reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ee co do mojej kondycji to niestety podczas całej ciąży na nia narzekałam,ale od kilku dni nawet z dusznościami nie mam większych problemów :-Dno to sobie chodzę....
my sobie troszke pospalismy...a mi sie tak odbija zgniłymi jajkami ze chyba zaraz w łazience wyląduje z głową w kibelku :crazy: nie wiem o co wo gule chodzi bo jajka jadłam hmm ponad tydzień temu?! :confused:

a wo gule to chyba jednak to chodzenie pomaga..nie che zapeszyć,ale wczoraj po kolejnym maratonie mały zaczął się wkręcać :-D i nie było to przyjemne jakby ktos nie w podbrzusze i od srodka w piczke kłół szpilką:crazy:

Ale to jest katorga dziewczynki jak tak czlowiek w kazdym malym zakluciu,czy boliku dopatruje sie porodu..Ja to juz tyle razy "rodzilam"...Ale trzymam to moje rodzenie w tajemnicy,nawet pred mezem,hahah:-Dbo juz teraz raczej nie bralby mnie powaznie..

a mnie ogólnie czop juz odszedł..teraz to sporadycznie rano jakies resztki..a dzis z resztką trochę(chyba) krwi...bo na gatkach troszke brązowego..w sumie dobrze...
ja tam z moim dzielę sie newsami bo go to ciekawi co sie dzieje...
dobra kochane nie naprodukujcie mi tu sie za duzo bo jedziemy do apteki i na jakiś chociaż krótki spacer ;-)

BlackWizard ja cały czas trzymam z Ciebi kciuki....moze Cie jece pogoni w nocy kto wie :tak:;-)

Kaja.....ja mam co prawda jesce 7 dni do terminu,ale tak szczerze to juz tezz chyba z 10 rzy rodziłam:p hahaaha

A tak na marginesie to mam kote Majcie....i tak sie bidulka boi,bo zaczeli juz powoli petardami strzelac....tak mi jej szkoda...łazi za mna i misiek krok w kroka jak ktos wejdzie do łazienki to stoi bidulka pod drzwiami,zeby najlepiej tez ja wpuscic.....moja kicia kochana....

reklama
Do góry