reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej mamusie
ale skrobiecie, aż mam problemy z nadrabianiem
Młoda obudziłą sie o 4 i do 5 spiewała, dałam herbatkę, potem jeszcze przysnęła na 3 godzinki, wstała i ze mna do robotki. pogoda dzisiaj do bani, pada deszcz i mala chyba znow nie bedzie na spacerku.
Najlepsze zyczenia dla Zuzi i Victorki.
Fasolka, my 24 maja mamy komunię, wiec widzę ze bedziemy imprezowac w ten sam dzień.
Mopek dziekuję za linka, zobacze w ksiegarni, a jak nie znajdę to zamówię.

reklama
:-D:-D:-D mojej Niuni chyba też po przebudziła sie zjadła i znów zasnęła:tak::tak::tak: albo odrabia zaległosci z nocki bo dzis obudziła sie o 3:36 i nie spała do 7 rano:blink:

to jaj uz nie wiem jakie moj maly ma cisnienie od wczoraj wieczorem od 19 spal do dzis rana do 10.30 zjadl i spal do 11.45 a teraz sie przebudzil bo kupke majstruje ale fajnie steka i sie smieje:))

A Pati zasneła 15 minut temu i włąsnie sie budzi troszkę rano pospała ale tez kilkanascie minut ale tfu tfu gzreczna wizyte cioteczki przetrwała bez marudzenia:-)
Ja tez kupie sukieneczkę na chrzciny nie taką całkiem chrzcielną z atłasu tylko cos delikatniejszego nawet nad ecru myslałam ale nie wiem czy wolno bo ta biel to chyba oznaka niewinnosci? Widziałam takiej firmy Wójcik całkiem ładne i w zimie były po 54 zł całe kompleciki ze sweterkirm ale wtedy nie wiedziałam jaki rozmiar i nie kupiłam mam nadzieje ze znajde cos fajnego:tak:

:-D:-D:-D mojej Niuni chyba też po przebudziła sie zjadła i znów zasnęła:tak::tak::tak: albo odrabia zaległosci z nocki bo dzis obudziła sie o 3:36 i nie spała do 7 rano:blink:
i moja o dziwo śpi, bo ostatnio woli cały dzień szaleć, a dziś zasnęła sobie o 11.30, po prostu SZOK!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry