręci nosem ale jeszcze nie wie co tam go czeka...mam tylko nadzieję że dopchamy się...a przy okazji może będę jakieś promocje:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Idę jakieś śniadanko naszykowć....​
no to fajnie ze powiększają, bo kiedyś tam nic ciekawego nie było
a teraz będą same PROMOCJE:tak::tak::tak::tak:
no to super surprise zrobisz mezulkowi
foteczki będą tylko muszę zrobić, będę na spacerku wiec pstryknę parę

reklama
witam w słoneczny poniedziałek;-)
Madzienka sama bym chętnie zobaczyła ten bolid;-)
mamusia prowadzisz nauczanie indywidualne czy korepetycje dajesz? no i czekam na zdjecia wózeczka ale już widzę ze będą niebawem-)
Wszystkiego najlepszego dla małych solenizantów
A teraz zmykam zrobić sobie śniadanko

Do góry