kochana to Ty jestes!!a ja dziekowac:-)ja juz jestem, troche pouczylam sie, ale basta nie mam sily
kaju, kochana jestes bombowa w nowej fryzurce
reklama
juz myslalam ze sama tu jestemMadzienko,a kiedy sie z mamusia spotykasz??nie dzisiaj??
Jutro
aha,no ja jak zwykle cos pokrecilam...Jutro
ide z dzieciem na rejony,swiezego powietrza powachac...do pozniej mamusie!!
tygrysek82
Fanka BB :)
czyli w trakcie naszej planowanej wycieczki do Łodzi będziesz miala wolnesuper
oczywiscie i bede czekac
Juz wiem nowa hala jest na Bandurskiego...to bardzo daleko od Piotrkowskiej???
zaraz poszukam na zumi
no troszke jest ale to jest bardzo latwy dojazd tam a jak samochodem to blisko i jak mowilam blosko lodzi kaliskiej
oczywiscie i bede czekac
no troszke jest ale to jest bardzo latwy dojazd tam a jak samochodem to blisko i jak mowilam blosko lodzi kaliskiej
A co to jest łódź kaliska???
tygrysek82
dworzec kolejowy oo albo obok stadionu łksA co to jest łódź kaliska???
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
O matko dziewczyny chyba zaraz oszaleję:-( Normalnie teraz stwierdzam że do tej pory to ja w domu miałam anioła nie dziecko. Dzisiaj tak marudzi że ja juz na głowę dostaję od tego. A jak na złośc tatuś musiał dłużej w pracy zostac.
No a z tych milszych rzeczy to przyszła juz nasza zabawka. Normalnie się zdziwiłam. W czwartek po południu kupiłam a dzisiaj już jest i to pocztą
Pędze wqas nadrobic bo widzę że dzisiaj się wkońcu coś z produkcją ruszyło:-)
No a z tych milszych rzeczy to przyszła juz nasza zabawka. Normalnie się zdziwiłam. W czwartek po południu kupiłam a dzisiaj już jest i to pocztą
Pędze wqas nadrobic bo widzę że dzisiaj się wkońcu coś z produkcją ruszyło:-)
dworzec kolejowy oo albo obok stadionu łks
Aha....my zawsze somochodzikiem przyjezdzalismy
tygrysek82
no tak tylko ja takie punkty orientacyjne podalam:-):-):-)Aha....my zawsze somochodzikiem przyjezdzalismy
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Tygrysku współczuję remontującego sąsiada. Niewątpliwym plusem mieszkania w domu i na odludziu jest brak uciążliwych odgłosów za ścianąu mnie od rana masakra!!!!!!!!!! sasiadka pietro nizej robi remont i mlotki wiertarki Filip zanim usnal to tak plakal przez ten rumor:--no: teraz spi ale chyba dlugo nie pospi w tym wiertarkowym i mlotkowym koncercie
Dunia fajnie że miałaś udany weekend. A z tym niesłyszącym tatusiem to ja niestety też tak mam. Musze og porządnie trącic żeby ząłapał że coś od niego chcęI my się witamy poniedziałkowo
W weekend się nie odzywałam, bo troszkę zabalowaliśmy w sobotę a niedzielę do 19-tej zalegaliśmy i odsypiliśmy;-) Byliśmy na picniku a potem na ślubie u znajomych ale tylko w kościele. Potem odwiedził nas mój brat i popijalismy troszku do 4 rano;-):-) Malutki spał jak zabity i nic go nie ruszało. Za to o 8-mej zrobił pobudkę-no i oczywiście kto wstał? Mamunia bo tatunia nic ponoć nie słyszał.
Madzienko to twój mąż jest rówieśnikiem mojego. A Twój też sie tak ciska że niedługo 3 dychy go czeka? Bo mój okropnie. Chciałby byc chyba wiecznie młodyAle chyba nie dzisiaj bo dzisiaj u nas święto, mój mężulek świętuje 29 urodzinki!!!!
No i pięknie... normalnie podczas pobytu u babci rodzinka tak mi rozpieściła syncia że chyba dostanę do głowy
Od rana ciągłe marudzenie, mówiłam tam wszystkim żeby nie nosili go non stop na rękach ale oni swoje i teraz mam!
Mam nadzieję że odwyk jak najszybciej odniesie sukces bo moje ręce i uszy tego nie wytrzymają :-baffled:
A było tak dobrze...
Ollcia współczuję i życzę szybkiego i owocnego odwyku:-)
To jak ją za bardzo rozpieszczą to jak wrócisz to przywieziesz ją do cioci i ją będę nosic;-)ollcia, aj mam ten sam problem po powrocie od moich rodzicow, no i tydzień odzwyczajam od raczek,teraz w środę znowuż wyjezdzamy i juz sie boje jak beda ja rozpieszczac:-)
No te babcie to niestety takie są, chcą być najlepsze na świecie. Nasza wczoraj chciała dać szprotkę w oleju Kubuniowi - no żeby spróbował, bo tak adobra przecież.
Brawo dla dzielnej Madzi i przytomnej mamusi która nie nafaszerowała dziecka od razu antybiotykiemA ja musze sie pochwali, ze nie dałam Malej tego antybiotyku tylko inny syropek i juz wcale nie słychac kaszlu
Kaja ślicznie wyglądasz. No ale ładnemu to we wszystkim ładniedziewczyki,zamiescilam w brzuszkach i buzkach nowy fryz i kolor....luknijcie i gadajcie jaka ja ide z dzieciem poobcowac chwile bo od rana mnie nie widziala i zaraz bede Was nadrabiac:-)
Cyprysiowa Ty juz od dawna jesteś naszym szefem. No ale gratuluje oficjalnego "awansu":-)Dziewczyny otrzymuje oficjalnie tytuł szeryfa wiec wszystkie czynnosci poza nadawaniem dostepu (to robi admin a nie moderator) pojdzie duzo sprawnie bo bede mogla robic to juz sama a nie przez admina.
Widzialam ostatnio ze liste nam popsul pewien post wiec skasuje go zaraz jak bede miala mozliwosci;-)
Madzienko napewnie nie damy Ci zwariowac. No i Juleńka będzie mogła się dłużej nacieszyc mamusią. No a Twoja królewna z tym chrupkiem bąbowa:-)U nas w domciu decyzja zapadła...dzisiaj mj mężulek zawozi podanie do pracy o urlop wychowawczy...wypisałam na 1,5 roku...mam nadzieje ze nie zeświruję w domuCieszę się ze mam Was
A urlop zawsze mogę skrócić!!!!!
A i jecsez chcialam Wam napisac ze dobrze ze szybciej odwolalalm swoja rodzinke ze zjazdu bo by byla straszna lipa, w zeszlym tyg popsul nam sie samochod, jest juz odebrany od mechanika, wsyztsko niby posprawdzane a on dalej nie odpala, chyba mamy akumulator zepsuty (kupilismy go 4 mies temu) bo ladujemy, odpala a po paru godzinach juz pusty i dajemy go na gwarancje wiec 14 dni bez akumulatora czyli tym samym bez auta!:-(
Cyprysiowa nie zazdroszczę. Najgorzej jak nie można polegac na własnym aucie
Czesc dziewczyny
A ja zaraz zmykam na spacerek, a potem bede robiła torta bezowego z truskawkami . Mniam.
Agaciu czekamy na przepisik
ja juz jestem, troche pouczylam sie, ale basta nie mam sily
Kochanie jak nas tyle będzie w środę trzymało kciuki to napewno zdasz bez problemu:-)