reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dunie Witaj, miłej imprezki życzę i wszystkiego najlepszego solenizantowi;-) a i czekam na przepis na sałatkę.
tygrysek teraz możesz poczuć się jak w Uk tu tak ciągle jest;-(

a moj synol spinka juz 3 h.......:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a w nocy takie akcje pokazuje:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
a mi to nikt nie pozaluje nieprzespanych nocek:eek::eek::eek::eek::eek::tak::tak::tak::-)
no ale musze sie pochwalic bo wlasnie zrobilam malemu mamusina zupke....:tak::tak:i mi na wet smakuje ,lepsza niz te sloiczkowe(przynajmniej dla mnie):-D:-D:-D
zupka na stole juz sie studzi a Alexior tnie mocnego komara:szok::szok::szok:

a mi to nikt nie pozaluje nieprzespanych nocek:eek::eek::eek::eek::eek::tak::tak::tak::-)
no ale musze sie pochwalic bo wlasnie zrobilam malemu mamusina zupke....:tak::tak:i mi na wet smakuje ,lepsza niz te sloiczkowe(przynajmniej dla mnie):-D:-D:-D
Pyciolku kochana ty nasza...jaka ty biedna jesteś z tymi nockami...jeszcze troszke i bedzie lepiej:*:*:* i pisze to zupełnie szczerze:*

Kurcze Kajaczku.....chociaz zanim my sie tam przerzucimy to wy juz pewnie wrócicie;P...

Tygrysek dawaj do Tczewa...póki co z Kołobrzegu nic nie doszło:p hahaha

Dzień dobry kochane grudnióweczki:-)

Nadrobiłam Was uff i już zapomniałam co miałam komu napisać hehe. Napewno to, że:
Kaja fryzurka bomba, wyglądasz świetnie, zresztą jak zawsze:tak: Tak na marginesie mam tyle samo wzrostu i ważę tyle co Ty:laugh2: Jak w mor.. strzelił:sorry:
Cyprysiowa gratuluję awansu!!!:-)
Dagulla my byliśmy dwa lata pod rząd w Darłówku, dzieli się ono na wschodnie i zachodnie, podzielone mostem zwodzonym, jest aquapark, latarnia morska, port, z portu odpływają statki na wycieczki po morzu, fajnym miejscem jest karczma tańczących i śpiewających kelnerów:-);-) Ogólnie miejsce super:tak: Polecam!
Bliźniaczku a oprócz Międzyzdrojów co byś jeszcze poleciła? Bo trzeci raz pod rząd już do Darłówka raczej się nie wybierzemy;-)
Madzienka udanego spotkanka z Mamusią:-)
Mopku gratuluję ząbeczka:tak:
Reniu jak tam maleńka po szczepieniu?
Żania witaj:tak:
Kanuś ale akrobatka z Mariczki i jakiego super ma przyjaciela:-), a z tymi nóżkami i latającym miśkiem:-D hehe wyobraziłam to sobie i sama do siebie się śmiałam;-)
Kokusia naprawdę oryginalne te prezenciki dla tatusiów:tak:
Agacia życzę Ci aby ta i następne nocki były nieprzerwane;-)

Ok, a teraz troszku co u nas;-) Mój kochany synek dał mi pospać do 8.30:-) Potem wzięłam go do łazienki ze sobą co by się wykąpać, no i muszę się pochwalić, że on chyba kuma czaczę:-) Mamy ubikację razem z łazienką i wyobraźcie sobie, że zawsze jak biorę go żeby popatrzył jak mamusia się kąpie i wsadzam go w leżaczek zaczyna mi walić kupalka:-D jakby wiedział że w tym właśnie miejscu ten proces się odbywa:tak:
A tak poza tym moje kochanie ma jutro urodzinki i szykuję menu na jutrzejszy dzień:-) Mam fajny przepis na tzw.briani i pyszną sałateczkę z fasolą. Jak znajdę chwilę to wstawię przepis na kulinarnym.
Oki spadam poprasować. Buziaki:*
Moze zacznij go sadzac zamiast do lezaczka to na nocnik :-D Zaoszczedzisz na pieluchach:tak:;-)
Blizniaki oki jestesmy wstepnie umowione:tak:

A widzialyscie to Zabiła ciężarną, by mieć dziecko- Onet.pl - Wiadomości -09.06.2009
jestem w szoku:szok::szok::szok:
SZOK!!!

ja nie mam tak rewelacyjnych wspomnien z ciązy bo duzo przytyłam i do tego jeszcze ta moja astm,a :wściekła/y: a jezeli chodzi o drugie dziecko to nie wiem czy je tez tak pokocham bo synka mojego kocham nad zycie i z nikim go wo gule nawet zostawiac nie chce bo tak się o niego martwie,ale tez jest druga sprawa ze na razie na drugie nas po prostu nie stać :zawstydzona/y: a nawet jak bedzie to nie wiem czy nie wolałabym dac wszystkiego tylko jednemu...poza tym nie wiem czy w ciągu najblizszych 3lat cos sie u nas poprawi..bo zamieniamy dziadków mieszkanie i wo gule..znajda się inne wydatki...a ja wiekszej rożnicy wieku nie dopuszczam :sorry: ot tak jestem bardzo specyficznie nastawiona na drugiego brzdąca
Ja z tej ciazy mam cudne wspomnienia, i jak pomysle ze juz w ciazy nie bedzie to chce mi sie plakac...:zawstydzona/y:
A drugie pokochasz, nie martw sie.Ja tez tak myslalam ze nie pokocham tak jak Cypriana a teraz oddalabym wszystko za mojego Lutusia (Lutek - domowy psełdonim Ksawerka:-D)

A moj dzieć jest dzis tak marudny ze szok!! spal juz 2 razy (normalnie do tej godziny raz) i dostal lekkiego katarku. Żeby tylko nie przerodzil sie znowu w jakies cholerne chorobsko!

Madzienka Mamusia ale macie fajnie z tym spotkankiem. Ja tez bym chciala z kims kawke popic... mam tu w Bydgoszczy Dunie:tak:i niedaleko Bydgoszczy Dagulle:tak: Dziewczyny zapraszam na kawke:tak: ... oczywiscie inne laseczki tez zapraszam:-D

A ja na nogach od 6.50, odprowadzilam Cypriana do przedszkola, zjadlam sniadanie, kimnelam sie pół godziny z Ksawerkiem, zrobilam przemeblowanie totalne:eek: posprzatalam a teraz czekam na meza :-D

Blizniaki oki jestesmy wstepnie umowione:tak:

A widzialyscie to Zabiła ciężarną, by mieć dziecko- Onet.pl - Wiadomości -09.06.2009
jestem w szoku:szok::szok::szok:
Trzymam za słowo i wierzę ze się spichniemy jakoś.

Witam, my już od 7 na nogach, już byłam z dziećmi u pielęgniarki żeby dała mi zastrzyk antykoncepcyjny na 11 tyg bo nie chce brać tabletek, a musiałam iść z maluchami bo nie miałam ich z kim zostawić na 9 miałam wizytę, później byliśmy sie pobawic z dziecmi:-) teraz wróciliśmy, zaraz jakis obiad trzeba zrobic, ja wstawałam w nocy co 2,5 godzinki na karmienie małego padam na buzie!!! Jaeszcze córa dzis w nocy sie z płaczem obudziła cos jej sie przysnilo i musialam w miedzy czasie wstawac.
Ja w czoraj o 9 spac poszłam a Wy tu o jakiś lodach mówiłyscie;-) oewnie mój mąż skusił by sie na lodzika ale ja padnieta zasnełam szybciej niz on przyszedł z
Oj gdyby mąż wiedział, co Ci chodzi po główce, to by cię obudził tym lodzikiem:-D
A jak się czujesz po tych zastrzykach, bo ja kiedys brałam i nie byłam zadowolona, bo ciągle miałam plamienia:crazy:

Bliźniaczku a oprócz Międzyzdrojów co byś jeszcze poleciła? Bo trzeci raz pod rząd już do Darłówka raczej się nie wybierzemy;-)
Ok, a teraz troszku co u nas;-) Mój kochany synek dał mi pospać do 8.30:-) Potem wzięłam go do łazienki ze sobą co by się wykąpać, no i muszę się pochwalić, że on chyba kuma czaczę:-) Mamy ubikację razem z łazienką i wyobraźcie sobie, że zawsze jak biorę go żeby popatrzył jak mamusia się kąpie i wsadzam go w leżaczek zaczyna mi walić kupalka:-D jakby wiedział że w tym właśnie miejscu ten proces się odbywa:tak:
A tak poza tym moje kochanie ma jutro urodzinki i szykuję menu na jutrzejszy dzień:-) Mam fajny przepis na tzw.briani i pyszną sałateczkę z fasolą. Jak znajdę chwilę to wstawię przepis na kulinarnym.
Oki spadam poprasować. Buziaki:*
Ciężko mi tak coś doradzic, bo nie wiem co oczekujecie, czy wolicie jakąś spokojniejsza miejscowośc, żeby odpocząc czy cos bardziej rozrywkowego?
Bardzo mądry ten Twój Krystek, wie juz co i jak z kibelkiem;-).
Udanego szykowania imprezki jutrzejszej/

Mamusia, a ja myślałam, ze Ty juz po egzaminie:zawstydzona/y:, ale nie stresuj sie kochana, napewno zdasz celująco, wiesz ile tu mamusiek trzyma za Ciebie kciuki, wiec nie moze byc inaczej. Baw sie dobrze na pierwszej i na drugiej imprezce, buziaki

Cyprysiowa ja się kiedys ogarnę w końcu...i jak zajade do Duni to się tam wszystkie spikniemy na raz:))) ale to najpredzej w wakacje...bo wiecie my bez samochodowi jestesmy to pociagiem sie pyrniemy nie jest tak daleko wkońcu....:tak::-)

Ja Cię pożałuje kochana, bidulko Ty nasza, kładź się teraz i śpij

Ja z tej ciazy mam cudne wspomnienia, i jak pomysle ze juz w ciazy nie bedzie to chce mi sie plakac...:zawstydzona/y:
A drugie pokochasz, nie martw sie.Ja tez tak myslalam ze nie pokocham tak jak Cypriana a teraz oddalabym wszystko za mojego Lutusia (Lutek - domowy psełdonim Ksawerka:-D)

A moj dzieć jest dzis tak marudny ze szok!! spal juz 2 razy (normalnie do tej godziny raz) i dostal lekkiego katarku. Żeby tylko nie przerodzil sie znowu w jakies cholerne chorobsko!

A ja na nogach od 6.50, odprowadzilam Cypriana do przedszkola, zjadlam sniadanie, kimnelam sie pół godziny z Ksawerkiem, zrobilam przemeblowanie totalne:eek: posprzatalam a teraz czekam na meza :-D
Wspomnienia z ciązy mam takie same, a dzieci masz racje kocha się tak samo, a jak jest takie malutkie to chyba nawet bardziej:zawstydzona/y:.
Trzymam kciuki, zeby sie katarek w chorobsko nie zamienił;-).
No i pracowity dzionek miałaś, ale jutro już wekend, cieszę sie że aż 4 dni wolnego będę miala:-)

reklama
Pyciolku kochana ty nasza...jaka ty biedna jesteś z tymi nockami...jeszcze troszke i bedzie lepiej:*:*:* i pisze to zupełnie szczerze:*

Kurcze Kajaczku.....chociaz zanim my sie tam przerzucimy to wy juz pewnie wrócicie;P...

Tygrysek dawaj do Tczewa...póki co z Kołobrzegu nic nie doszło:p hahaha

dziekuje dziekuje wkoncu mnie ktos pozalowal:p:p:p:p:-D:-D:-D

Do góry