reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czesc a ja dopiero wstałam nocke mielismy spokojną:tak: U nas dzisiaj pogoda do d....:zawstydzona/y::sorry: wiatr deszcz :baffled::eek: to dzisiaj chyba caly dzien spedzimy w domku:confused2:

Witam Was kochane
Melduje ze wrociłam, ale czy bede miala czas do was zaglądac:baffled::confused2: Tak mi popsuli dziadki hanie ze nie wyrabiam wstaje o 7 rano i tylko rece i rece....wysiadam juz...chce spowrotem swoje dziecko:wściekła/y:

Dzis konczymy cztery miesiace a zaraz lecimy na szczepienie az mi ciarki przechodza co to bedzie bo ona taka rozdarta ostatnio:szok:

Hallo:)

Lecę zaraz na masażyk kręgosłupa, bo już nie wyrabiam. Mam nadzieję, że pomoże. U nas te z brzydko, ale dla mnie to chyba lepiej, bo łatiej mi chorego Jaśka w domu zatrzymać.

Cześć:-)

Kto mi zabrał słoooonkoooo :-:)-:)-(, no nic... chyba zrezygnuję dziś ze spacerku, albo będzie taki expresowy :-(

U nas nocka koszmarna :-(, Alan budził się kilka razy z ogromnym płaczem, domagał się jedzenia i rączek :no::szok:, co mu się zwykle w nocy nie zdarza :crazy:, no ale cóż trudno, o 6 oczy miał jak 5 zeta i wyspany na maxa :szok:
A teraz tylko "mamo no, baw się ze mną, baw ":sorry::-D:-D:-D, więc cóż .... zabawiam go co sił :tak::-p:-D:-D

My już mamy za sobą kilku dniowe próby z soczkami z marchwi i jabłuszka i było ok :tak::tak:, jutro spróbujemy chyba "złocistego jabłuszka" deserku :tak:

Sto lat dla Wszystkich dzisiejszych i wczorajszych solenizantów

A dla wszystkich mam co się zamartwiają dużo optymizmu życzę, żeby problemy szybko Was opuściły :tak:

Dzień dobry
U nas pogoda taka nijaka raz słońce raz chmury echhhhhhhhhhhhhh i przez taka huśtawkę głowa mnie takkkkkkkkkk boliiii:eek::eek:że zaraz pojdę do toalety i zwrócę poranną kawę gdyż aż mi mdli:baffled::baffled: ( w ciąży nie jestem:-D)

Dziś mieliśmy iść na szczepienia ale nasza lekarka się rozchorowała i jej nie ma:-( chciałam przełożyć wizytę ale mleko mi się kończy i muszę iść po receptę więc chyba pójdę i niech inny pediatra przebada mi dziecię i zaszczepi przynajmniej będę wiedzieć ile ten mój kloc waży :-D:-D:-D

NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH ŚWIĘTUJĄCYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-);-)

Anoli wszystkiego najleszego dla malutkiej:tak::-) Posprzątalłam troszke z mamą niedlugo bierzemy się za obiadek:-) i od jutra pakowanie bo juz w sobote lecimy do Hiszpani jak ja nie lubię się pakowac:confused2: u nas raczej sloneczka dzisiaj nie będzie:zawstydzona/y:Julka przed chwilą zasnęla to dobrze bo marudziłaa torche popłakiwała az zasnęla chyba zębiska idą:sorry::-(Tygrysek a na jakim mleku jestescie???

reklama
Do góry