no okay,widze ze sobie pogadaly dwie "moje i tak musi byc na wierzchu!!!"ehhhhhhhh...kaja...chciałam coś powiedzieć...ale oki...amentylko jedno dodam....ja wiem swoje, a ty swoje;-)
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
i ja mam cygańskie dziecko, no i do wszystkich się uśmiechawiesz co?moje dziecko na odwrot,cygan normalnie,gdzie, komu i na ile jej nie dam tam przejawia wszelkie oznaki szczesliwosci i zadowolenia
i przyznam sie czasem poczuje uklucie zazdrosci jak tylko pozycze ja komus i od razu o mnie zapomina
takze widzisz Pytyjko droga,i tak zle i tak niedobrze
mamusia2008
mamusia Karolinki
nie powiem jeszcze jednono okay,widze ze sobie pogadaly dwie "moje i tak musi byc na wierzchu!!!"
ty to jestes laska, jak modeleczka
i teraz dopiero Amen!!!!!!!!!!!!!!!!
i musiala powiedziec ostatnie slowo???nie powiem jeszcze jedno
ty to jestes laska, jak modeleczka
i teraz dopiero Amen!!!!!!!!!!!!!!!!
Żania7
mama kochanych urwisków
anoli84 mieszkamy w Warrington a Ty , dziękujemy za miłe słowa:-) i trzymamy kciuki żeby Hania mogła za rok opiekować się braciszkiem;-)
Żania7
mama kochanych urwisków
Agacia82 Cześć;-)
ale bym zjadła tort ochhhh, ale kawa o tej godzinie to bym miała nockę z głowy a i tak wstaje co 2 godziny karmić Bena
ale bym zjadła tort ochhhh, ale kawa o tej godzinie to bym miała nockę z głowy a i tak wstaje co 2 godziny karmić Bena
anoli84 mieszkamy w Warrington a Ty , dziękujemy za miłe słowa:-) i trzymamy kciuki żeby Hania mogła za rok opiekować się braciszkiem;-)
My z Bedford, kawał drogi..szkoda:-(
Kto tu biedne kobiety na diecie tortem szczuje....nie ładnie
pytia
Fanka BB :)
i ja mam cygańskie dziecko, no i do wszystkich się uśmiecha
Moja też się do wszystkich uśmiecha, pod warunkiem, że to ja ją trzymam na rękach ;-)
kaja - a ta iskierka zazdrości, wiem, o czym mówisz. Jasio taki był, że było mu niemalże wszystko jedno z kim zostaje i tez było mi z tym ciutkę dziwnie. Za to teraz mam przylepę taką, że szok. Jak widać w przyrodzie wszystko musi się wyrównać!
reklama
ja tez slinotoku dostalam...Mopeczku gartuluję ząbka. U nas jeszcze nic , ale juz slinienie się na maksa.
Zania witaj :-)
Mamusia ja się zgadzam w 100 % z Kają i amen
No a ja zaraz sobie wypiję kawkę i zjem torta. Oglądam teraz Monka a tatus karmi synka.