reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Ta końcówka grudnia faktycznie jakaś pechowa, wszystkie czekają i się doczekać nie mogą :-)
Wiecie co? W końcu będzie tak, że w wigilie wszystkie wylądujemy na porodówkach
black Wizard,magiczna data nie minela poki co kochanatylko jest i czekamy na rozwoj wydarzen!!a tak w ogole moje stwierdzenie na dzis to fffaaaaaajnie jest miec takie kolo wsparcia moralnego:-)fajnie ze jestescie wspolniczki!
I polaczymy sie ze soba w bolu i radosci,amen!Ta końcówka grudnia faktycznie jakaś pechowa, wszystkie czekają i się doczekać nie mogą :-)
Dorotka_23
Witam środowo:-)wreszcie wyspana
Agatkas śliczny kącik, żyrafa była dobrym wyborem. Ale ta laleczka na szafce rewelka
Czy ktoś ma pomysł na fajny obiadek? ja już nie wiem
Agatkas śliczny kącik, żyrafa była dobrym wyborem. Ale ta laleczka na szafce rewelka
Czy ktoś ma pomysł na fajny obiadek? ja już nie wiem
KANKIYA
a to Ci maly spioszek:-) ja czuje sie dobrze, a skurcze to tylko w nocy, wiec pewnie daleko droga przed nami -chyba , ze odstawienie lekow za tydzien cos przyspieszy;-):-)
no wlasnie sie zdziwilam jak kazala mi stac ale mowila ze dziecko cale ktg przespalo i ze brzydkie ktg no i postawila mnie na nogi zeby mojego hrabie obudzic jak robia z ranca ktg to mysla sobie ze dziecko bedzie obudzone
a co tam u CIEBIE slychac jak sie czujesz i czy masz juz jakies bole przepowiadajace??? ja dzis umylam schody myslalam ze cos pomoze a tu czuje sie jeszcze lepiej niz jak wstalam... bardziej mnie boli kiedy leze niz kiedy chodze i cos robie...
Pytia rzeczywiscie kazda mowi co innego i nie wiadomo ktorej sluchac, moze umow sie z trzecia albo poszukaj wypowiedzi lekarzy na necie, kurcze badz tu madrym
hmmm juz poludnie a Kana sie jeszcze nie zameldowala, moze cos sie ruszylo u niej? poczekam jeszcze troche, bo moze zalatwia jakies sprawy a pozniej napisze do niej,bo mam jakies przeczucia:-)
BlackWizard
No właśnie. Kany nie widać, a zawsze o tej porze już była
Może chociaż jedna z nas ma szczęście
Może chociaż jedna z nas ma szczęście
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kankiya jestem jestem i to nadal w dwupacku ,ale jest mi strasznie miło,ze sie o mnie martwisz:*:*:* kochana z Ciebie istotka;*
Zanim nadrobie zaległosci czytajcie uwaznie: sms od Ola2in1:
smska dostałam o 9:11......ale ze bylam sama na pobraniu krwi i zanim dojechalam do domku i takie tam to dopiero teraz pisze.....no to kolejna nam sie rozpakowuje....ale jaja.....:-):-):-)
Zanim nadrobie zaległosci czytajcie uwaznie: sms od Ola2in1:
"Leze sobie leze na ktg, nagle czuje ze cos cieplo i mokro...schodze...patrze całe spodnie, rajstopy i gacie mokre...o 8 zaczeły odchodzic mi wody, teraz powoli zaczyna bolec brzuch i kręgosłup.....wy tam trzymajcie mocno kciukiza szybkie i bezbolesne rozwiazanie, a ja czekam na meza, bo pojechał po torbe. Ola2in1"
smska dostałam o 9:11......ale ze bylam sama na pobraniu krwi i zanim dojechalam do domku i takie tam to dopiero teraz pisze.....no to kolejna nam sie rozpakowuje....ale jaja.....:-):-):-)
Dorotka_23
Muszę się pochwalić, że od wczoraj nareszcie zaczęła wypływać siara, czyli piersi działają. Pewnie dla większości z Was brzuchatki to nie nowość. Właśnie wtedy jak pierwszy raz podebrałam mężusiowi jego ulubioną koszulkędo tej pory mieściłam się w swoje... Teraz ma śliczne okrągłe plamy
reklama
Dorotka_23
Trzymam kciuki, żeby pród Oli był taki jak Myszqi albo Zazkozy:-)