reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ee co do mojej kondycji to niestety podczas całej ciąży na nia narzekałam,ale od kilku dni nawet z dusznościami nie mam większych problemów :-Dno to sobie chodzę....
my sobie troszke pospalismy...a mi sie tak odbija zgniłymi jajkami ze chyba zaraz w łazience wyląduje z głową w kibelku :crazy: nie wiem o co wo gule chodzi bo jajka jadłam hmm ponad tydzień temu?! :confused:

a wo gule to chyba jednak to chodzenie pomaga..nie che zapeszyć,ale wczoraj po kolejnym maratonie mały zaczął się wkręcać :-D i nie było to przyjemne jakby ktos nie w podbrzusze i od srodka w piczke kłół szpilką:crazy:

Ale to jest katorga dziewczynki jak tak czlowiek w kazdym malym zakluciu,czy boliku dopatruje sie porodu..Ja to juz tyle razy "rodzilam"...Ale trzymam to moje rodzenie w tajemnicy,nawet pred mezem,hahah:-Dbo juz teraz raczej nie bralby mnie powaznie..

a mnie ogólnie czop juz odszedł..teraz to sporadycznie rano jakies resztki..a dzis z resztką trochę(chyba) krwi...bo na gatkach troszke brązowego..w sumie dobrze...
ja tam z moim dzielę sie newsami bo go to ciekawi co sie dzieje...
dobra kochane nie naprodukujcie mi tu sie za duzo bo jedziemy do apteki i na jakiś chociaż krótki spacer ;-)

BlackWizard ja cały czas trzymam z Ciebi kciuki....moze Cie jece pogoni w nocy kto wie :tak:;-)

Kaja.....ja mam co prawda jesce 7 dni do terminu,ale tak szczerze to juz tezz chyba z 10 rzy rodziłam:p hahaaha

A tak na marginesie to mam kote Majcie....i tak sie bidulka boi,bo zaczeli juz powoli petardami strzelac....tak mi jej szkoda...łazi za mna i misiek krok w kroka jak ktos wejdzie do łazienki to stoi bidulka pod drzwiami,zeby najlepiej tez ja wpuscic.....moja kicia kochana....

reklama
Do góry