reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z późnego ranka-melduję się nadal w dwupaku-bez żadnych oznak zbliżającego się porodu - zresztą jakbym w ciąży nie była heh.:baffled:

Dzisiaj mam wizytę u gina więc zobazymy co powie;-)

Miłego dzionka:happy:

reklama
black Wizard,magiczna data nie minela poki co kochana:tak:tylko jest i czekamy na rozwoj wydarzen!!a tak w ogole moje stwierdzenie na dzis to fffaaaaaajnie jest miec takie kolo wsparcia moralnego:-)fajnie ze jestescie wspolniczki!

Witam środowo:-)wreszcie wyspana
Agatkas śliczny kącik, żyrafa była dobrym wyborem. Ale ta laleczka na szafce rewelka:)
Czy ktoś ma pomysł na fajny obiadek? ja już nie wiem

:-)

no wlasnie sie zdziwilam jak kazala mi stac ale mowila ze dziecko cale ktg przespalo i ze brzydkie ktg no i postawila mnie na nogi zeby mojego hrabie obudzic:-D jak robia z ranca ktg to mysla sobie ze dziecko bedzie obudzone :confused:
a co tam u CIEBIE slychac jak sie czujesz i czy masz juz jakies bole przepowiadajace??? ja dzis umylam schody myslalam ze cos pomoze a tu czuje sie jeszcze lepiej niz jak wstalam... bardziej mnie boli kiedy leze niz kiedy chodze i cos robie...:blink:
a to Ci maly spioszek:-) ja czuje sie dobrze, a skurcze to tylko w nocy, wiec pewnie daleko droga przed nami -chyba , ze odstawienie lekow za tydzien cos przyspieszy;-)

Pytia rzeczywiscie kazda mowi co innego i nie wiadomo ktorej sluchac:baffled:, moze umow sie z trzecia albo poszukaj wypowiedzi lekarzy na necie, kurcze badz tu madrym:szok:

hmmm juz poludnie a Kana sie jeszcze nie zameldowala, moze cos sie ruszylo u niej? poczekam jeszcze troche, bo moze zalatwia jakies sprawy a pozniej napisze do niej,bo mam jakies przeczucia:-)

Kankiya jestem jestem i to nadal w dwupacku ,ale jest mi strasznie miło,ze sie o mnie martwisz:*:*:* kochana z Ciebie istotka;*

Zanim nadrobie zaległosci czytajcie uwaznie: sms od Ola2in1:

"Leze sobie leze na ktg, nagle czuje ze cos cieplo i mokro...schodze...patrze całe spodnie, rajstopy i gacie mokre...o 8 zaczeły odchodzic mi wody, teraz powoli zaczyna bolec brzuch i kręgosłup.....wy tam trzymajcie mocno kciukiza szybkie i bezbolesne rozwiazanie, a ja czekam na meza, bo pojechał po torbe. Ola2in1"

smska dostałam o 9:11......ale ze bylam sama na pobraniu krwi i zanim dojechalam do domku i takie tam to dopiero teraz pisze.....no to kolejna nam sie rozpakowuje....ale jaja.....:-):-):-)

Muszę się pochwalić, że od wczoraj nareszcie zaczęła wypływać siara, czyli piersi działają. Pewnie dla większości z Was brzuchatki to nie nowość. Właśnie wtedy jak pierwszy raz podebrałam mężusiowi jego ulubioną koszulkę:baffled:do tej pory mieściłam się w swoje... Teraz ma śliczne okrągłe plamy:baffled:

reklama
Do góry