reklama
ej,ej bo ja to jestem dopiero na etapie planow...to juz jest??bedzie???nowa chata:-)???kaja ja tez wlasnie latam po stronkach z meblami kurcze wszytko urzadzic to troche latania bedzie jutro jedziemy zobaczyc na zywca sypialnie juz wybralam tylko kuchni nie moge zadna mi sie nie podoba a do nowego mieszkanka musze miec taka w literke L (naroznikowa czy jak to sie tam nazywa)co by fajnie wygladalo...
L
landryneczka_1982
Gość
zbieraj na zjazd grudniuweczek, który ma się odbyć u mnie lub Kokusi, bo teraz już sama nie wiem, po tym co napisała Kokusia
kiedy robicie i wogole kto ma byc w koncu na tym zjezdzie???
moj Ale tez komarzy juz godzine ten to ma sen dopiero wstal i juz spi znow

mamusia2008
mamusia Karolinki
no widzisz, czyli mam racje, jak będziesz tak długo spać, to nic nie będziesz wiedzieć:-)kiedy robicie i wogole kto ma byc w koncu na tym zjezdzie???
moj Ale tez komarzy juz godzine ten to ma sen dopiero wstal i juz spi znowma to po tacie
![]()
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
zbieraj na zjazd grudniuweczek, który ma się odbyć u mnie lub Kokusi, bo teraz już sama nie wiem, po tym co napisała Kokusia
No przeciez sama stwierdziłaś że u mnie byłoby najlepiej. Więc dziewczyny zjadą się do Warszawy bo najłatwiej trafic z dalej do mnie to już Ty je poprowadzisz

mamusia2008
mamusia Karolinki
oki czyli sprawa załatwiona, wiec proszę się zgłaszać:-)miejsca Kokusia ma dużo wiec się pomieścimyNo przeciez sama stwierdziłaś że u mnie byłoby najlepiej. Więc dziewczyny zjadą się do Warszawy bo najłatwiej trafic z dalej do mnie to już Ty je poprowadzisz:-)
L
landryneczka_1982
Gość
ej,ej bo ja to jestem dopiero na etapie planow...to juz jest??bedzie???nowa chata:-)???
kolo 5 czerwca podpsujemy wszytkie dokumenty wreszcie mi moj wszytko powiedzial

wreszcie nasze mieszkankooooooooooo :-):-):-):-):-) podobno kuchnia jest mala ale salon wielgachny co prawda jeszcze nie widzialam bo moj ciagle pracuje i nie ma jak isc obejrzec...
no i mpoj maly juz koniec spania mezulek zadzownil na komore i maly sie obudzil

L
landryneczka_1982
Gość
no widzisz, czyli mam racje, jak będziesz tak długo spać, to nic nie będziesz wiedzieć:-)
ups

reklama