reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

wiitam nowe grudnioweczki :-)
marzycielko, a na jaki kolor pomalowalas salon?
u mnie tez pada i grzmi, o jak ja nie lubie burzy :no:
ja dzis posiedzialam u rodzicow na dzialeczce, a jak wrocilam to sen mnie dopadl i spalam chyba ze 3 godziny.
I kurcze nie mozemy znalezc malarza a chcialabym, zeby zaczal 21 lipca :-( pozno sie za to wzielam, ale nie myslalam, ze nikt nie bedzie mial terminow :sorry:

reklama
dagulla to Ty malusia byłaś....:-)
u mnie na wybrzeżu też pada....ale jak narazie bez burzy....
Ja farbowałam już włosy jak byłam w 8 tyg....bo wiedziałam że to bezpieczne:-)

Witam wszystkie grudniowe Mamusie :)
Chciałabym podzielić się radosną nowinką-będę mieć synusia :)))) Nasz Aleksander urodzi się 5 grudnia.
Pozdrawiam Was i mocno ściskam.

Gratuluję synusia i witam :-)

Cześć Dziewczyny!!:-)

Dopiero dziś natrafiłam na Wasze forum i baaardzo chce sie dołączyć :tak:. Z ogromną ciekawością przeglądałam tematy rozmów, bo wśród znajomych jakoś tak brak ciężarnych i nie mam z kim porozmawiać na temat zmniejszających się rozmiarów ciuchów :-) czy częstych wizytach w toalecie.

Pozdrawiam wszystkie Grudnióweczki 2008!!!!!!!!!!!!!

Tak więc zapraszam do ciekawych rozmów ;-)

wiitam nowe grudnioweczki :-)
marzycielko, a na jaki kolor pomalowalas salon?
u mnie tez pada i grzmi, o jak ja nie lubie burzy :no:
ja dzis posiedzialam u rodzicow na dzialeczce, a jak wrocilam to sen mnie dopadl i spalam chyba ze 3 godziny.
I kurcze nie mozemy znalezc malarza a chcialabym, zeby zaczal 21 lipca :-( pozno sie za to wzielam, ale nie myslalam, ze nikt nie bedzie mial terminow :sorry:

Salon to kolor wrzosowy z kolekcji Barwy Natury Śnieżka.:-)

Medio - chyba będę miała trojaczki, bo mam trzy takie "V-ki", albo jestem przemęczona, hehehe.

Ja dzisiaj też miałam okropny dzień, rano bardzo się wkurzyłam na mojego męża, bo już cholera czas dorosnąć, a on nadal jak dziecko, w końcu wyszłąm z domu, zostawiłam go z dzieckiem i powiedziałam, że ma zrobić obiad i zakupy, a na koniec posprzątać, gdyż ja wrócę wieczorem. Wybrałam się na zakupy z myślą o sobie, a pech chciał, że znalazłam buty dla tego popierdółki, na szczęście dla córci też się trafiła super okazja. Oczywiście dla mnie nic... No i wieczorem jeszcze miałam ciężką długą rozmowę ... można nawet powiedzieć prawie monolog dwugodzinny... eh, mam nadzieję, że coś dotarło...

No ale mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień... Dobranoc laseczki!!

Witam wszystkie grudnióweczki!!!
U mnie dzisiaj ciężki dzień, dopadła mnie infekcja gardła także przespałam prawie cały dzień.
Mnie moja fryzjerka odradziła farbowanie włosów także teraz to już mam porządne odrosty i nie wiem czy wytrzymam do końca, ale jak jestem u lekarza to widze że dużo kobiet w ciąży nie farbuje włosów.

ja dzisiaj wyjatkowo wstałam dopiero o 8.30:-)
a teraz ide z mama na zakupy naszczescie niejest duszno bo cala noc lalo .jak kupimy cos ciekawego malemu to potem zdjecia wkleje;-) papa

reklama
Witam mamuśki....ja już też na nóżkach...zaraz idę zamówić torcik dla mojego misia,bo w środę na urodzinki....kurcze przydało by się jeszcze jakieś ciasto zrobić...tylko ja i ciasto i wogole.....oj ciężko bedzie..hahaha :-D
A tak poza tym to witam też serdecznie nowe mamuśki;-)

Do góry