reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cholerka miałam napisanego posta i mi się cały skasował..a tak sie naprodukowałam :crazy:
otóż jestem po kolejnym spacerku :-Dogólnie dziś zrobiłam ok12-13km :rofl2:
landrynko bardzo cie przepraszam za pomyłke..nie wiem jak nie wiem co....nawet nie zwróciłam uwagi ze się pieprzłam :-p:zawstydzona/y:
ja nie wiem jak ja jutro wstan ę żeby na 7 byc w szpitalu....nie lubie tak wczesnie wstawać bo pod kołderka tak ciepło a tu trzeba dupencje ruszyć :baffled:
na ktg każą chodzic zazwyczaj jak szkraby spią..żeby je obudzić :-)
no i ja tez nie miłam wczesniej ktg w szpitalu dopiero od 39tyg kazał mi iść czyli ide sobie jutro-bo dopiero termin był

Anoli no wlasnie mnie ten system tu dziwi, nie mialam ani raz badania ginekologicznego, nie widzialam lekarza, mialam tylko dwa usg i zadnych badan jak ktg( tylko krew, mocz i sluchanie serduszka za kazdym razem). Moja ciaza tez przebiegala bez zadnych najmniejszych problemow ale i tak sobie wyobrazalam to inaczej. Napisz jutro czy sciemnianie cos dalo to ja w czwartek zrobie im tam niezle przedstawienie :-D

Myszqa, dasz sobie radę i za kąpiela i ze wszsytkim.
Ja chłopaków kąpałam dopiero jak zaczęli siedzieć, bo się bałam i wszystko robiła mąż. teraz z racji jego pracy, wiedziałąm ze jestem skazana tylko na siebie, więc robię i jakoś wychodzi, a moja chyba trochę mniejsza niż twój Jasiu,

Kana, ja ktg miałam robione dzień przed porodem, no i na porodówce.

Oj dziewczynki widze,ze jesce wam kondycja dopisuje.... ja tez ostatnio biegłam na autobus to moj misiek nie mógł wyjsc z podziwu,ze w koncówce 9 miesiaca biegłam.... a ja,ze no baaaaaaaaa a jak.....:-D:-D:-D

Kurcze mamauski mnie moja ginekolozka na ktg nie kaze chodzic....to zle chyba co???
Mialam ktg robione ,ale to jak byłam w szpitalu teraz od czasu jak z niego wyszłam w 34 tyg ciazy nie mialam.... mam wizyte u niej w piatek to sie dopytam......

ja jeszcze wogóle też KTG nie miałam

Muszę się pochwalić co cały wieczór robiłam z meżulkiem i mamą:)
Oto ulepszony kącik Zuzi:

Załączniki

• pokoik-005.jpg
    pokoik-005.jpg
    121,2 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Witam. Melduje sie jako kolejna grudniowka. Lepiej pozno niz wcale:)
Termin mam na 21.12 wg USG, a na 22.12 wg OM.
I jak wiekszosc z Was nierozpakowanych mam nadzieje zdarzyc na swieta do domku juz razem z Dzidzia:)
Dzisiaj juz mialam pierwsze oznaki- po 5 rano obudzily mnie bolesne skurcze, byly regularnie co 7-8 minut i meczylam sie az do ok 11 godzinki, i pozniej zaczely slabnac. Do tej pory sie pojawiaja, tyle ze nieregularnie:(

Do góry