reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
kurcze,ale jeszcze nie tak dawno siedzialam tu i biadolilam ze juz jestem dwa tyg po terminie i dupa nic sie nie dzieje...

dziewczyny,a tak z innej bajki,sorry za prostolinijnosc,ale macie juz swoje menstruacje??
Ja mam. Dłuzej trwa niz przed porodem, cholernie boli, jakbym miała rodzić (no moze troszkę mniej), i leci jak z kranu. Zawsze miałam takie słabe i bezbolesne a teraz masakra.

ja nie, ale jeszcze trochę karmie, ale ostatnio jakoś dziwnie pobolewa mnie brzuch, nie to boli, nie to jakoś grzeje, nie umiem wytłumaczyć, we wtorek idę do gina to spytam, bo już sobie wydumala ze to moze cos tam zlego sie dzieje po cesarce

Mamusia ja tez mialam cesarke i czasami tez mnie tak brzusio pobolewa jak na okres:eek::eek: zatem pytanie do mam po cc czy was tez pobolewaja tak brzuszki???????

Ja mam. Dłuzej trwa niz przed porodem, cholernie boli, jakbym miała rodzić (no moze troszkę mniej), i leci jak z kranu. Zawsze miałam takie słabe i bezbolesne a teraz masakra.
hm u mnie odwrotnie tzn trwa troszke krocej i jest mniej bolesny niż przed ciążą :sorry:

reklama
Do góry