reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No nie, tyle się naprodukowałam i posta mi szlag trafił :crazy:
Dobra, to jeszcze raz.

Przede wszystkim: cześć kochane dziewczynki!Litości nie macie, żeby tyle pisać. Pasuję dzisiaj - nie nadrobię, przyznaję się bez bicia :zawstydzona/y:
Ostatnie dni mam niezły zawrót głowy, jak wspominałam, przed nami ważna decyzja i sporo z tym zachodu. Ale oczywiście myślę o Was nieustannie.

Cyprysiowa - ty nawet nie gadaj takich głupot! Jesteś nasz number one!!! I nawet jak wpadasz tylko od czasu do czasu na chwilkę, to pisz jak najwięcej, co tam u Was słychać!!! Bo czekamy na wieści. I nie martw się, ja tu czasem dziewczynki dyscyplinuję w Twoim imieniu w sprawie porządku na wątkach ;-):-D
hihi dzieki wice prezesie:-D :yes:

reklama
witajcie
oj mamuśki nie macie litości :laugh2:naskrobałyście dziś ze 40 stron:szok::szok::szok: nie dam rady tego wszystkiego przeczytać, choć próbowałam:tak:

w końcu weekend :tak: w sumie byłam tylko trzy dni w pracy ale juz się nie mogłam doczekac wolnego:tak:
dzień zleciał dość szybko, i w końcu byłyśmy z Nuśką na spacerku bo przez ostatnie dwa dni to ciągle lało:szok:

miłej nocki

MAMUSIU,
kochana,ja tez za Toba tesknie..:-Dmialam przeprawe z mezem,pozarlismy sie,ja i on i ja z moim ojcem,ktory maci miedzy nami i jest zdania ze chlop nie powinien sluchac baby... i w ogole masakra,poklocilam sie ze hoho...ale to opisze na int i to jutro bo nie mam mocy

Ostatnia edycja:
MAMUSIU,
kochana,ja tez za Toba tesknie..:-Dmialam przeprawe z mezem,pozarlismy sie i z moim ojcem,ktory maci miedzy nami i jest zdania ze chlop nie powinien sluchac baby... i w ogole masakra,poklocilam sie ze hoho...ale to opisze na int i to jutro bo nie mam mocy
no wreszcie jesteś, dziecko śpi, mężulek ogląda jakiś horror, a mi się nudzi

MAMUSIU,
kochana,ja tez za Toba tesknie..:-Dmialam przeprawe z mezem,pozarlismy sie,ja i on i ja z moim ojcem,ktory maci miedzy nami i jest zdania ze chlop nie powinien sluchac baby... i w ogole masakra,poklocilam sie ze hoho...ale to opisze na int i to jutro bo nie mam mocy
wyluzuj kochana, szkoda twojego zdrowia

reklama
Do góry