reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cyprysiowa zdrówka dla Ksawerka.
Blizniaki aaaaaaaaaaaaa to dlatego ja nic nie wiem. Bo ja niestety należę do grona tych mamusiek które nie dostały żadnej paczki:-(
Ale za to listonosz mi dzisiaj przyniósł zwrot podatku. A juz się bałam że coś pokręciłam i dlatego jeszcze nie mam pieniążków. No i wkońcu będzie nowy piec:tak:
Ja tez nic nie dostaję :-:)-:)-(

Kokusia nie piszm i nic o zwrocie,bo mnie szlak bądź szlag trafia :crazy: mój miś słodki wstrętny.....no jakby to ując miał kiedys co nieco naskrrobane i do najgrzeczniejszych nie należał,a ze miał kilka bądź naście mandacików nie zapłaconych policyjnych....to z 600zł dostalismy 44 :wściekła/y:

Kokusia nie piszm i nic o zwrocie,bo mnie szlak bądź szlag trafia :crazy: mój miś słodki wstrętny.....no jakby to ując miał kiedys co nieco naskrrobane i do najgrzeczniejszych nie należał,a ze miał kilka bądź naście mandacików nie zapłaconych policyjnych....to z 600zł dostalismy 44 :wściekła/y:
:zawstydzona/y:pszeplasiam ale obiecuje że nie napisze ile dostałam żeby Cię nie dołowac:tak:;-)

\

:no::no::no::no::no:
moj tez zbyt dobry to on nie byl..............i tez wiele pieniazkowposzlo sobie od tak oooooooo:angry::angry::angry::angry:

no ale teraz juz zmeznial:-p:-p
choc i tak ma jeszcze wiele z dziecka:-D:-D:-D

Kokusia ja jeszcze tez zwrotu nie mam a okna czekaja na wymiane:angry: ile czasu maja na to?

Blizniaki moze nie bardziej kochasz takie malenstwo ale ono cie nie denerwuje jak to starsze:no: nie pyskuje itd:-D no i daje sie przytulac, calowac a starsze nie maja na to czasu:-D

\

:no::no::no::no::no:
moj tez zbyt dobry to on nie byl..............i tez wiele pieniazkowposzlo sobie od tak oooooooo:angry::angry::angry::angry:

no ale teraz juz zmeznial:-p:-p
choc i tak ma jeszcze wiele z dziecka:-D:-D:-D
Powiedz kochana skąd ja to znam....nie no terazxto juz jest grzeczny...Kanusia go do pionu i to raz wzięła...ale grzeszki młodo.sci pozostały.....:-p

Kokusia no pochwal sie pochwal.....

reklama
Do góry