reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

jeju tak katem oka ogladam na dobre i na zle i tam kielbaski na ognisku pieka i tak mi sie takiej kielbaski z ogniska albo z grila zachcialo z ogorkiem malosolnym i musztarda i keczupem :-:)-:)-:)-:)szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

reklama
Tygrysku-ja też swojego bym zjadła...ale ze złości wrrr mów do słupa a słup jak dupa....gorzej niż z małym dzieckiem....bez was bym chyba zginęła i popadła w jakąś depresje
oo matko Ty o jedzeniu a mi od 2 godzin w brzuchu burczy i nie mam co zjeść :/

a mi po głowie chodzi tylko i wyłącznie zespół downa...bo kiedys tam w rodzinie był..ale cały czas sobie tłuke to tego mojego durnego łba ze przeciez lekarz mówił ze nie ma żadnego zagrożenia i podstaw aby moja dzidzia mogła byc chora,że ryzyko jest takie same jak u kazdej innej kobiety...
a suwaczek ładny ładny :))
Kankiya-to ześ dowaliła z tym mopem hahaha.....

Ola2w1 akurat myślę, że w tym przypadku faktycznie nie masz co się przejmować, bo w końcu miałaś robione badania w tym kierunku :-)

Witam mauski....melduje sie poki co w dwupacku:}}}} hahhaa

Jakas nowa mamuska juz jest od wczoraj????Poinormujcie mnie....bo pewnie zanim doczytam to rok minie;P hahaha

JA WLASNIE WRÓCILAM Z GDANSKA ZE SZPITALA Z TYMI WYNIKAMI....SIE NACZEKAŁAM,ZE MASAKRA.... ale sa dobre to znaczy dobre dla malutkiej,bo nie stwierdzono u mnie przeciwciał które powodowały by małopłytkowosc u MARICZKI,ale ja mam w sobie dobre i złe, jedne zabijaja drugie i dlatego ich ilosc u mnie spada....no i jutro odbieram wyniki morfologi,ale to juz u nas i jak zonowu mono spadły to kolejne skierowanie do szpitala i wtedy juz do konca.....OSZALEJE :baffled: nie kce:-(

Semiko-no własnie nie miałam zadnych w tym kierunku :/ bo lekarz stwierdził ze nie ma podstaw aby m iec jakiekolwiek obawy,i ze nie warto żebym wydawała 250zł na badanie

Co do seksu to ja mojemu teraz żyć nie dam haha:-D zresztą on też nieźle wyposzczony:-D:-D:-D

agawar ja też nieźle przytyłam.......przed ciążą 74kg a teraz powoli dobijam do 100 hahahahaha (96kg) a skoro masz dużo wody to szybko po porodzie z Ciebie zejdzie więc się nie przejmuj :-)

Agatkas moja córa do tej pory to tak dawała czadu że czasem mi świeczki w oczach stawały i myślałam że żebra mi połamie.....no cóż ciasno już tym naszym szkrabom ;-)
Ale od dwóch dni ruchów czuje bardzo mało...nawet po słodkim....jutro jadę na ktg to zobaczę co z malutką bo zaczynam się niepokoić.....ehhh tak źle i tak niedobrze...;-)

Semiko-no własnie nie miałam zadnych w tym kierunku :/ bo lekarz stwierdził ze nie ma podstaw aby m iec jakiekolwiek obawy,i ze nie warto żebym wydawała 250zł na badanie

Ja myślę że miałaś badania.....t polega na pomiarach podczas usg.....mierzy się kość udową.przezierność karkową i jeszcze kilka odległości na czaszce maleństwa :-) to rutynowe badanka więc lekarz pewnie nic nie mówił bo było wszystko w normie i dlatego nie zlecał żadnych dodatkowych badań......nie stresuj sie kochana tylko głowa do góry.....;-)

Ola2w1 na pewno miałaś to standardowe w czasie USG, bo za to nie płaci się raczej dodatkowo... Na USG sprawdza się tylko jakiś parametr w określonym tygodniu, więc skoro lekarz mówił, że nie ma podstaw to na pewno wiedział co mówi :-)

A z tą wagą baaaardzo mnie pocieszyłyście :-) Jesteście niezastąpione :-) Ja przed ciążą ważyłam jakieś 74-76 kg a teraz coś ok. 84 :-) Mam nadzieję, że będzie tak jak po Hubercie ;-) Tydzień po porodzie ważyłam już mniej niż przed ciążą :-D

reklama
Witam mauski....melduje sie poki co w dwupacku:}}}} hahhaa

Jakas nowa mamuska juz jest od wczoraj????Poinormujcie mnie....bo pewnie zanim doczytam to rok minie;P hahaha

JA WLASNIE WRÓCILAM Z GDANSKA ZE SZPITALA Z TYMI WYNIKAMI....SIE NACZEKAŁAM,ZE MASAKRA.... ale sa dobre to znaczy dobre dla malutkiej,bo nie stwierdzono u mnie przeciwciał które powodowały by małopłytkowosc u MARICZKI,ale ja mam w sobie dobre i złe, jedne zabijaja drugie i dlatego ich ilosc u mnie spada....no i jutro odbieram wyniki morfologi,ale to juz u nas i jak zonowu mono spadły to kolejne skierowanie do szpitala i wtedy juz do konca.....OSZALEJE :baffled: nie kce:-(
Cyprysiowa i sawka sie rozpakowały :-)

Najważniejsze,że Mariczce nic nie grozi....a za Ciebie 3mam kciuki żeby wyniki były dobre...;-)

Do góry