reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nadrobiłam, :szok:

Cyprysiowa, nawet tak nie mów, pisz o sobie i sie nie stresuj, nikt tu o Tobie napewno nie zapomni.

Pytia, ciezkie decyzje przed Wami, ale napewno podejmiecie dobrą.

Mopku, fajnie ze dzień udany, nie wątpiłam ze wyprawa do ginki sie uda, córcia musi trzymać sztamę z mamcią. A to że kanibalka to szczegół, poradzi sobie w razie wojny:szok:.

Madzienko, co sie odwlecze to nie uciecze:-), a szampanik schłodzi sie jeszcze bardziej.

Paola, a co to za imprezka sie szykuje ze masz tyle pysznego jedzinka w lodówie?

Ja wypiłam sobie gorące kakao, ugotowałam na jutro pyszne roladki z wołowinki, wykąpałam sie i spadam spać, bo Młoda penwi będzie chciała pospiewać w nocy.
Dobranoc mamusie

hey Kochane!!!!

Dzisiaj wstałam o 6 i nie mogę spać bo mam zamiar sprzątać.
Wczoraj kupilismy wózeczek i jestem bardzo szczęśliwa bo jest super to jest Espiro Baby Design później wstawię fotki.
Wczoraj jak wyjechaliśmy o 14 na zakupy to wróciliśmy o 19,30 do domu. Przez te pieprzone kroki staliśmy 3 h :wściekła/y:
Ale Młoda zadowlolona z wózeczka a to najważniejsze.
Ja byłam taka padnięta , że poszłam spać o 23:-)

My kąpaliśmy Młodą zawsze o 23 bo wcześniej spała ale postanowliśmy ją przeniśc na 20 i teraz śpi do 6 rano zje mleko i dalej śpi :-)

Gratuluję Wszystkim zębnym maluszkom ząbków a tym mamusiom , którym smutno , że dzieiciaki jeszcze nie maja zębów radzę się cieszyć bo ząbkowanie nie jest przyjemne dla każdego:-)

100 LAt również dla każdego Jubilata!!!:-)

edit:: Wzywam Aniamanu i Misówkę do kontaktu z Nami!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry. My też dzisiaj wstałyśmy o szóstej. Mała trochę pozaczepiała tatusia ale nie udało się go obudzic więc zabrałyśmy się przed komputer. No i do tej pory Was nadrabiałam:szok:

Cyprysiowa jak byśmy mogły o Tobie zapomniec? Ja Cię doskonale rozumiem że masz mniej czasu niż pojedyńcze mamusie. Zobaczysz chłopaki pozdrowieją Ksawcio zacznie się sam bawic to jeszcze do nas powrócisz:-D:-D
Paola no właśnie co to za imprezka się szykuje że taką wyżerkę posiadasz w lodówie?:laugh2::laugh2::laugh2::-)
Marzycielko super że Oliwce się wózek spodobał:tak:Zobaczymy jak nasza dzisiaj zareaguje na krzesło i huśtaweczkę:-)

Dobra więcej nie pamiętam co miałam napisac:sorry:

A ja jeszcze bym się upomniała o Agatkas bo coś nas ostatnio zaniedbała:tak:

I ja się witam :-)
Normalnie jeszcze bym o tej porze spała, ale dziś jedziemy, więc musiałam zwlec dupcię z łóżeczka :sorry: Ehhh, trzeba strzelić sobie kawusię to od razu więcej energii będzie :tak::tak:
Miłego dzionka wszystkim życzę :-)

Marzycielko, super że Oliwci podoba się wózeczek. A co do godzin sprzątania to podziwiam!

Paola no właśnie co to za imprezka się szykuje że taką wyżerkę posiadasz w lodówie?:laugh2::laugh2::laugh2::-)

Paola, a co to za imprezka sie szykuje ze masz tyle pysznego jedzinka w lodówie?

A tak trzymam na wypadek gdyby jakieś Grudnióweczki by mnie chciały odwiedzić bo tak krążą po tej Polsce to może i o mnie zachaczą i cooo wtedy ja z pustą lodówką:-)

Marzycielko gratuluję owocnych zakupów:tak:

A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY;-)

A co tu tak pustawo????Wczoraj pisały, pisały a dzisiaj sił napewno nie mają i śpią:-p:laugh2:

Mi moja dama pobudkę jak zwykle o 5 zrobiła i dalej już spała i jęczała i kręciła się i smoka chciała i wogóle, że spałam na jedno oko:eek:No a teraz leży i gada w łóżeczku a mamcia na BB:sorry:

Ale lecę jakieś śniadanko zrobić i p.o.s.p.r.z.ą.t.a.ć. brrrr:baffled:

Miłego dzionka Laseczki:tak:

Buziaczki;-)

Ej dziewczyny poooooooooooooobuuuuuuuudkaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

juz jestem Kokusiu, nie krzycz tak głośno:tak:
noc nie przespana:-(, bo o 4 mała się obudziła z kaszlem i katarkiem:-:)szok:, i miała stan podgorączkowy-38,2 stopni w pupce:szok:, nie wiem skąd to się wzięło, wieczorem nie miała żadnych objawów choroby, może to ząbki:-(
wszystkiego najlepszego dla Magdusi, 100 latek kochana
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Melduję się z rana, bo pewnie cały dzień znowu nie znajdę czasu na bb.
U Was też taka paskudna pogoda? Bo u mnie LEJE, buuuuu. Zaraz wsiadam do autka, jedno dziecię do babci, a z młodszym jadę pozałatwiać parę spraw. Tyle, że przez ten deszcz nic mi się nie chce i motywacja mi spadła :-(

reklama
I ja się witam :-)
Normalnie jeszcze bym o tej porze spała, ale dziś jedziemy, więc musiałam zwlec dupcię z łóżeczka :sorry: Ehhh, trzeba strzelić sobie kawusię to od razu więcej energii będzie :tak::tak:
Miłego dzionka wszystkim życzę :-)

Marzycielko, super że Oliwci podoba się wózeczek. A co do godzin sprzątania to podziwiam!
szerokiej drogi kochana i miłego pobytu u babci:tak::tak::tak:

Do góry