reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

dziewczyny a jak sie ma puls do cisnienia :sorry2: bo ja niemam cisnieniomierza a puls mam 95 czy moge miec nadzieje ze juz mi sie obnizylo cisnienie czy po tym niepoznam:sorry2:

Yoka wszystkiego najlepszego;-)

Wiesz co raczej po pulsie nie zgadniesz jakie masz cisnienie bo ja np miałam ostatnio przez dwa miesiące ciśnienie 100/50 a puls 100/110 a teraz od dwóch tygodni mam ciśnienie 130/80 a puls nadal 100/110 i to też beż wysiłku mam taki puls:-(

reklama
Witam mamuśki

A my mamy za sobą ciężki wieczór, nawet nie siadałam do kompa, bo miałam już wszystkiego dość. Wczoraj siostra roberta miałą robiony zabieg - mieli jej wyciąć jakiegoś polipa w woreczku żółciowym, a podczas operacji okazało się, że to rak złośliwy i bardzo duży guz, bo wychodowała w tym woreczku narość o przekroju 5 cm, lekarze zszokowani, bo to bardzo żadkie, zeby tak młoda osoba miała już takiego wielkiego guza... Wszyscy załamani, niby rutynowa operacja, a tu takie okropne wieści.... nie wiadomo co mysleć, teraz czekamy na dalsze wyniki, a Danusia zamiast szybko dojść do siebie jest po poważnej operacji na jamie brzusznej. Masakra jakaś... Do tego za 8 dni miałą do nas przyjechać mama Roberta, żeby nam pilnować Misi podczas porodu, a teraz pewnie nie przyjedzie.... i wszystkie nasze plany wzięły w łeb... wychodzi na to, że pewnie będę rodzić sama, ale może uda się zciągnąć koleżankę do Misi, teraz mam stresa, ze nie zdążę na porodówkę, bo będę chciałą Misi zapewnić opiekę, a koleżankę też będę prosić dopiero jak będę pewna, że to już....

Agatkas - udanej wizyty ci życzę!!

Misiówka bardzo mi przykro z powodu szwagierki:-(

Yoka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:tak:,

Cyprysiowa i Agatkas powodzenia na wizycie;-)

Ja dzisiaj miałam straszną noc, brzuszek mnie bolał, krew mi z nosa leciała i jeszcze te skurcze i mdłości, zauważyłam że tylko narzekam:zawstydzona/y: ale ja chce już urodzić:wściekła/y:

Pozdrawiam i do wieczorka pa

Renia narzekaj póki możesz. Później nie będziesz miała na to czasu. A poza tym teraz jeszcze nam ciężaróweczkom wypada narzekać ;-) Ja cały czas powtarzam mojemu M. "jestem w ciąży wolno mi wszystko" - tylko on jakoś wtedy udaje że nie słyszy :-D

no nic narazie niebede schizowac bo to tez mi bedzie podnosilo cisnienie poczekam do jutra do tego czasu jeszcze dwie tabletki wezme moze to cos pomoze;-)

reklama
kana masz racje, a ja do dzisiaj byłam pewna, ze nam sie to becikowe nalezy :-(. Achhh szkoda gadac.

Kochane co moge wziać na mega przeziebienie ?
I jeszcze mnie jajniki chyba bolą :baffled:

Do góry