reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
prawie 30 stron do nadrobienia od 9 jestescie szalone:szok::-D po 10 stwierdziłam ze jednak sie zamelduje a potem doczytam

Madzieńko
100 Lat
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

cała wyprawa do lekarza udała sie fantastycznie jeszcze o kumpelke zachaczyłam i humorek mam super
:happy::happy::happy:

Nie no dziewczyny ja się chyba zabiję:no:. Przeczytałam karnie 12 stron. Pozaznaczałam sobie co mam której napisac i już miałam drukowac posta a tu mój "smigający" internet się zawiesił i to tak że aż musiałam kompa restartowac:wściekła/y:.

No więc tak tylko pokrótce.
Edee gratulujemy ząbeczków:tak:.
Ja też jeszcze nie mam okresu i czasem nachodzą mnie schizy ciążowe. Bo jak chciałam to nie mogłam a teraz jak nie chcę to pewnie przy moim szczęściu...:sorry:
Agaciu ja tam po porodzie miałam dużo słabsze i mniej bolesne okresy:tak:.
Kaju mamusia zapomniała dodac że nasi męzowie nie tylko z ogniem walczyli ale też z suszarką:-D:-D.

Dziewczyny a z tym spotkaniem u nas to my z mamuśką jak najbardziej na poważnie:tak::tak::tak:.

Nie no dziewczyny ja się chyba zabiję:no:. Przeczytałam karnie 12 stron. Pozaznaczałam sobie co mam której napisac i już miałam drukowac posta a tu mój "smigający" internet się zawiesił i to tak że aż musiałam kompa restartowac:wściekła/y:.

No więc tak tylko pokrótce.
Edee gratulujemy ząbeczków:tak:.
Ja też jeszcze nie mam okresu i czasem nachodzą mnie schizy ciążowe. Bo jak chciałam to nie mogłam a teraz jak nie chcę to pewnie przy moim szczęściu...:sorry:
Agaciu ja tam po porodzie miałam dużo słabsze i mniej bolesne okresy:tak:.
Kaju mamusia zapomniała dodac że nasi męzowie nie tylko z ogniem walczyli ale też z suszarką:-D:-D.

Dziewczyny a z tym spotkaniem u nas to my z mamuśką jak najbardziej na poważnie:tak::tak::tak:.
ano racja, zapomniałam o tej magicznej suszarce:-D:-D:-D:-D

Mamuśka no jak Ty mogłaś:-D
Dobra zmykam smażycz frytki dla moich głodomorów.
Mamusia a jak Twoja dietka? Bo ja swojej jeszcze nie zaczęłam:-Ddobrze że nie zarzekałam się od którego poniedziałku ruszam znowu:-D

Mamuśka no jak Ty mogłaś:-D
Dobra zmykam smażycz frytki dla moich głodomorów.
Mamusia a jak Twoja dietka? Bo ja swojej jeszcze nie zaczęłam:-Ddobrze że nie zarzekałam się od którego poniedziałku ruszam znowu:-D
nie no ja cały czas dietkuje i schudlam az 500gr, tylko u ciebie pozwoliłam sobie na małe co nieco

Hejka laski:cool2: Wiecie coo mam teraz taka chcice tak mi sie chce słodkiego ze maskarka wlasnie skonczylam 5 loda i 2 miske truskawek:-D:sorry::sorry::-p wy tez tak macie???:-D

Justa prosimy o zdjęcia Twojej córci:tak: Miałaś pokazać już tyyyle czasu temu:tak: Kto się dołącza do prośby????

Co do słodkiego to też ostatnio pochłaniam pasjami:-D

Martusia dodam jutro bo mam takie superr zdjecie u rodziców męza jak bede to z ich komputera dodam:tak:Na swim kopie mam tylko nasze:-p

reklama
Do góry