reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
To cieszę się że już lepiej:tak:No dzisiaj to chyba będzie najdłuższe spóznienie Andrzeja do pracy:-D :szok:A moje kochanie wczoraj miało dylemat czy dzisiaj iśc czy nie no i sprawa się sama rozwiązała bo nie usłyszał budzika:-D:-D:-D
no to sprawa zalatwiona, a ja czekam na studenta i coś się spóźnia, może nie odrobił pracy domowej:-)

Moja Julka jeszcze nic nie dostala ale jak wtanie o sie ogarniemy to idziemy jej cos kupic:-)dziadki dzwonili ze jak przylecą z Egitu to mamy odebrac prezent dla Julci a drugi w Polsce:-D:-p Duze macie tam markety??u was we włoszech są firmy typu Bobovita Hipp????

hipp widzialam ale nam pediatra przepisal sloiczki z plasmon albo mellin ja chyba zaexperymentuje z hipp bo jak pojade do polski to sloiczkow nie moge przewiesc samolotem podobno sie nie da :-(zreszta jest ograniczony bagarz i ja sie zatanawiam jak sie sie zabiore:zawstydzona/y:
dziewczyny ktor uzywa hipp i jak smakuje gruszka i jabluszko bo tylko to wolno mi narazie dawac:-pmalemu

hipp widzialam ale nam pediatra przepisal sloiczki z plasmon albo mellin ja chyba zaexperymentuje z hipp bo jak pojade do polski to sloiczkow nie moge przewiesc samolotem podobno sie nie da :-(zreszta jest ograniczony bagarz i ja sie zatanawiam jak sie sie zabiore:zawstydzona/y:
dziewczyny ktor uzywa hipp i jak smakuje gruszka i jabluszko bo tylko to wolno mi narazie dawac:-pmalemu
Moja Julka jadla ostatnio wlasnie Jabłko i gruszke i bananka ze sloiczka myslalam ze z lyzką połkniiee:tak::-D:-D:-D:-DPycha...

reklama
Moja Julka jadla ostatnio wlasnie Jabłko i gruszke i bananka ze sloiczka myslalam ze z lyzką połkniiee:tak::-D:-D:-D:-DPycha...

a ty karmisz piersia czy butelka bo ja nie wiem czy moge dac malemu bananka a mam taka ochote sprubowac a karmie piersia co prawda moj juz sprubowala wiecej smakow np. arbuza,marcheweczke no i wczoraj troche loda to na dziaselka schlodzilo mu i byl spokojniejszy wogole wiczorajsza pizza nie wypalila i przez pogode i przez mojego synka bo plakal niemilosiernie wiec zdecydowalismy sie zostac w domu u znajomych...i oczywiscie nie chcial isc do nikogo na rece nawet do taty tylko u mamusi :-D myslalam ze mi rece odpadna ciezki sie zrobil klocuszek moj.

Do góry