reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zuzia radzi sobie dobrze. Niania jak tylko jest pogoda to spędza z nią całe dnie na dworze:) Własnie teraz przesiedlismy się do spacerówki i jest zadowolona:) Bawi się z nią fajnie i ogólnie jest dobrze, choc wiadomo że kazdy ma swoje sposoby i mam do niej troche zastrzeżeń, ale to tylko takie drobiazgi....

Natomiast ja radzę sobie z tą sytuacją nie najlepiej:( Jest mi bardzo cieżko i cały czas zastanawiam się nad wychowawczym...ale musze poczekac aż u mojego męża się w pracy sytuacja unormuje bo jest na razie nieciekawie....
Wiesz ... dobrze, że Zuzia jakos mocno nie odczuła ze mamusia mniej w domu jest. Ale Ty się tak nie zamartwiaj, jak bedziesz miała mozliwość to idź na wychowawczy, ale jezeli nie będziesz mogła to nie zadręczaj się tym.

Ostatnia edycja:
reklama
Uff a ja wreszcie nadrobiłąm dzisiejsze posty i teraz to juz sie tylko załapie na wasze DOBRANOC ??!!
Szczerze to padam, wiec znikam zataz, jutro Tomek ma powtórzenie komunii a ja kompletnie nie ptrzygotowana:eek: na rano zostawiłąm sobie: sprzatanie, prasowanie, mycie garów, robienie sie na bóstwo i wiele innych a rano trwa tylko do 9.30 wiec marnie to widze :szok::-( ale po dzisiejszym zagonionym dniu to jedyne co byłam w stanie zrobic to właczyc bb:-p:-p

Tygrysku staram sie nie myslec o tym co napisałas ale cięzko mi to idzie, znajomi jakos sobie dadza rade, choc wydaje sie to nie do przezycia, czas leczy rany i to jest prawda
Witaj Mopek. Najwazniejsze zebys się zrobiła na bóstwo :-D.

Ja też cały czas mysle o tym co napisała Tygrysek :-(. Taka tragedia, nie mogę sobie tego wyobrazic. Co ci rodzice przezywaja :-(

Poszlam się wykąpac bo potem jak wsiakne w bb to moge nie miec czasu:-DA tu masowa produkcjaaa ale nadrobilam:-)Landryna dawaj Tu tyle na ciebie czekalam a teraz zwialas:-D:-p:rofl2:Dunia Sto latek dla Krystianka !!!!

Villemo sto latek dla Martusi

okruszek sto latek dla Zosi tez sie dolaczam

Dobra tez uciekam spac. Tylko nie wstawajcie jutro za wczesnie bo znowu bede musiała nadrabiać 2 godz :-D

Dobranoc

Dzień dobry jestem pierwsza:tak:
Przez was wczoraj pokłóciłam się z mężem :-(bo zakłóciłam jego święty czas przed kompem:no: ale już mu się oberwało za to z samego rana:tak:ach dzień bez spięcia dniem straconym:laugh2: kocham to:-)
Ach qrcze jak tak Was wczoraj poczytałam to strasznie żałuję że nie mam tasz szybkiego netu jak Wy:-(
Melduję że planowane zakupy dokonane:tak:a dziewczyny dostały jeszcze w gratisie torbę maskotek, nocnik z pokrywką i pozytywkę telewizorek a wszystko to za dośc śmieszne pieniądze:tak:
Kaja a kiedy Ty do Polski przyjeżdżasz? To może by jakąś imprezkę skręcił? Natalia a co Ty na to? Ja oferuję lokum:tak:

Witam babeczki:)

No dzisiaj jestem druga....kurna nasza malutka nie kuma za bardzo ze weekend jest i nie daje pospac tak samo jak w tygodniu :baffled: hahaha :-D:-D:-D
Obudziła się z ogromnym smailem i trza sie bawic z nia ,a co???? leże udaje ,ze spie a ona mnie ciągnie za stanik,ale jak i strzela.....myślałam,ze zwariuje.... Kamil to boki zrywał jak nic.....:-D:-D:-D

Kokusia ty dobra mamusiu ty bys nas wszystkich do soebie sciągneła...:) mężowy by oszalał:p hahhaah

No a co... nie to jak kłótnia o poranku......:p hahhha

Kana coś Ty mój mężowy bardzo lubi gości zwłaszcza jak są fajni:tak:Jak mu powiedziałam ża Was zapraszam do siebie to stwierdził że ok aby było się z kim chociaż piwa napic przy grillu:tak: A kłócic się z nim to ja uwielbiam:laugh2:

reklama
Do góry