reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Oświećcie mnie o co z tym balonem chodzi ?
Taki zwykły z helem w srodku? Julcia musi miec ubaw kosmiczny
Ja Patce wciskam czasem stope (jej własną osobistą nie moją:-p) do reki a jak na niej piastke zaciska to ja pewnie łaskocze i wtedy uchachana na 102:-)

dziewczyny tak patrze na te nasze suwaczki i normalnie nie moge uwierzyc ze niedlugo nasze kruszyny beda obchodzic pol roczku!!!:szok::szok::szok: ten czas tak szybko plynie:szok::szok::szok::szok::szok:

hej kobitki

nasz pobyt w pl powolutku sie konczy wiec humorek juz gorszy. Jestesmy po chrzcinach. Hania nawet nie zapisla w kosciele. Wszyscy byli w szoku. Babcie i dziadkowie zachwyceni wnuczką, a wnusia uchachana bo ciagle na raczkach. Jak ja ja tego oducze:confused2:
Bylismy z hania na bioderkach i wszystko wporzadku ale po badaniu moczu okazalo sie ze ma bakterie i bierze furagin. Tak czulam bo malo bardzo jadla, a teraz wcina podwojnie. Zajada tez jabluszko i marcheweczke. Bardzo sie tez zmienila smieje sie w głos i samam unosi glowke na lezaco musze ja pilnowac bo to chyba za szybko zeby tak sie dzwigala:confused2:

Mam nadzieje ze szybko sie ogarne po powrocie i bede mogla choc pobierznie poczytac co u was:-)

Tygrysku super ze z bioderkami oki :tak:
my tylko raz miałyśmy kontrole ale lekarz nie miałzadnych wątpliwosci ze jest ok wiec mam nadzieje ze tak jest :confused:

Znalazłam w Krakowie uzywaną Inglesine i jade obejrzec wieczorkiem jak Mariusz z pracki wróci mam nadzieje ze sie zgodzi:sorry: i ze stan faktycznie tak dobry jak na zdjeciach bo ponoc tylko poł roku uzywana i maja paragon z "entliczka" a kaske mam zakamuflowaną na czarną godzinę jeszcze z becikowego i trudno zaszaleje a x landerka bede wymiennie uzywac a jak gondolka pojdzie w odstawke i upewnie sie ze ten nowy sie sprawdza to wtedy sprzedam

Przestańscie o tych strojach babolki wstretne bo na mysl ze trzebaby sie rozebrac do kostiumu to ja dostaje mdłosci, dusznosci i zalamka na maxaaaa
juz nie mowiac ze na mnie to chyba rozmiaru w Calzedonii by nie mieli ach jakie piękne czasy były dawniej- pantalony po kolanka koszula z długim rekawem i siup do wody zero stresu :rofl2::-D:-D:-D:-D:-D tak powazniej to mam Atlantica sprzed paru lat rozmiar 42 moze sie wcisne i do tego paero od szyji do kostek:tak:
bo ja dokąd bede w domu siedziec chyba nie schudne nie moge mocy do odchudzania w sobie odnalezc a ostatni zryw sie zakonczyl klapa i tylko sie ciesze ze nie przybieram dalej
no właśnie Mopku, jak ja ciebie rozumiem, to były dobre czasy, a teraz zostały tylko flaki:(a a tam kupie sobie jakiś zabudowany strój i będę paznokcie tylko opalać-hihihi

reklama
ja teraz tylko w czarnym chodzę, kupiłam pełno nowych czarnych bluzeczek i się kamufluje:-), mąż mowie żebym uważała bo jacyś muzułmanie mogą mnie ukraść:-)bo za bardzo jest do nich podobna:-)
na szczescie czarny całkiem twazowy a muzułmanów nie za wielu u nas:-D:laugh2::laugh2::-D i uwazaj na tygryska bo patelnią po głowie dostaniesz

Do góry