BlackWizard
Fanka BB :)
Ja troche znów zaniepokojona. Jutro termin, a mam znów ból w podbrzuszu. Tym razem silniejszy niż dotychczas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BlackWizard,ja Cie prosze,urodz w terminie
Trzymam mocno kciuki!!!!!Nie mi o tym decydować :-), ale może to jutra jakieś postępy będą :-)
Oj dziewczynki widze,ze jesce wam kondycja dopisuje.... ja tez ostatnio biegłam na autobus to moj misiek nie mógł wyjsc z podziwu,ze w koncówce 9 miesiaca biegłam.... a ja,ze no baaaaaaaaa a jak.....
Kurcze mamauski mnie moja ginekolozka na ktg nie kaze chodzic....to zle chyba co???
Mialam ktg robione ,ale to jak byłam w szpitalu teraz od czasu jak z niego wyszłam w 34 tyg ciazy nie mialam.... mam wizyte u niej w piatek to sie dopytam......