reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mamusiu faktycznie ta pogoda chyba tak działa na ludziska:p hahaha

No włąsnie Kaja skąd ty pochodzisz dokładnie????? jeśli mozna wiedziec..

Justa nas tutaj nie dize nie lubić:p hahahahaah:-D:-D:-D:-D:-D z tym smiechem do monitora to ja tez tak mama i juz nie raz patrzał mis na mnie jak na downa:p

reklama
Dobra zrezygnowałam .... nie ma szans :-( Piszecie i piszecie :-(

A my jednak pojechalismy na zakupy. Małego zosatwiłam z babcią bo miał 37,7 temperatury :-(.

Kupiłam mu sliczne czapeczki dwie , skarpetki i dwie bluzeczki. A sobie dwie bluzeczki.
Madzienko w reservecie sliczne ciuszki ale na takie starsze dzieci, tak od 90 cm. Ale sliczne czapeczki kupiłam i skarpetki :tak:.

Justa nas tutaj nie dize nie lubić:p hahahahaah:-D:-D:-D:-D:-D z tym smiechem do monitora to ja tez tak mama i juz nie raz patrzał mis na mnie jak na downa:p
moja rodzina pochodzi z gorzowa,a moi rodzice od 15 lat mieszkaja w szwecji,z czego ja 7

Kanus:-D:-D:-D:-D:-D

A my jednak pojechalismy na zakupy. Małego zosatwiłam z babcią bo miał 37,7 temperatury :-(.

Kupiłam mu sliczne czapeczki dwie , skarpetki i dwie bluzeczki. A sobie dwie bluzeczki.
Madzienko w reservecie sliczne ciuszki ale na takie starsze dzieci, tak od 90 cm. Ale sliczne czapeczki kupiłam i skarpetki :tak:.
no to fajnie ze zakupki się udały, a madzienki jeszcze niema, ona ciągle promocji szuka:-D:-D:-D:-D:-D

Pyciolek ty masz 22 tak 87?? to 5 latek roznicy:-p

Ja też mam 22 lata a mąż 27 :-)

czesc ja juz po wizycie tesciow.
wogule ryczec mi sie chce i nie moge sobie znalezc miejsca:-:)-( 8 miesieczna coreczka mojej kolezanki zmarla na sepse , w poniedzialek w dzien dziecka pogrzeb. nie potrafie sobie wyobrazic co ona i jej maz musza teraz czuc:-:)-( raz stracila dziecka w 3 miesiacu ciiazy o ta ciaze walczyla i teraz taka tragedia jakie to zycie jest ............:-:)-:)no::no:

O Boże jaka starszna tragedia i pogrzeb w Dzień Dziecka !
O matko porycze się.
A jak Gosia zaraziła się Sepsą??

wiecie,dzisiaj super film na tvn!!!lake house,mowie Wam bomba

O właśnie miałam powiedzieć o tym filmie. Uwielbiam go :-)

Aha to Nasza Nowa stronka jakby ktoś chciał zobaczyć

http://yanna.prv.pl/

Agacia, moja tez ma temperaturke, coś mi się wydaje ze to ząbki, bo ślinotok nie możliwy, po prostu się leje z buzi, a jak u twojego maluszka?

bez kitu,w reserved sa tak superasne ciuchy dla maluchow....sama kupilam teraz pare rzeczy dla malej jak bylismy w kwietniu w polsce,ale oczywiscie na wyrost...w tym rozowa kurtke z futrem na kolnierzy,bomba mowie Wam i biale balerinki z kolorowymi kwiatkami,doczepionymi z przodu:-)

reklama
Do góry