reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

haha:) Mój łodszy brat gdy miał 3 lata ciągle kazł sobie włączać Straussa, potem chowaliśmy już kasety i dostawaliśmy drgawek jak słyszeliśmy walca.
Ale jakąś fajną składankę z klasyką na pewno dziecku kupię... Dzidzia zaczyna słyszeć ok 5-tego mieciąca.
W którymś mieście w Polsce, są organizowane koncerty specjalnie dla mam z brzuszkami i z niemowlętami, ale nie pamiętam gdzie...Chyba w Rzeszowie.
72ca7aa1f2.png

reklama
marzycielko wszystkiego czego tylko sobie zapragniesz na nowej drodze życia....samych cudownych i niezapomnianych chwil...z całego serducha;-)

edee to super że wszystko ok...no i gratulki synusia:-)...a swoją droga może z niego akrobata wyrośnie...kto wie...hihi

DZIEWCZYNY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA:-)

A ja właśnie siedzę u teściów na podwórku z moimi dogami, poogoda bajeczna a ja tylko w pidżamie:-)
Życ nie umierać jak ma się swój dom.
Za 2 h godziny jadę farbować włosy i po butki;-)

No to po mału zaczynam być pełnoprawną mamusią bo dzisiaj pierwsze mleko - siara poleciała i nawet w sporej ilości.:-)
Dumna jestem haha:-D

marzycielko życzę Ci wszystkiego najlepszego, żebyście zawsze byli szczęśliwi.
Z ta siarką to mnie zaskoczyłaś. Myślałam cały czas, że to później zaczyna wylatywać.

reklama
Marzycielko

Niech ten cudowny dzień na zawsze zostanie w Waszej pamięci jako najszczęśliwsza chwila, a miłość, radość i szczęście niech towarzyszą przez całe Wasze wspólne życie!

Do góry