reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

aniamanu, spokojnie. Kazdy robi w swoim domku, jak mu sie chce. Nikomu nie musisz sie z tego tlumaczyc, a tym bardziej denerwowac:tak:. To wam ma byc dobrze, nikomu innemu;-)

reklama
Dziewczyny proponuje jutro jeden dzien bez postow o mezach i obowiazkach domowych;-)

Cyprysiowa milego wypoczynku:-)

anoli - hehehe, alem się ubawiła... to na co jutro narzekamy? hihihi

Ja tyż już zmykam, bo mój mężuś piłuje gitarkę i niestety świat dla niego nie istnieje już.

no tak wy sobie smacznie spicie a ja juz na nogach.
Pospalam sobie z 3 godzinki bo nie moglam zasnac, meczylam sie strasznie, nie za dobrze sie teraz czuje takie wymieta, nie wyspana, mdli mnie az no ale coz, w pociagu pospie. Wstalismy juz o 2 bo nie moglismy spac. Zaraz ide sie jescze troszke polozyc ale na chwilke bo trzeba sie malowac, budzic szkraba, ubierac i o 4 wyjscie.

Do za tydzien i nie kłócic mi sie tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)

Misiowka, ach te gitary, tylko mnie to nie wkurza niech sobie "gra" o ile to grą można nazwac:-)

Cyprysiowa pewno już w drodze, wypoczywaj.

hey:-)

Kolejny dzień duchoty i aż mnie krew zalewa z tego powodu:wściekła/y:
W dodatku mam zły dzień i nie lubię swojego męża:-D
No to zaczęłyśmy bez narzekania;-)

A jak tam u WAS??

reklama
Do góry