reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Modlitwa wieczorna kobiety :

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za Cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić
Nie chcę nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart Bez liku, czeków, co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara ;p
super:tak::tak::tak::-D:-D:-D

reklama
Mój syn chyba mi dorośleje :rofl2: trzeci dzień już zasypia bez noszenia na rączkach tylko lezy a ja go głaszczę po brzuszku, pleckach, dupci.

Normalnie się wkurzyłam bo mam ten chrzest w niedzielę i póki co wszystko pod górę. Wysłałam w czwartek sukienkę żeby mi wymienili na mniejszą dziś dzwonie do babki a ona że jeszcze nie doszło :baffled: coś mi sie wydaję, ze w sobotę po sklepach będę latać zeby coś sobie kupić. Jaśkowi chciałam kupić wczoraj jakąś koszulę i diupa nie ma nic. Dla dziewczynek - sweterki, swetereczki, cuda niewidy a dla chłopca - bluzy z kapturem. NIebieskie. A ja potrzebuję czerwoną albo białą koszulę albo biało - czerwoną w kratkę :angry: obleciałam h&m, smyka i reserved i wieeeeeeeeeeeelkie NIC:angry:

Myszqo gratulacje dla dorosłego Jasia (a może powinnam już napisac Jana?);-):-) No i oby udały Ci się wkońcu te zakupki:tak:

Dzieńdobry :-)

Ja chce mieć takie poranki jak dzisiaj każdy dzień :-):-) - spałam z Alanem do 11 :szok::szok::szok:, położył się wczoraj o 23, spał do 7 :szok::szok:, dostał butle i o 8 znowu kima, tym razem to już z mamusią :tak::-D:-D:-D, no i oto jestem :-), spózniona, ale wyspana jak cholera :tak::-p:-D:-D:-D

no Edee to teraz jesteś porządnie naspana( jak to mówi moje dziecko);-)

ja o takich tylko snie...wlasciwie to jak tylko zaczne o czyms snic to zas trzeba wstawac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pyciolku ja też mogę tylko pomarzyc bo u mnie z tym snieniem to jakoś krucho. Kurde nigdy nic mi się nie śni:baffled:

A ja mma dzisiaj taki rozpiździaj w biurze, ze hej. pękła gdzieś rura od wody w ścianie i kują ściany, żeby znaleźc miejsce pęknięcia:wściekła/y::angry::wściekła/y:, huk, nawet przez telefon nie ma jak gadac.
Na jutro rano umówiłam Małą na kontrol i zobaczymy co z tym kaszelkiem.

Blizniaki miałam Ci życzyc przyjemnej pracy ale Ty już chyba w domku więc tylko dużo zdrówka dla Magduni

Mały mi zasnął, wiec ja szybciutko wzięłam się za robotę. Rogaliki pieką się juz w piekarniku, warzywka gotuja na sałateczkę, jeszcze mi sprzątanko zostało.

Tatus dzwonił, że juz wyjechał i będzie około 20:00.
oj ktos tu dzisiaj będzie miał baaaaardzo smakowity wieczór;-)

jeju ale dzis dostalam jakiegos powera:zawstydzona/y: posprzatalam w domku jeszcze mi tylko podlogi do umycia zostaly ugotowalam na 2 dni zupke dla filipka i zmiksowalam razem z jarzynowka z kurczakiem Filipkowi nawet smakowalo:zawstydzona/y: teraz sie ubierzemy i musimy wyskoczyc do banku gdyz ja oczywiscie nie otrzymalam jeszcze nowej karty do bankomatu:no::no: czekam i czekam i sie chyba nie doczekam:wściekła/y: a z dobrych wiadomosci dzis wieczorem podpisujemy przedwstepna umowe:-):-) jestem taka happy:-D:-D:-DQUOTE]

Tygrysku powodzenia z kartą. Też się kiedys pofatygowac żeby nie miec już więcej przygód w bankach.
Aaaaaa no i gratuluję wymarzonego i wyszukanego mieszkanka:-):tak:

I juz nakleilysmy plastry znieczulajace,bo za godzinke lecimy na szczepienie:-)
:-D:-D...

Przyjemnego kłucia i mało łez Kajaczku;-)

nie nie kochana dopiero sie pierze;):-p

Kana moje też:tak: Normalnie przez ten deszcz to pranie mnie chce z własnej łazienki wygonic

Ja dziś sama w domu :-(
Zaraz obiadek z KFC przyjedzie -- i będę gruuuuuuuuuuuba ale jaka szczęśliwa :-D

Myszqo to ile Ty tego zamówiłaś że masz byc gruba? Przy Twojej figurze:baffled:

no właśnie daj przepis na te rogaliki, bo mój mezulek uwielbia rogaliki

A murzynka juz upiekł?;-)

bedzioemy opijac za miesiac na parapetowce:-D:-D:-D:-D

Oj to szykuje się pijana imprezka;-)

i tez bym chciała takie swoje mieć w 100%, bo teraz niby i moje i nie moje, bo dopiero za 35 lat, oj sorry za 34 bedzie moje, :-)

no kochana 34 to już nie 35 więc już z górki;-):-D

a tam w tym zyciu nigdy nie wiadomo, jak mnie nie bedzie stac na raty, to tez bank mi zabierze, i tak zle i tak nie dobrze

Jak nie będziesz miała gdzie mieszkac to Cię przygarnę;-):-)

Uff nadrobiłam. Sorki za długaśny post ale to nie moja wina że tyle piszecie:zawstydzona/y:;-):-)

kokusia, tak zrobił wczoraj murzynka, ale już schrupał:tak::tak::tak:i mowi ze mA ochote na jakies ciasteczka, moze zrobimy wieczorem, wiec moze te rogaliki beda dobre

Modlitwa wieczorna kobiety :

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za Cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić
Nie chcę nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart Bez liku, czeków, co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara ;p

:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: no moja też by wzrosła;-):-D:-D

kokusia, tak zrobił wczoraj murzynka, ale już schrupał:tak::tak::tak:i mowi ze mA ochote na jakies ciasteczka, moze zrobimy wieczorem, wiec moze te rogaliki beda dobre

A to łasuch jeden. A wcale nie wygląda

OJ DZIĘKI KOCHANA I CO JA BYM BEZ CIEBIE ROBIŁA,:-D:tak:
coś byś pewnie wymyśliła;-):-)

jeju ale ze mnie gapa ja sie dopiero teraz zorientowalam ze mamy dwóch Filipków na grudniowych mamusiach:-D:-D:-D:-D myslalam ze to moj moze dzis swietuje ale nie no dzis 14 jeszcze nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

Filipku nr 2 wzsystkiego naj naj najlepszego!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
to ja gapa bo gdzies mi migneło ze Filipek i tez pomyslałam tez ze to twój:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ale super, że znaleźliście coś. Napisz mi kochana w jakiej dzielnicy, ile metrów i za jaką cenę-tutaj albo na gg, jak wolisz :-)
..
Na Olechowie;-)

My już wrocilismy gdyz deszcz zaczal kropic:-( nakrylam wozek folią ale Filipkowi sie nie podobalo iglo i zaczal plakac wiec biegusiem do domu:-( a te chmury to jakies warszawskie chyba :-D z tamtego kierunku ida:sorry:

reklama
Do góry