reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zarłoki,zarłoki zarłoki:-p:-p:-pMoje kochane:-) Produkcjaaaaaaa nie ma konca:-D Paola zaraz przyjde czekaj tam na Mnie ..ja dzisiaj zjadlam 5 lodów 3 miski truskawek a reszty nie bede wymieniac:-D:rofl2:Tygrysku dawaj to ciastoo!:-p:-p:-pPaola my jestemy odkurzaczee:-DIde spac i dojsc nie mogee:-D

Zarłoki,zarłoki zarłoki:-p:-p:-pMoje kochane:-) Produkcjaaaaaaa nie ma konca:-D Paola zaraz przyjde czekaj tam na Mnie ..ja dzisiaj zjadlam 5 lodów 3 miski truskawek a reszty nie bede wymieniac:-D:rofl2:Tygrysku dawaj to ciastoo!:-p:-p:-pPaola my jestemy odkurzaczee:-DIde spac i dojsc nie mogee:-D
kochana ciasto bedzie jutro:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-DA ja w lodówce mam sorbet malinowy i truskawkowy i świerzutkie truskawki też MUM:-DWięc będę czekać:rofl2:

Madzieńo wybacz, że dopiero ale

WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...NAJ....NAJ...NAJ...NAJ...NAJ...NAJLEPSZEGO:-):-):-):-):-):-):-):-)

Nie, no Wy jesteście szalone :-D Przyznajcie się, podrzucacie dzieciaczki babciom, dziadkom i innym ciociom i piszecie, piszecie, piszecie na bb :-D:-D Nie mam szans wszystkiego przeczytać, muszę iść spać, bo jutro już jedziemy z Bartkiem do mojej kochanej babci :happy: Dostęp do neta chyba będę miała, ale nie wiem jak często. Jednak postaram się jak najczęściej wpadać do Was :tak: A do domu wracam 7 czerwca.
A teraz napiszę to co od razu zauważyłam:
Mamusia, moja synowa ma po prostu rewelacyjne zdjęcie w sygnaturce! Jest wspaniała :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Śpijcie słodko, kochane :-)

reklama
Jula sobie spi mąż ogląda ..a ja dopiero się umyłam i jeszcze na chwilke wpadlam do was kilka minut mnie nie było a tu 3 strony:-D och wy moje kochane produktantki:rofl2: bardzo was wszystkie lubię:tak: A Gdzie sie podziala Moja Landrynciaa:-p??tak mnie cos dopadla chcica na slodkie ze chyba wstane w nocy i bede wyjdac słodycze:-Dale zarlok ze Mnie:-pKtos tu cos mówił o cieście????:-D

jestem jestem utknelam w postach :-D:-D:-D jak cos jestem na tym drugim forum tam gdziemsy sie spotkaly :-D:-D

Do góry