tygrysek82
Fanka BB :)
no nie ide po patelnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No i jeszcze jakiś kolorek ciemniejszy bo ponoc czarny wyszczupla hihihihih..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie ide po patelnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No i jeszcze jakiś kolorek ciemniejszy bo ponoc czarny wyszczupla hihihihih..
tylko musisz jakos tak miedzy pikselami na ekranie ta patelnia ładowac bo go przy okazji uszkodziszno nie ide po patelnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz ja wiem jak dobrze wycelowactylko musisz jakos tak miedzy pikselami na ekranie ta patelnia ładowac bo go przy okazji uszkodzisz
ja również poczekam tak ze 2 lata :-)ja na stroj kapielowy poczekam do przyszlych wakacji...jesli nadal bedzie tak szla moja dieta
no właśnie Mopku, jak ja ciebie rozumiem, to były dobre czasy, a teraz zostały tylko flakia a tam kupie sobie jakiś zabudowany strój i będę paznokcie tylko opalać-hihihiTygrysku super ze z bioderkami oki
my tylko raz miałyśmy kontrole ale lekarz nie miałzadnych wątpliwosci ze jest ok wiec mam nadzieje ze tak jest
Znalazłam w Krakowie uzywaną Inglesine i jade obejrzec wieczorkiem jak Mariusz z pracki wróci mam nadzieje ze sie zgodzi i ze stan faktycznie tak dobry jak na zdjeciach bo ponoc tylko poł roku uzywana i maja paragon z "entliczka" a kaske mam zakamuflowaną na czarną godzinę jeszcze z becikowego i trudno zaszaleje a x landerka bede wymiennie uzywac a jak gondolka pojdzie w odstawke i upewnie sie ze ten nowy sie sprawdza to wtedy sprzedam
Przestańscie o tych strojach babolki wstretne bo na mysl ze trzebaby sie rozebrac do kostiumu to ja dostaje mdłosci, dusznosci i zalamka na maxaaaa
juz nie mowiac ze na mnie to chyba rozmiaru w Calzedonii by nie mieli ach jakie piękne czasy były dawniej- pantalony po kolanka koszula z długim rekawem i siup do wody zero stresu tak powazniej to mam Atlantica sprzed paru lat rozmiar 42 moze sie wcisne i do tego paero od szyji do kostek
bo ja dokąd bede w domu siedziec chyba nie schudne nie moge mocy do odchudzania w sobie odnalezc a ostatni zryw sie zakonczyl klapa i tylko sie ciesze ze nie przybieram dalej
ja teraz tylko w czarnym chodzę, kupiłam pełno nowych czarnych bluzeczek i się kamufluje:-), mąż mowie żebym uważała bo jacyś muzułmanie mogą mnie ukraść:-)bo za bardzo jest do nich podobna:-)No i jeszcze jakiś kolorek ciemniejszy bo ponoc czarny wyszczupla hihihihih..
na szczescie czarny całkiem twazowy a muzułmanów nie za wielu u nas i uwazaj na tygryska bo patelnią po głowie dostanieszja teraz tylko w czarnym chodzę, kupiłam pełno nowych czarnych bluzeczek i się kamufluje:-), mąż mowie żebym uważała bo jacyś muzułmanie mogą mnie ukraść:-)bo za bardzo jest do nich podobna:-)