reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Marzycielko czy wiesz że to nie jest jakies naciąganie? Bo niestety w internecie pełno takich osób... Będziesz jej osobiście te rzeczy przekazywac?

Dziewczyna podała mi adres szpitala , numer sali na której leży :-)
Po weekendzie majowym ją odwiedzę.
Jesteśmy w kontakcie mailowym.

czesc kobitki:tak::tak:

nie dawno wrocilismy od pediatry...maly najprawdopodobniej dostal uczulenia od mleczka...podawalam aptamil...skoro mial biegunki i ulewal i ma problemy skorne...mam dac nutramigen i jesli w przeciagu 2 tyg skorka sie nie poprawi mam isc do niej na kontrole i bedziemy myslec co innego moze tak dzialac na mojego malego....dotychczasowe mleczko podawalam od samego poczatku ale jak pediatra stwierdzila alergia mogla ujawnic sie dopiero teraz...podejrzewa nietolerancje laktozy badz alergie na mleko krowie....laseczka bardzo przyjemna a Alex cieszyl sie do niej jak najety:-):-) a myslalam ze juz nie znajde tutaj dobrego pediatry....trzymala nas godz nie patrzac na zegarek i na nastepnych klientow....dowiedzialam sie wszytskiego i wszystko mi wytlumaczyla...i dala szczegolowe instrukcje....w kazdym badz razie przez 2 tyg musze dawac smerfowi tylko nutramigen nawet herbatki nie moze....ewentualnie wode zywiec....zobaczymy jak bedzie po 2 tyg....czekamy na poprawe;-);-)

Jeśli chodzi o Renię i jej dostęp do neta to ma iPlusa i laptopa ,którego kupiła na allegro 2 lata temu.

pyciolku to wspaniale , że macie taką fajną pediatrę:-)

Chodzi Ci o zwykły balon napełniony helem ?? bo jeśli tak to u nas np. od jakiegoś czasu zaczeli (od kiedy zrobiło się ciepło i dużo dzieciaczków z rodzicami chadza :tak::-D:-D:-D) takie balony sprzedawać na rynku (w centrum), stoi Pan/i i ma coś ala stragan, tzn. do dużego kamienia ma przywiązane te balony z helem i sprzedaje (różne kształty) :tak: i ja chyba też się skuszę :tak: pośmiejemy się trochę z moim G, jak mały będzie nogami wymachiwał, a balon razem z nim :tak::-D:-D

Ja kupiłam parę dni temu, od tegoś właśnie pana, dla Jasia, a teraz Hania za nim szaleje :-D I też jej do nóżki przywiązuję i ma radochę.

Marzycielko - to miło, że chcesz pomóc i słusznie, że wybierasz się do tej dziewczyny osobiście. Bo też jakoś troszkę ten mail brzmi mi podejrzanie, ale może przewrażliwiona jestem. Nie ma na pieluchy, ale stać ją na opłacanie netu co miesiąc?

reklama
Marzycielko - to miło, że chcesz pomóc i słusznie, że wybierasz się do tej dziewczyny osobiście. Bo też jakoś troszkę ten mail brzmi mi podejrzanie, ale może przewrażliwiona jestem. Nie ma na pieluchy, ale stać ją na opłacanie netu co miesiąc?

Dlatego właśnie chcę się z nią zobaczyć osobiście bo też pewna nie jstem.

A ja właśnie teraz szukam chusty dla Oli bo wóżek jest dla niej beeeeeeeeee:baffled::-D

Do góry