reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
to do później:-)a teraz lecimy na rejony powietrza zazywac:-)do pozniej mamulindy moje!!
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
właśnie zadzwoniła moja kochana siostrunia i zdziwiona że jej życzeń z okazji urodzin nie składam a jak ja miałam to mimo że była na wsi to nawet nie zadzwoniła pinda jedna
Kaja miłego zażywania powietrza. Ja mogę sobie co najwyzej tylko okno otworzyc bo takie szarugi chodzą że strach z domu wyjśc:-(
Kaja miłego zażywania powietrza. Ja mogę sobie co najwyzej tylko okno otworzyc bo takie szarugi chodzą że strach z domu wyjśc:-(
mamusia2008
mamusia Karolinki
i co tylko my z kokusia zostałyśmy tutaj????????właśnie zadzwoniła moja kochana siostrunia i zdziwiona że jej życzeń z okazji urodzin nie składam a jak ja miałam to mimo że była na wsi to nawet nie zadzwoniła pinda jedna
kana161
Mama "terrorystek" :P
NIE NIE NIE..... jeszcze ja przekleta tutaj jestem...
jestem dzisiaj taka jakas nerwowa.....mała płakała płakała...myślałamz,e szlak mnie trafi....dupek pojechał do pracy...jeszcze się z nim na dowidzenia pokłuciłam..... pekne zaraz..... dobrze ,ze mała wypiła soczek marchewkowy i poszła lulu....
jestem dzisiaj taka jakas nerwowa.....mała płakała płakała...myślałamz,e szlak mnie trafi....dupek pojechał do pracy...jeszcze się z nim na dowidzenia pokłuciłam..... pekne zaraz..... dobrze ,ze mała wypiła soczek marchewkowy i poszła lulu....
mamusia2008
mamusia Karolinki
nawet kokusi niema:-(to ide sobie
mamusia2008
mamusia Karolinki
:-d:-d:-d
:-d:-d:-dnie nie nie..... Jeszcze ja przekleta tutaj jestem...
Jestem dzisiaj taka jakas nerwowa.....mała płakała płakała...myślałamz,e szlak mnie trafi....dupek pojechał do pracy...jeszcze się z nim na dowidzenia pokłuciłam..... Pekne zaraz..... Dobrze ,ze mała wypiła soczek marchewkowy i poszła lulu....
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
:-) widac tylko nam się nudzi w domu
Właśnie zniosłam sobie ze strychu zachomikowane gazetki dotyczące żywienia maluchów czyli co dokładnie w którym miesiącu bo albo jestem ciapa i nie umiem szukac albo tego o co mi konkretnie chodzi nie ma na necie
Właśnie zniosłam sobie ze strychu zachomikowane gazetki dotyczące żywienia maluchów czyli co dokładnie w którym miesiącu bo albo jestem ciapa i nie umiem szukac albo tego o co mi konkretnie chodzi nie ma na necie
mamusia2008
mamusia Karolinki
kanus, ja ostatnio cały czas jakaś nerwowa jestem, i w ogóle powoli wpadam w depresje
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
no wiesz mężuś powiedział nic nie robić, wiec nie robię, ale chyba pójdę pranie rozwiesić, bo samo nie chce się rozwiesić:-) widac tylko nam się nudzi w domu